Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه موفق به تولید آنتی بادی پلی کلونال علیه ایمونوگلوبولین انسانی در خرگوش شدند.

سید میثم ابطحی فروشانی، دانشیار گروه ایمونولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تولید آنتی بادی پلی کلونال علیه ایمونوگلوبولین انسانی در خرگوش گفت: طرح حاضر با کمک و حمایت مالی پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه ارومیه و با همکاری نوروز دلیرژ سرپرست پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشیار گروه ایمونولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه تصریح کرد: طرح حاضر با کمک و حمایت مالی پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه ارومیه و با همکاری نوروز دلیرژ سرپرست پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه انجام شده است.

ابطحی فروشانی مطرح کرد: کومبس یا آنتی هیومن گلوبولین، آنتی بادی پلی کلونالی است که در بدن حیوانی مثل خرگوش و علیه سرم انسان یا فراکسیونهای غنی از ایمونوگلوبولین انسانی تولید می-شود. این معرف کاربرد‌های تشخیصی و آموزشی متعدد دارد.

 


دانشیار گروه ایمونولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه در مورد ویژگی‌ها و مزایای رقابتی محصول خاطرنشان کرد: نتایج حاصل از آزمایشرادیال دیفیوژن شعاعی (SRID) نشان داد که قطر هاله ایجاد شده توسط کمپلکس آنتى ژن (آنتی بادی سرم انسانی) - آنتى بادى در پلیت (آنتى هیومن آنتی بادی تولیدی در مطالعه) در مقایسه با قطر هاله ایجاد شده توسط کمپلکس آنتى ژن (آنتی بادی سرم انسانی) - آنتى بادى در پلیت (آنتى هیومن آنتی بادی تجاری، نمونه خارجی) تفاوت معنی داری نداشت.


وی افزود: در مجموع نتایج حاصل از این مطالعه نشان مى دهد که تزریق عضلانی آنتی بادی انسانی به همراه ادجوانت کامل فروند به خرگوش موجب تولید آنتی بادی ضد آنتی بادی انسانی در سرم خرگوش می‌شود که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ میزان تولید قابل رقابت با مشابه خارجی است.

 

ابطحی فروشانی تاکید کرد: این آنتی بادی پلی کلنال در آزمایشات کومبس مستقیم، غیر مستقیم، کومبس رایت و در بانک خون در تشخیص آنتی ژن Du مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در صورت کنژوگه نمودن سرم کومبس می¬توان از آن در تست‌هایی از قبیل الایزا و ایمونوفلورسنت استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه ارومیه پژوهشکده زیست فناوری ویروس کرونا دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه تولید آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است