Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر عبدالرسول همتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین آمار‌های مربوط به کروناویروس در استودیو سلامت فارس بیان کرد: در طول بحران بیماری کووید۱۹، در مجموع یک میلیون و ۱۴۱ هزار تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است که از این تعداد، یک میلیون و ۲۱ هزار و ۱۶۹ مورد تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان بوده و با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۲۹۵ هزار و ۲۲۳ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۱۲۰ هزار و ۸۲ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۰ هزار و ۲۸۱ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۱۵ هزار ۵۰۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از بهبودی ۲۸۰ هزار و ۶۲۰ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

دکتر همتی با ابراز تاسف از جان باختن ۵ هم استانی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹، تعداد جانباختگان کرونا در فارس را از ابتدا تا امروز، بیست و ششم تیر، ۴ هزار و ۹۴۸ نفر اعلام کرد.

او مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند را دو هزار و ۱۲۶ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۲۲۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

معاون بهداشت دانشگاه با اعلام بیماران شناسایی شده از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به تفکیک شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از مجموع ۳۱۵ هزار و ۵۰۴ بیمار شناسایی شده، ۱۴۰ هزار و ۳۷۱ مورد مربوط به شیراز؛ ۱۰ هزار و ۵۰ مورد مربوط به کازرون؛ ۷ هزار و ۸۸۲ مورد مربوط به مرودشت؛ ۵ هزار و ۹۶۴ مورد مربوط به ممسنی؛ ۵ هزار و ۶۷۲ مورد مربوط به داراب؛ ۴ هزار و ۸۳۳ مورد مربوط به فیروزآباد؛ ۴ هزار و ۴۹۸ مورد مربوط به لامرد؛ ۳ هزار و ۹۷۷ مورد مربوط به آباده؛ ۳ هزار و ۸۵۶ مورد مربوط به کوه چنار؛ ۳ هزار و ۶۶۵ مورد مربوط به کوار؛ ۳ هزار و ۵۲۰ مورد مربوط به استهبان؛ ۳ هزار و ۳۹۵ مورد مربوط به اقلید؛ ۳ هزار و ۹۰ مورد مربوط به سپیدان؛ ۲ هزار و ۹۶۹ مورد مربوط به نی ریز؛ ۲ هزار و ۸۴۱ مورد مربوط به قیر و کارزین؛ ۲ هزار و ۶۷۸ مورد مربوط به زرین دشت؛ ۲ هزار و ۶۲۵ مورد مربوط به فراشبند؛ ۲ هزار و ۳۹۵ مورد مربوط به رستم؛ ۲ هزار و ۲۵۳ مورد مربوط به ارسنجان؛ ۲ هزار و ۱۴۲ مورد مربوط به زرقان؛ هزار و ۹۸۶ مورد مربوط به خرم بید؛ هزار و ۹۰۷ مورد مربوط به مُهر؛ هزار و ۹۰۰ مورد مربوط به پاسارگاد؛ هزار و ۸۸۶ مورد مربوط به خرامه؛ هزار و ۲۱۸ مورد مربوط به سروستان؛ هزار و ۱۶۳ مورد مربوط به بوانات؛ هزار و ۱۳۵ مورد مربوط به بختگان؛ هزار و ۱۰۱ مورد مربوط به بیضاء و ۶۴۰ مورد مربوط به سرچهان بوده و سایر مبتلایان نیز مربوط به دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان است.

دکتر همتی با بیان اینکه تاکنون ۵۲۶ هزار و ۸۱۲ دُوز واکسن به گروه‌های سنی هدف در استان تزریق شده است و واکسیناسیون گروه سنی بالای ۶۰ سال نیز در حال انجام است، تصریح کرد: تنها افرادی که در سامانه salamat.gov.ir نام نویسی کرده و پس از آن پیامک حضور در پایگاه‌های واکسیناسیون که نشانی آن‌ها در سایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز درج شده است، می‌توانند برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اضافه کرد: افرادی که پیامک دریافت کرده اند، بر اساس زمان و مکان اعلام شده در پیامک و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، می‌توانند واکسن خود را در این پایگاه‌ها دریافت کنند.

او از شهروندان خواست تا با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست‌ها و دوری از دورهمی‌های خانوادگی، از ابتلا به کروناویروس پیشگیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا مبتلایان به کرونا بیماری کووید 19 معاون بهداشت دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی مورد مربوط شناسایی شده ۳ هزار ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند