Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری یزد، با تاکید بر این که آینده توسعه و اقتصاد شهری یزد نیازمند سرمایه‌گذاری است، اعلام کرد: در حال حاضر هشت طرح سرمایه گذاری در شهرداری یزد عملیاتی شده است.

«محمد شیبانی» در نشست آنلاین خبری با رسانه‌ها پیرامون طرح‌های سرمایه گذاری شهرداری یزد، اظهار کرد: در آمد شهرداری ها از طریق بودجه دولتی، عوارض های گرفته شده از مردم و فروش املاک است که با توجه به شرایط اقتصادی کشور، روند نزولی یا صعودی به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر اقتصاد کشور دچار مشکل شود، بودجه شهرداری ها نیز شرایط مناسبی نخواهد داشت لذا برای رفع چنین مواردی، نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

این مسئول با تاکید بر این که سرمایه گذاری تنها عامل تداوم توسعه شهری است، افزود: اگر سرمایه گذاری صورت نگیرد، نه تنها آینده شهر خوب نخواهد بود بلکه در تامین حقوق کارمندان نیز با مشکل مواجه خواهیم بود.

شیبانی اضافه کرد: در بازار سرمایه گذاری مشکلاتی چون نبود اعتماد سرمایه‌گذار برای قرار دادن سرمایه در چرخه شهرداری و مشارکت سرمایه داران درون شهری در خارج از شهر یزد وجود دارد.

وی با بیان این که متاسفانه طی سال های اخیر بر اقتصاد شهری از سوی دولت توجه کمتری شده بود، گفت: با این حال در استان یزد طی همین مدت با تحقیق و مطالعه روی شهر به ویژه روی محلات حاشیه‌ای سعی بر رونق اقتصاد شهری شد.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری یزد با بیان این که تاکنون هشت طرح سرمایه گذاری در شهرداری یزد ایجاد شده است، افزود: طرح مسکونی میدان امام علی شامل 300 واحد در 13 طبقه، طرح ساختمان تجاری، گردشگری و اداری  میدان امام حسین(ع)، طرح ساختمان صیاد شیرازی، طرح ساختمان پزشکان طالقانی و بازارچه فروش محصولات خانگی از جمله طرح‌های سرمایه‌گذاری شهرداری است که مراحل تکمیلی و قانونی را تقریباً طی کرده و درحال ورود به فاز اجرایی هستند و برخی نیز تا حدودی اجرا شده‌اند.

وی در بخشی از سخنانش اظهار کرد: هر سرمایه‌داری که قابلیت اجرایی و سرمایه‌گذاری داشته باشد، از هر شهر و کشوری پذیرفته می شود ولی با تحقیق و تمرکز روی اهلیت و صلاحیت سرمایه‌گذاران، نمی‌گذاریم حقوق مردم پایمال شود.

شیبانی همچنین گفت: برای یکی از طرحهای سرمایه گذاری شهرداری یزد حدود یک هزار و 200 میلیارد هزینه شده ولی پیش بینی می شود بالغ بر 20 میلیارد تومان ارزش پیدا کند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری یزد در پایان نیز متذکر شد: اگر برخی از طرح‌ها زودتر کلنگ زنی نشده‌اند، به دلیل تداخل آنها با زمان انتخابات و تحت شعاع قرار نگرفتن آنها با  سیاست‌های انتخاباتی بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرمايه گذاري شهرداري يزد سرمایه گذاری شهرداری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۷۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۲۲۵ تن قیر رایگان به شهرداری سلماس
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار