Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهار اصله درخت کهنسال شهرستان بردسکن در فهرست میراث طبیعی و ملی به ثبت رسید.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، حمیدرضا اقبالی سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن با بیان این خبر گفت : در اجرای مصوبه هیات وزیران با موضوع ثبت میراث طبیعی ارزشمند کشور در فهرست میراث طبیعی  ملی چهار اصله درخت کهنسال شهرستان بردسکن به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود این چهار اصله درخت  شامل  یک اصله درخت سرو نوش کهنسال واقع در روستای هدک با سن تقریبی 720 تا 770 سال، درخت چنار کهنسال روستای هدک با سن 290 تا 340 سال و دو اصله درخت چنار کهنسال با قدمت 250 تا 300 سال واقع در روستای بیجورد ، در محلهای یاد شده استقرار یافته است.

اعظم ملایی کارشناس جنگل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بردسکن در گفتگوی کوتاه به خبرنگار ما گفت مردم ایران ارتباط  معنوی و عمیق با درختان کهنسال دارند و درخت همیشه نزد ایرانیان مقدس بوده است.

 وی افزود درختان کهنسال سالیان سال خود را با شرایط آب و هوایی و تنش های محیطی سازگار کرده و همچنان  زنده و سرسبز باقی مانده اند.

وی افزود شناخت فیزیولوژی درختان کهنسال ما را در مدیریت جنگلهای تخریب شده راهنمایی خواهد کرد. درختان کهنسال که در ادوار گذشته در برابر تنش های محیطی مقاومت زیادی از خود نشان داده اند میتوانند داده های مناسبی از تغییرات اکولوژیکی , اقلیمی ،آفات و بیماریها ،خشکسالی و سالهای پرباران  یک منطقه را به ما نشان دهند.

 وی خاطر نشان کرد این درختان علاوه بر ارزش های مادی و معنوی یکی از منابع مهم توسعه گردشگری و بوم گردی  محسوب می شوند که زمینه ساز اشتغال مناطق روستایی بوده و رونق اقتصادی منطقه را بهبود می بخشد.

ملائی در پایان با تاکید بر مراقبت و حفاظت از این ذخایر ارزشمند از گردشگران و دوستداران طبیعت درخواست نموده تا مواردی همچون کندن پای درخت , سنگفرش نمودن ، آسفالت محیط در ناحیه طوقه، یادگاری نوشتن ، آتش روشن کردن ، بستن نخ و طناب به شاخه و تنه آنان ،کندن پوست و شاخه ، بالا رفتن از درخت برای عکس گرفتن را بطور جد رعایت نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ثبت ملی شهرستان بردسکن چهار اصله درخت درختان کهنسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • زخمِ کاری «قطع درختان» مرثیه‌ای بر پیکر سبز سنندج
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان