Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@17:59:43 GMT

کدام گروه از زنان بیشتر در خطر کرونا هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۴۶۳۳۵

کدام گروه از زنان بیشتر در خطر کرونا هستند؟

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش انجمن متخصصان زنان و زایمان، مریم کاشانیان افزود: زنانی که چاق هستند ممکن است بارداری خطرناک تری نسبت به زنان با وزن نرمال داشته باشند زیرا مشکلاتی مانند فشار خون و دیابت آنها را تهدید می‌کند و در حال حاضر نیز چاقی بر اساس تحقیقات جهانی مشخص شده که می‌تواند زمینه‌ساز احتمال بیشترابتلای به بیماری کرونا نیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاشانیان ادامه داد: همچنین ثابت نشده که کرونا در مادر در حین بارداری بتواند مشکل ناهنجاری‌های جنینی ایجاد کند، ولی تب مادر در ابتدای بارداری مثل سایربیماری‌های دیگر تب دار مادر می تواند ریسک ناهنجاری ها ی جنینی را به میزان کمی در جنین افزایش ‌دهد، بنابراین کنترل و پایین نگه داشتن درجه حرارت می تواند این احتمال را بر طرف سازد.

وی تصریح کرد: همایش متخصصان زنان و زایمان ۶ تا ۹ مهر امسال به صورت همزمان حضوری و مجازی برگزار می‌شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه بیماریهای زنان و زایمان و نیز جراحی‌های زنان و مامایی مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت و تبادل اطلاعات میان اساتید و پزشکان برجسته داخلی و خارجی انجام خواهد شد.

نایب رئیس انجمن متخصصان زنان و زایمان ایران افزود: محورهای علمی این کنگره شامل حاملگی‌های پرخطر، طب مادر و جنین، مدیریت اتاق زایمان، باروری و ناباروری، انکولوژی ژنیکولوژی، ژنیکولوژی نوجوانان و کودکان، یوروژنیکولوژی، ژنیکولوژی خوش خیم، منوپوز، تکنیکهای جراحی و جراحیهای کم تهاجمی، چاقی، ژنتیک بالینی، تصویربرداری، سیاستگذاری سلامت زنان و بهبود کیفیت خواهد بود.

وی تصریح کرد: انجمن های پرناتولوژی، انجمن کف لگن، انجمن سرطان های زنان، باروری و ناباروری و انجمن جراحی های کم تهاجمی نیز در این همایش حضور دارند و مباحث جدید مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهند گرفت. بنابراین مباحث باروری و ناباروری، بی اختیاری ادراری و ‌سلامت جنسی از مباحث مورد گفت‌وگو در این همایش خواهند بود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس زنان و زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حریفان ایران در والیبال چلنج کاپ زنان مشخص شدند
  • حریفان ایران در چلنج کاپ والیبال زنان مشخص شدند
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟