Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب حاجی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مرمت و ساماندهی  آثار تاریخی مهاباد در اولویت فعالیت اداره میراث فرهنگی این شهرستان است، افزود: با پیگیری های لازم توسط اداره میراث فرهنگی و مجموعه نهادهای شهرستان به ویژه نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی اعتبار مرمت بخشی از مسجد جامع مهاباد تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به خلف وعده پیمانکار سابق با خلع ید و تعیین پیمانکار جدید و عقد قرارداد به زودی مرمت مسجد جامع شروع خواهد شد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد اظهار داشت: با همکاری گروه کارشناسان در حال رایزنی با اداره کل میراث فرهنگی برای مرمت و سبک سازی سقف و همچنین ستون های بخش داخلی این بنا هستیم.

حاجی‌زاده با اشاره به اینکه قبل از این نیز ۲ مرحله مرمت این بنای تاریخی انجام شده است، اضافه کرد: پیگیری و جذب اعتبارات برای اجرای فازهای بعدی، سبک‌سازی بخش حجره‌ها و سایر بخش‌های باقی مانده در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مسجد جامع مهاباد (مزگوت سور)، نیز قدیمی‌ترین مسجد این شهرستان و از زیباترین آثار معماری دوره صفوی در شمال‌غرب کشور به شمار می‌رود که در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۴۸ با شمارهٔ ثبت ۸۸۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

مهاباد در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای ۹۲ اثر تاریخی ثبت شده است.

برچسب‌ها گردشگری مهاباد آذربایجان غربی مرمت میراث فرهنگی بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری مهاباد آذربایجان غربی گردشگری مهاباد آذربایجان غربی مرمت میراث فرهنگی بنای تاریخی میراث فرهنگی مسجد جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا حیدری بیان کرد: در حین حفاری در عمق یک و نیم متری در این خیابان یک دیواره تاریخی مشاهده شد که قدمت آن هنوز مشخص نشده است.

وی ادامه داد: میراث‌فرهنگی به این موضوع به عنوان یک پتانسیل نگاه می‌کند و چه بسا پس از آشکارسازی آثار، سایت موزه دیگری در مرکز شهر همدان در معرض دید گردشگران داشته باشیم.

۱۰ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر با حضور اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری آغاز شد.

عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

در پی بازدید میدانی خبرنگار مهر از پروژه، متوجه نمایان شدن شواهدی از آثار تاریخی در حین اجرای این عملیات شده و انتظار می‌رود هماهنگی و همکاری بین شهرداری و اداره کل میراث‌فرهنگی همدان سبب حفظ این آثار شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه