Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه به عنوان نماینده تام الاختیار با دستور رییس مجلس جهت نظارت میدانی به استان خوزستان سفر کردم، گفت: از روز چهارشنبه با پیگیری‌های رئیس مجلس و کمیسیون انرژی و رایزنی‌هایی که با وزارت نیرو و معاون آب وزارت نیرو انجام شده، ظرفیت خروجی سد کرخه از ۷۵ متر مکعب به ۱۳۰ مترمکعب در ثانیه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از خانه ملت فریدون حسنوند درباره نظارت میدانی استان خوزستان گفت: با توجه به تنش‌های آبی در استان خوزستان و مطالبات مردمی که در این رابطه وجود داشت و درخواست‌هایی که نمایندگان استان خوزستان داشتند، جناب آقای دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به این موضوع با حساسیت بالا، مسائل را پیگیری می کنند، در این خصوص نیز جلساتی در روزهای گذشته داشتند و امروز هم بنده را به عنوان نماینده تام الاختیار، به استان خوزستان فرستادند.

رییس کمیسیون انرژی مجلس افزود: معاون دادستان کل کشور، آقای نجار رییس سازمان مدیریت بحران، معاون امور آب وزیر نیرو، معاون سازمان برنامه و بودجه کشور، معاون وزیر جهادکشاورزی، مجموعه ای از مدیران و دست اندرکاران کشور در ارتباط با این مشکل، به استان خوزستان اعزام شدند.

وی با اشاره به تشکیل جلسه برای حل مشکلات خوزستان گفت: استاندار و نماینده ولی فقیه و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و مدیران استان در جلسه حضور داشتند و بحث‌های مفصلی پیرامون مشکلات‌ آب شرب، آب کشاورزی و نیازهای استان خوزستان مطرح و بررسی شد.

حسنوند ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز تامین آب شرب در کوتاه مدت در برخی مناطق وجود دارد و باید اقدامات در زمان کم  صورت گیرد، مقرر شد؛ موضوع تأمین مالی در اسرع وقت در دستور کار قرار گیرد و در جلسه روز یکشنبه هیأت دولت نیز به تصویب برسد و جهت انجام، ابلاغ شود.

حسنوند افزود: بحث منابع مالی برای تامین تانکرهای آب و آبرسانی به روستاها و مناطقی که مشکل آب دارند، وجود دارد، که در جلسه مقرر شد، پروژه‌هایی که در کوتاه مدت می‌تواند به آبرسانی استان خوزستان کمک کند، تامین مالی شوند.

وی با اشاره به اینکه موضوع خسارت کشاورزان نیز در این نشست مطرح شد، ادامه داد: در سال های قبل تعهداتی داده شده بود و امروز هم مورد  تصویب قرار گرفت که ان‌شاء الله بتوانند خسارت‌های کشاورزان را پرداخت کنند. مشکل دیگر بحث حقابه‌ای که مورد درخواست بوده و موضوع رهاسازی آب در بالادست از سد کرخه و دز بوده که باید این موضوع را دقیق بررسی کرد.

حسنوند گفت: این را باید بگویم که از روز چهارشنبه با پیگیری‌های رئیس مجلس و کمیسیون انرژی و رایزنی‌هایی که با وزارت نیرو و معاون آب وزارت نیرو انجام شد ظرفیت خروجی سد کرخه از ۷۵ متر مکعب به ۱۳۰ مترمکعب در ثانیه رسیده است و به دنبال آن هستیم که موضوع تأمین آب پایین دست را در دشت آزادگان پیگیری کنیم چرا که آنجا هم بحث مسائل دامداران وجود  دارد و باید حل شود.

رییس کمیسیون انرژی گفت: در مورد نیازهای کوتاه مدت و بلندمدت، مقرر شد در هفته پیش رو جلسه‌ای با ریاست رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از روسای کمیسیون‌ها و برخی از مسئولین دولتی تشکیل شود و برنامه‌های میان مدت و بلندمدت را در دستور کار قرار دهند که کارگروهی جهت مصوبات برای بودجه ۱۴۰۱ و برطرف کردن نیازهای استان خوزستان در این حوزه مد نظر باشد و همچنین کارگروهی که بتواند پیشنهاداتی را در برنامه توسعه هفتم و رفع برخی از نیازهای مناطق نفت‌خیز  از جمله استان خوزستان داشته باشد که با بهره‌مندی از اعتبارات نفت و  مازاد درآمدهایی که در قانون پیش‌بینی شده بتوان بخشی از نیازهای اساسی و جدی زیرساختی این استان ها به خصوص استان خوزستان را برطرف کنیم.

وی افزود: مقرر شد بحث‌های رسیدگی شده در سفر خوزستان درباره موضوعات و مسایل کشاورزان، آب شرب، حقابه برای محیط زیست و دام‌ها، عملی شود و بخشی از نیازهای مالی هم مقرر شد در هیأت دولت مصوب شود.

حسنوند تصریح کرد: در جلسه‌ای که بزودی در دفتر آقای قالیباف تشکیل می شود حتما با حضور مسئولان و دست اندرکاران استان خوزستان و نمایندگان استان در مجلس، راهکارهای عملیاتی مطرح خواهد شد تا به مطالبات مردم خوزستان پاسخ داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی آب شرب قطع آب کمیسیون انرژی استان خوزستان وزارت نیرو رئیس مجلس مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره روند ساخت مسکن در کشور گفت: یک مقداری با آن تعدادی که برای ساخت مسکن در کشور مطرح شده فاصله داریم البته فوت وزیر سابق راه و شهرسازی هم در این زمینه بی‌تاثیر نبود همچنین یک مقداری هم بر روی شیوه کار مسئله پیش آمد که الان حل شده، اما تنها چیزی که باقی مانده، همکاری بانک‌ها است.

وی اظهار کرد: اگر بانک‌ها بیایند و سهم خود را بدهند جهش خیلی خوبی در ساخت مسکن به‌وجود خواهد آمد.

به گزارش ایران جیب، عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: بانک مرکزی و شورای عالی مسکن گام‌هایی را برداشته‌اند و میزان وامشان قبلا صفر بود، اما الان وامشان بین ۱۵، ۱۶ و ۱۷ درصد است البته بانک‌های خصوصی میزان وامشان صفر است و در این زمینه باید کاری انجام شود، چون اگر وامی نباشد اصلا کاری انجام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تصریح کرد: می‌توان تا آنجایی که امکان‌پذیر است زمین را به مردم بدهیم و به‌جای آن وام ندهیم البته قبلا هم این کار انجام می‌شده است لذا از این سیاست وزارت راه استقبال می‌کنیم تا در شهر‌هایی که امکانش وجود دارد زمین رایگان بدهند تا مردم خود خانه بسازند و شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را محقق کنیم.

شاکری اظهار کرد: زمین اگر برای فرد باشد مردم شده باشد که ماشین و طلای خود را بفروشند این کار را می‌کنند تا خانه خود را بسازند و در آن زندگی کنند بنابراین باید این امر در اولویت اول باشد، چون در همکاری نکردن بانک‌ها دادن زمین رایگان به مردم برای اینکه خودشان ذیل نظارت شهرداری‌ها و نظام مهندسی اقدام به ساخت‌وساز کنند بهترین کار است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان‌کرد: فاصله آورده مردم و تسهیلات بانکی با قیمت تمام شده معنادار است و اگر فکری برای آن نکنیم مردم باز گرفتار می‌شوند یعنی یک جایی می‌گویند برویم آن را به دلال‌ها بفروشیم یا اینکه نرخ سود را در ۱۸ درصد نگه داریم، چون تعدادی از مردم نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین اهدای زمین رایگان به مردم و آمدن بانک‌ها برای انجام کار سرعت ساخت‌وساز را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: به نظرم تصمیمات درستی اتخاذ شده و باید با سرعت کار را جلو ببریم همچنین به ازای تخریب یک واحد فرسوده حداقل می‌توان سه واحد ساخت لذا باید برای بافت‌های فرسوده فکری کرد تا بخشی از مشکلات شهر‌های بزرگ حل شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود