Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@09:30:55 GMT

وضعیت مناسب اشتغال توان‌یابان در همدان

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۰۹۳۵

وضعیت مناسب اشتغال توان‌یابان در همدان

همشهری آنلاین- فاطمه کاظمی:

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی استان همدان درباره آمار توان‌یابان این استان گفت: بر طبق سامانه اداره‌کل بهزیستی استان همدان، ۴۵ هزار و ۵۳۰ توان‌یاب در استان همدان وجود دارند اما بر اساس آمار پالایش شده، ۳۱ هزار توان‌یاب، دارای پرونده تحت پوشش اداره‌کل بهزیستی استان همدان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاوش رهبر ادامه داد: در سال ۹۹، چیزی حدود ۷۷۳ نفر در مجموع حدود ۳۸ میلیارد تومان و هر توان‌یاب به فراخور مهارتی که داشت و ضامنی که معرفی کرد بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان از بهزیستی استان همدان وام اشتغال دریافت کرده‌اند. در کنار این طرح، در طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه که فعالیت آن در روستاهاست، ۲۷۵ نفر بین ۳ تا ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض استاد- شاگردی دریافت کردند که مجموعا ۶۰۰ میلیون تومان می‌شود.

وی افزود: در طرح جبران کارایی توان‌یابان نیز کارفرمایان در برابر به کارگیری توان‌یابان مبلغی از سازمان بهزیستی دریافت می‌کنند که بر اساس آن به ۵۱ نفر مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان پرداخت شده است. در بحث بیمه نیز، کارفرمایان ۲۰۰ میلیون تومان بابت به کارگیری ۶۵ نفر حق بیمه دریافت کرده‌اند.

رهبر گفت: در حوزه بیمه خویش‌فرمایی نیز برای ۵۲۸ نفر یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان حق بیمه واریز شده است. قبلا بهزیستی تا پنج سال حق بیمه توان‌یابان را پرداخت می‌کرد و بعد از پنج سال، توان‌یاب خودش باید حق بیمه‌اش را پرداخت می‌کرد اما حالا طبق ماده 12 قانون جامع حمایت از معلولان، سقف پنج سال برداشته شده و بهزیستی موظف است تا زمان بازنشستگی توان‌یاب، حق بیمه او را پرداخت کند.

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی استان همدان ادامه داد: خبر خوب دیگر این‌که اخیرا صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی برای توان‌یابان در حال ایجاد است که از تسهیلات توان‌یابان پشتیبانی می‌کند و به عنوان ضامن توان‌یابان به بانک معرفی می‌شود. همه کارهای این طرح انجام شده و امیدواریم هرچه زودتر اجرایی شود.

رهبر تأکید کرد: بنابراین می‌توان گفت اداره‌کل بهزیستی استان همدان برای اشتغال توان‌یابان در سال ۹۹ حدود ۴۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی استان همدان با بیان این‌که قانون سه درصد استخدام توان‌یابان در دستگاه‌های دولتی و اجرایی اعمال می‌شود، توضیح داد: اما آن‌قدر تعداداستخدامی‌ها محدود است که آمار قابل توجهی نیست. در مراکز مثبت زندگی نیز توان‌یابان به کار گرفته شده‌اند اما به علت نامرتبط بودن مدرک تحصیلی آن‌ها با مشاغل موجود در این مراکز آمار خیلی محدود است.

کد خبر 614953

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: توان یابان میلیون تومان توان یاب حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۰۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است

امتداد -  حسین سماک امین، دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران در گفتگو با روابط عمومی این مجموعه عنوان کرد: در ابتدا واحد مبارزه با پولشویی و ساختار آن در شرکت‌های بیمه با اینکه الزام قانونی داشت، خیلی جدی گرفته نمی‎شد؛ اما پس از طی کردن مدتی با فعالیت های مستمر و ایجاد آگاهی، آموزش درست و تبیین قانون و مفاد آن و همچنین حمایت های مرکز اطلاعات مالی و نهاد ناظر بیمه مرکزی و به خصوص با تشکیل کارگروه تخصصی در سندیکای بیمه گران، نقش پررنگ تری در ساختار شرکت های بیمه به عنوان اشخاص مشمول پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سماک از جمله مهم‌ترین دست آوردهای کارگروه مبارزه با پولشویی را حضور و همکاری اعضای کارگروه در تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و نقش کارگروه در تعیین شاخص های ریسک خدمات در رشته های بیمه ای برشمرد و اظهار کرد: اولین دوره آموزشی مبارزه با پولشویی صنعت بیمه مطابق ماده۱۴۵ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه گران برگزار شد.

سماک امین با بیان اینکه از مهم‌ترین  تغییرات در قوانین مبارزه با پولشویی تغییر دیدگاه عملیات شناسایی از روش KYC: Know Your Customer  به روش RBA : Risk Base Aproach   دیدگاه مبتنی بر ریسک است، گفت: مهم ترین استراتژی در بحث شناسایی مطابق قانون اصلاحی مبارزه با پولشویی و آیین نامه مربوطه، شناسایی در سه حوزه ریسک ارباب رجوع ، ریسک خدمات و ریسک منطقه و در سه سطح ساده، معمول و مضاعف می باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران اظهار کرد: قطعا با توجه به ماهیت صنعت بیمه و کاربرد انبوه داده ها  و قانون ارقام بزرگ، استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی تاثیر بسیار موثر و مثبتی در شناسایی عملیات مشکوک و یا تراکنش های مشکوک و حتی در کشف تقلب و تخلف خواهد داشت.

وی با بیان اینکه همکاری های بین المللی کارگروه باید در بستر همکاری و از طریق مرکز اطلاعات مالی FIU صورت گیرد، گفت: البته در سال گذشته یک دوره مشترک بین مرکز اطلاعات مالی ایران و فدراتیو روسیه برگزار شد که برخی از اعضای کارگروه مبارزه با پولشویی هم درآن شرکت داشتند.

وی افزود:  یکی از مهمترین تاثیرات این دوره مشترک، تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و تعیین شاخص های ارزیابی ریسک پولشویی در کشور بود که این موضوع می تواند کمک بسیاری به مبارزه با مفاسد اقتصادی و جلوگیری از فرار مالیاتی  کند.

سماک امین مهمترین گام در این حوزه را تغییر دیدگاه مدیران ارشد صنعت بیمه و ایجاد ساختار متناسب با قانون مطابق با ماده۳۷ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی برشمرد و افزود: افزایش برنامه های آموزشی، لزوم تقویت  کنترل از طرف نهاد ناظر و حمایت بیشتر نهادهای بالادستی نیز باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی همچنین تاثیر شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی و تبلیغات را بسیار حائز اهمیت و اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: اثربخشی سیاست های مبارزه با پولشویی بخصوص در یکی دوسال اخیر بسیارخوب و روبه پیشرفت بوده ولی همچنان نیازمند توجه بیشتر است، چرا که این موضوع در کشور ما همچنان جوان و رو به بلوغ است. البته بهتر است دراین مورد نهادهای ناظر و سایر همکاران نظر بدهند . اما امیدوارم که فعالیت های بنده البته با کمک سایر همکاران مثمر ثمر بوده باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران تصریح کرد:  برگزاری نشست های توجیهی و آموزشی و معرفی اقدامات پیشگیرانه مبارزه با پولشویی و نقش دفاعی این واحد از بروز عواقب ناگوار برای سازمان نیز در این برهه زمانی از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

وی در خصوص فعالیت های کارگروه مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه‎گران گفت: در حال حاضر تمرکز فعالیت کارگروه بر موضوع مبارزه با پولشویی (AML) است و از آنجا که موضوع جدیدی است، امیدوارم بتوانیم با کمک خرد جمعی و همکاری سایر حوزه ها هرچه سریعتر با بهره گیری از هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین جهش مناسبی در پیشرفت و بلوغ این حوزه ایجاد کنیم.
سماک امین در انتها افزود:  با توجه به اینکه موضوع مبارزه با پولشویی یک موضوع حاکمیتی است ، یکی از پیشنهادات مهم، لحاظ کمیته مبارزه با پولشویی در آیین نامه حاکمیت شرکتی است که می تواند تاثیر بسزایی در ساختار و نقش واحدهای مبارزه با پولشویی در اشخاص مشمول درصنعت بیمه ایفا نماید. 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین