Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برنامه‌ریزی گروه‌های سازمان یافته برای از بین بردن امنیت اخلاقی در جامعه خبر داد.

 سردار حسین رحیمی در همایش تقدیر از فعالان حوزه عفاف و حجاب که امروز در ستاد فرماندهی تهران بزرگ برگزار شد، نیروی انتظامی را دستگاهی دانست که وظیفه حمایت از مردم، تامین آسایش و آرامش آنان و برقراری امنیت در سطح کشور را برعهده دارد و گفت: از اساسی‌ترین وظایفی که قانون برای پلیس مشخص کرده پاسداری از ارزش‌های اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا نیز وظیفه نیروی انتظامی اجرای قوانین در سطوح مختلف است.

رییس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی موظف به اجرای قانون است، اظهارکرد: برخی بی‌قانونی و تضییح حق دیگران را آزادی می‌دانند در حالی که آزادی تا جایی است که ما به حریم دیگران تعرض نکنیم و آزادی دیگران را سلب نکنیم.

رحیمی با بیان اینکه کشوری می‌تواند با اقتدار بوده و از خود دفاع کند که در مرحله اول امنیت داخلی بالایی داشته باشد، گفت: به حمدالله این امنیت در شرایط سخت اقتصادی که امروز  دشمن ایجاد کرده است، با مجاهدت‌ها و ایثارگری ماموران پلیس از نقطه صفر مرزی تا مرکز شهرها برقرار شده است.

وی ادامه داد: همانطور که نیروی انتظامی در سال‌های اخیر با اقتدار  توانسته با مفسدین اقتصادی برخورد کند در حوزه برقراری امنیت عمومی و اخلاقی هم با قدرت وارد شده و اجازه نخواهد داد تا عده‌ای امنیت اخلاقی جامعه را به خطر بیاندازند. امروز گروه‌ها و افراد سازمان‌یافته به دنبال آن هستند که امنیت عمومی و اخلاقی جامعه را از بین ببرند و برای از بین بردن قبح امنیت اخلاقی در تلاشند.

رحیمی با بیان اینکه این موارد را در بازجویی از افرادی که دستگیر شده‌اند، متوجه شدیم، گفت:  آنها به دنبال این هستند که ابتدا قبح امنیت اخلاقی را در تهران و سپس در سایر نقاط کشور  از بین ببرند. اما در طرف دیگر ما با تمام وجود برای تحقق امنیت اخلاقی ایستاده‌ایم و بدون هراس از هجمه‌های آنان و دشمنان در فضای مجازی، به کار خود ادامه خواهیم داد.

رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه ۹۰ درصد از اقدامات پلیس امروز ایجابی و تنها ۱۰ درصد آن از نوع اقدامات سلبی است، خاطرنشان کرد: این 10 درصد هم  برای مقابله و از بین بردن فسادهای زیرپوستی و پنهان است. وظیفه ناجا نظارت بر اجرای قوانین در تمامی حوزه‌هاست. در حوزه امنیت اخلاقی نیز برخوردهای ارشادی، دوستانه، آموزشی و ایجابی بر برخوردهای قهری و سلبی مقدم است و رویکرد ما نیز همین است.

رحیمی از توهین‌های متعدد به ماموران گشت امنیت اخلاقی خبر داد و گفت: از اینکه در فضای مجازی چه گفته می‌شود، هراسی نداریم، در مواردی همکاران بنده در گشت‌های امنیت اخلاقی در قبال یک تذکر به ناقضان شئونات واخلاق ده‌ها توهین می‌شنوند اما ما از این سخنان واهمه نداریم.

وی با  بیان اینکه افرادی که می‌خواهند در نظام جمهوری اسلامی زندگی کنند، مانند شهروندان هر کشور دیگری باید مقررات آنجا را رعایت کنند، گفت: به طور مثال در برخی از کشورهای اروپایی قانونی وجود دارد که کارفرمایان باید کارکنان دارای حجاب را اخراج کنند و این جزو قانون آن هاست.  ما هم می‌گوییم افرادی که در جمهوری اسلامی زندگی می کنند باید قوانین این کشور را رعایت کنند.

به گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ، برخی می‌خواهند با هوچی‌گری قانون را زیرپا بگذارند و ما را مرعوب کنند اما ما قانون را با جدیت اجرا و پای آن ایستادگی می‌کنیم.

رحیمی همچنین گفت: زنان عفیف در جامعه ما کم نیستند و نمونه آن برگزاری مراسم پیاده روی نمادین اربعین در تهران است که از میدان امام حسین تا حرم حضرت عبدالعظیم زنان عفیف و با حجاب زیادی حضور دارند.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نیروی انتظامی امنیت اخلاقی بین بردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۶۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت از سید حسین حسینی توسط پلیس اراک

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که شایعاتی مبنی بر اینکه فرماندهی فراجا از سید حسین حسینی شکایت کرده و این گلر به همین دلیل امروز در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور یافته، مطرح شده بود که این موضوع رد شد.

مرکز اطلاع‌رسانی فراجا در اطلاعیه‌ای به شرح زیر نوشته است:

«گزارش‌هایِ خبری در خصوص شکایت فرمانده فراجا از دروازه‌بان باشگاهِ استقلال صحت نداشته و این موضوع مرتبط با شکایتِ یگانِ مربوطه و شخصیِ مأمورِ پليس از وی در توهین و بکاربردن الفاظِ نامناسب در حین اجرای ماموریتِ تامینِ امنیت بازیکنان و هواداران در ورزشگاه امام خمینی اراک به تاریخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ است.

تلاشِ پلیس در محیط‌هایِ ورزشی صِرفا تامینِ امنیتِ تمامیِ عوامل حاضر در ورزشگاه‌ها و تماشاگران است.

همچنین توهین و مقاومت در برابر مامورانِ پلیس در حینِ انجام ماموریت به‌هیچ وجه پذیرفته نبوده و حتما با متخلفین برخورد و پیگیری قانونی می‌شود.»

دیگر خبرها

  • (عکس) اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • عکسی از اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • مردم و تشکل‌های اجتماعی از «طرح نور» حمایت و پشتیبانی کرده‌اند
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • شکایت فرمانده فراجا از دروازه‌بان باشگاه استقلال صحت ندارد
  • شکایت از سید حسین حسینی توسط پلیس اراک
  • ماجرای شکایت فراجا از دروازه‌بان استقلال
  • شکایت فرماندهِ فراجا از دروازبان باشگاه استقلال صحت ندارد