Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید بزرگی عصر شنبه با اعلام این خبر به رسانه ها اظهار داشت: این میزان بریکت تولید شده در همسنجی با مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد افزایش داشته است که نشان دهنده روند رو به رشد و توسعه ای برنامه های این کارخانه است.

وی خاطرنشان کرد: تولید بریکت گرم در کارخانه صبا فولاد خلیج فارس در اردیبهشت ماه امسال با ثبت ۱۰۴ هزار تن رکورد زد که نسبت به ماه مشابه در سال گذشته ۲۴ درصد بیشتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگی نوسازی تجهیزات با استفاده از توان نیروهای داخلی ، تولید بر اساس برنامه ، ثبات در خط تولید و افزایش مواد اولیه را از جمله مهمترین دلایل افزایش و ثبت رکورد در تولید بریکت گرم عنوان کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح های توسعه ای در کارخانه صبا فولاد خلیج فارس، گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید سالانه در این کارخانه یک و نیم میلیون تن است که با اجرای برنامه های توسعه ای تا ۶ سال آینده این ظرفیت به بیش از ۷ میلیون تن خواهد رسید.

بزرگی خاطرنشان کرد: محموله های بریکت گرم تولیدی این کارخانه از بندر شهید رجایی به مقصد کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس صادر می شود.

به گفته وی تکنولوژی تولید بریکت گرم برای نخستین بار در کشور، سومین کشور در خاورمیانه و نهمین کشور در دنیا در اختیار کارخانه صبا فولاد خلیج فارس است.

بزرگی از جمله مهمترین ویژگی های صادراتی بریکت گرم را کاهش هزینه بیمه و حمل و نقل آسان آن عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، بریکت آهن اسفنجی محصولی است که در فرآیند بریکت سازی از آهن اسفنجی تولید شده و در بسیاری از واحدهای فولادسازی دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.

فرآیند بریکت­ سازی آهن اسفنجی با توجه به دمای آهن اسفنجی ورودی به ماشین بریکت زنی، به دو گروه بریکت سازی سرد و بریکت سازی گرم تقسیم بندی می­شود.

بریکت گرم آهن اسفنجی (HBI) محصولی است که در فرآیند بریکت سازی از آهن اسفنجی گرم (HDRI) و در دمای بیش از C۶۵۰ تولید می شود.

این نوع بریکت شناخته شده ترین محصول جهت حمل و نقل آسان و ایمن آهن اسفنجی در سطح جهان به شمار می رود.

تولید بریکت گرم برای نخستین بار در کشور در کارخانه صبا فولاد خلیج فارس در سال ۱۳۹۶ آغاز شد.

ظرفیت کارخانه صبا فولاد خلیج فارس سالانه تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن بریکت گرم است.

این کارخانه در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ۱۳ کیلیومتری غرب بندرعباس واقع است.

ساخت کارخانه صبا فولاد خلیج فارس از سال ۸۸ در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ۱۳ کیلومتری غرب بندرعباس آغاز شده است.

هرمزگان با سهم ۱۰ درصدی، سومین تولیدکننده فولاد کشور است و صبا فولاد خلیج فارس نیز سومین کارخانه تولید فولاد در هرمزگان است.

برچسب‌ها فولاد آهن اسفنجی هرمزگان پروندهٔ خبری تعیین تکلیف ترخیص کالا از گمرک و افتتاح طرح های فولادی و بندری در هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد آهن اسفنجی هرمزگان فولاد آهن اسفنجی هرمزگان کارخانه صبا فولاد خلیج فارس تولید بریکت گرم خلیج فارس آهن اسفنجی بریکت سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به تدوین و تنظیم سند اقتصاد دریا در استان گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های اقتصادی بر پایه خلیج‌ فارس این سند تنظیم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی باستین ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت مهم خلیج‌ فارس در استان اظهار داشت: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج‌ فارس در ابعاد گوناگون است.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج‌ فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج‌ فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر، تجارت دریایی از دیگر ظرفیت‌های استفاده از خلیج‌ فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از دیگر مزیت‌های بهره جستن از خلیج‌ فارس محسوب می‌شود که در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

باستین، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج‌ فارس اعلام و بیان کرد: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

وی با بیان اینکه استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد، تصریح کرد: در این زمینه سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نام خلیج‌ فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر براساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن «خیلی دخترونه» در دریاچه خلیج فارس
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس