Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی رهبر طالبان در نشست قطر اعلام کرد که هدف بزرگ مردم افغانستان برای ایجاد نظام اسلامی در آستانه اجرایی شدن است و نیز امیدواریم که این مذاکرات به نتیجه مثبتی برسد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی رهبر طالبان در نشست با هیئت سیاسیون افغان گفت که هدف بزرگ مردم افغانستان برای ایجاد یک نظام مستقل اسلامی در آستانه تحقق است و تاکید کرد که فداکاری‌های مردم در این راستا نباید به هدر برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما باید برای کشور تلاش کنیم و بگذاریم مردم ما مطابق با ارزشهای اسلامی و منافع ملی خود پیشرفت مثبتی داشته باشند تا از نیاز دیگران رها شویم، میهن خود را خود بسازیم؛ برای همه روشن است که هیچکس نمی‌تواند میهن ما را بسازد.

برادر ادامه داد که برای تامین زندگی سعادتمندانه مردم افغانستان به یک نظام اسلامی قوی، متمرکز و مستقل نیاز است و در این راستا باید از خودخواهی، منافع شخصی و جاه طلبی‌ها عبور کرد.

رئیس دفتر سیاسی طالبان همچنین تاکید کرد: افغانستان خانه مشترک همه افغان‌ها است، همانگونه که هر افغان حق زندگی در آن را دارد، همچنین حق خدمت و مسئولیت آن را نیز دارد.

گزارش| آیا مذاکرات طالبان و دولت افغانستان متوقف می‌شود؟رویترز: مذاکرات طالبان و دولت افغانستان در تعلیق استقریشی: باید مشکلات باقیمانده برای آغاز مذاکرات طالبان و دولت افغانستان حل شوددیلی تایمز: مذاکرات بین‌الافغانی بسیار دشوارتر از مذاکرات طالبان و آمریکا خواهد شدآسوشیتدپرس: مذاکرات بین‌الافغانی طولانی‌ و سخت‌تر از مذاکرات طالبان-آمریکا است

وی خطاب به هیئت افغانستان گفت: بی‌باوری و بی‌اعتمادی باید پایان یابد؛ بیایید برای اتحاد و یکپارچگی مردم تلاش کنیم، در برابر تمام تلاش‌هایی که تمامیت ارضی و وحدت ملی ما را تهدید می کند، محکم بایستیم، به هیچ وجه اجازه تعصبات قومی، منطقه ای، زبانی و سایر موارد را در ملت و کشور خود ندهیم.

ملا برادر ادامه داد که این گروه اجازه هیچ تلاشی را برای تضعیف تمامیت ارضی و وحدت ملی افغانستان نخواهد داد.

معاون سیاسی رهبر طالبان با اشاره به مذاکرات قطر نیز گفت: تقریباً 10 ماه است که گفت‌وگوهای بین‌الافغانی در حال انجام است، متأسفانه برخی از مشکلات وجود دارد و پیشرفتی که انتظار می رود وجود ندارد، اما هنوز هم ناامیدی وجود ندارد، ما تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا گفت‌وگوها به نتیجه مثبت برسد و به همین دلیل یک تیم مذاکره کننده قوی را اعزام کرده‌ایم که شامل مقامات ارشد است.

انتهای پیام/.

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان مذاکرات طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟

با هشدارهای جهانی از تبدیل‌شدن رفح به حمام خون، حماس اعلام کرد که هیئتی را روز شنبه برای ادامه مذاکرات آتش‌بس با اسرائیل، به قاهره اعزام می‌کند.

به گزارش اکوایران، حماس اعلام کرد که روز شنبه، هیئتی از این گروه برای از سر گیری مذاکرات آتش‌بس غزه به قاهره می‌رود. در عین حال، سازمان ملل هشدار داده است که حمله قریب‌الوقوع اسرائیل به شهر رفح می‌تواند منجر به «حمام خون» شود.

به نوشته المانیتور، میانجیگرهای خارجی منتظر پاسخ گروه حماس به پیشنهاد توقف ۴۰ روزه جنگ و تبادل اسرای اسرائیلی با فلسطینی هستند. روز جمعه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد: «تنها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس قرار گرفته، حماس است».

ماه‌ها مذاکرات تا حدی به دلیل درخواست حماس برای آتش‌بس پایدار و وعده‌های مکرر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل برای بیرون‌راندن رزمنده‌های باقی‌مانده این گروه در رفح متوقف شده است.

بلینکن همچنین مخالفت واشنگتن با حمله پیش روی اسرائیل به رفح را تکرار کرد و گفت که اسرائیل طرحی برای محافظت از غیرنظامیانی که در آنجا پناه گرفته‌اند، ارائه نداده است.

او خاطرنشان کرد: «با نبود چنین طرحی، ما نمی‌توانیم از عملیات نظامی بزرگی علیه رفح حمایت کنیم؛ زیرا آسیبی که این عملیات وارد می‌کند فراتر از حد قابل قبول است».

گروه‌های بشردوستانه و سازمان ملل نیز از اسرائیل درخواست کرده‌اند که حمله به رفح که ۱.۲ میلیون نفر به آنجا پناه برده‌اند را متوقف کند. تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در روز جمعه هشدار داد که حمله به این شهر جنوبی غزه می‌تواند پیامدهای بدی داشته باشد. تدروس در اکس (توییتر سابق) نوشت: «سازمان جهانی بهداشت عمیقا نگران است که عملیات نظامی تمام‌عیار در رفح منجر به حمام خون و تضعیف هرچه بیشتر سیستم بهداشتی بشود».

آژانس بهداشت سازمان ملل متحد اعلام کرد که با این وجود، در حال اجرای برنامه‌های اضطراری، بازسازی امکانات بهداشتی و آماده‌سازی مواد اولیه است.

ریک پیپرکورن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در فلسطینی گفت: «سیستم بهداشتی قادر نخواهد بود در برابر ویرانی احتمالی که حمله اسرائیل ایجاد می‌کند مقاومت کند».

یکی از مقام ارشد حماس به خبرگزاری فرانسه تأیید کرد که هیئتی به رهبری خلیل الحیه، معاون رئیس بازوی سیاسی این گروه در غزه، صبح شنبه وارد قاهره خواهد شد.

حماس معتقد است که آخرین پیشنهاد آتش‌بس را با «نگاهی مثبت» بررسی می‌کند. اما یکی از مقامات ارشد این گروه نتانیاهو را متهم ساخت که با تهدیدهای خود مبنی بر ادامه جنگ بدون توجه به توافق، تلاش می‌کند تا آخرین آتش‌بس پیشنهادی غزه را از مسیر خارج کند.

حسام بادران، یکی از مقامات ارشد حماس در تماس تلفنی با خبرگزاری فرانسه گفت: «نتانیاهو مانع همه گفت‌وگوهای قبلی بود. واضح است که هنوز همین‌طور است».

بادران افزود که اصرار نتانیاهو برای حمله به رفح، با هدف «نقض هرگونه احتمال انعقاد توافق» انجام می‌گیرد.

وبگاه اکسیوس نیز گزارش داد که ویلیام برنز، رئیس سازمان سی‌آی‌ای نیز جمعه‌شب وارد مصر شد. ایالات متحده به همراه مصر و قطر در تلاش برای حصول توافق آتش‌بسی میان اسرائیل و حماس بوده است.

همچنین منابع مصری به وال‌استریت ژورنال گفتند که اسرائیل یک هفته دیگر مذاکرات آتش‌بس را انجام می‌دهد و در صورتی که توافقی به دست نیاید، حمله به رفح را آغاز خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟
  • آخرین شانس صلح؛ مذاکرات آتش‌بس در قاهره نتیجه بخش است؟
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان