Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هنگامی که از شبکه اجتماعی WhatsApp استفاده می‌کنید پیام‌های شما از انتها رمزگذاری می‌شوند، این بدان معناست که چشمان کنجکاو به راحتی نمی‌توانند آنچه را که در پیام رد و بدل می‌شود را ببینند و فقط افرادی که در آن گپ و یا گفتگو وجود دارند از محتوای ارسالی مطلع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، اگر بتوانید یک نسخه پشتیبان را در فضای ابری ذخیره کنید، مقامات می‌توانند با استفاده از موتور‌های جستجو و یک گشت و گذار ساده در Google Drive یا iCloud دسترسی به داده‌ها را برای کاربران فراهم کنند تا اگر به اطلاعات نیاز داشتند، ولی آن‌ها را فراموش و یا گم کرده بودند و یا به دلیل پر بودن فضای ذخیره سازی گوشی‌های هوشمندشان داده‌ها از بین رفته بود دیگر نگرانی نداشته باشند و با خیال راحت بتوانند به آن چیزی که مورد نیازشان هست دسترسی پیدا کنند.

اما WABetaInfo قبلاً گزارش داده بود که مسئولان WhatsApp در حال کار روی این فناوری هستند که پشتیبان گیری شما را به صورت مستقل رمزگذاری می کند و می‌گوید که در آخرین به روزرسانی بتا در Android (۲.۲۱.۱۵.۵)، این سیستم فعال شده است.در همین زمینه با انتخاب تاریخچه چت و رسانه پیام‌های ارسالی یا دریافتی تان به طور ایمن پشتیبان گیری می‌شود.

نکته دیگری در این باره وجود دارد که اگر رمز عبور خود را فراموش کنید یا کلید بازیابی ۶۴ رقمی را گم کنید، دستیابی به پیام‌های رمزگذاری شده برای همیشه قفل می‌شوند و شبکه اجتماعی WhatsApp هم نمی‌تواند به شما کمک کند وارد شوید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که وارد گروه آزمایش بتا شوید یا منتظر بمانید تا این قابلیت برای همه در دسترس قرار گیرد.

این سرویس متعلق به فیس بوک بوده و همچنین در حال آزمایش نسخه‌ای از نرم افزار است که در چندین دستگاه کار می‌کند و رمزگذاری را حفظ می‌کند، خواه یک تلفن درگیر آن باشد یا نه. اگر در نسخه بتا هستید، نسخه خود را به دقت بررسی کنید، زیرا پست‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی حاکی از گسترش تست‌های رمزگذاری بسته ها و پست هاست که افراد بیشتری را در بر می‌گیرد.

به هر حال وجود چنین قابلیتی می‌تواند برای آن دسته از کاربرانی که همیشه با میزان فضای ذخیره سازی دستگاه‌های دیجیتالی شان مشکل داشته و در عین حال اطلاعات ارزشمند و مهمی در اختیار دارند که نمیتوانند آن‌ها را حذف کنند بسیار مفید خواهد بود.

بیشتر بخوانید

واتساپ در حال آزمایش همگام سازی چند دستگاهی است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی ذخیره سازی فضای ابری واتس اپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی امروز 12 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران،فروشنده‌های موبایل آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ با پارت‌نامبر CH را در این محدوده می‌فروشند، اما بابت آیفون ۱۳ پرو مکس یک ترابایت با پارت‌نامبر ZAA تا ۱۳۵ میلیون قیمت می‌گذارند.

ردمی A ۲ پلاس شیائومی جزو گزینه‌های پیشنهادی برایی خرید ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار است که چهار میلیون فروخته می‌شود. این وسط می‌توانیم از پوکو X ۶ پرو شیائومی به‌عنوان یکی از قلدرترین میان‌رده‌های بازار اسم ببریم که در دسته گوشی‌های ۱۷ میلیونی قرار می‌گیرد.

گلکسی A ۵۵ سامسونگ قیمت بیشتری دارد و این یکی تا ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورده است. قیمت روز پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار موبایل

گلکسی A۱۵ نسخه ۱۲۸+۴

شش میلیون تومان

گلکسی A۰۵s نسخه ۶۴+۴

چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان

گلکسی A۵۴ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

گلکسی A۵۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

گلکسی A۳۴ نسخه ۱۲۸+۸،

۱۱ میلیون تومان

گلکسی A۳۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون تومان

گلکسی S۲۴ اولترا نسخه یک ترابایت

۹۵ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳، ۴G نسخه ۲۵۶+۸،

۹ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس نسخه ۵۱۲+۱۶،

۲۳ میلیون تومان

ردمی A۲ پلاس نسخه ۶۴+۳ گیگ

چهار میلیون تومان

ردمی A۳ نسخه نسخه ۱۲۸+۴

پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

ردمی ۱۳C نسخه ۲۵۶+۸

شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

پوکو X۶ پرو نسخه نسخه ۵۱۲+۱۲،

۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ پارت‌نامبر CH

۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ پرو مکس نسخه یک ترابایت پارت‌نامبر ZAA

۱۳۵ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • قیمت گوشی امروز 12 اردیبهشت 1403
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • لامبورگینی اوروس؛ نسخه منصوری (عکس)
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان