Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس ؛ رضا نجاتی عصر امروز اظهار کرد: به دنبال شرایط به وجود آمده در استان شخص استاندار پیگیرهای جدی از مرکز داشت که منجر به حضور برخی از مسئوولان کشور در استان شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به حضور مسئوولان کشوری در جلسه مدیریت بحران استانداری در روز گذشته، گفت: پس از طرح مسائل و مشکلات مربوط به تامین آب شرب، کشاورزی و دامداران مقرر شد خسارت کشاورزانی که در چهارچوب قانون اقدام به کشت کردند همچنین دامدارانی که دام آن‌ها دچار خسارت شده پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجاتی با بیان اینکه تمام موارد مطرح شده در جلسه روز گذشته طی نامه‌ای در اختیار مسئوولان گذاشته شد، بیان کرد: قرار است این موارد در جلسه فردا در هیأت دولت مطرح و مصوب شود.

وی افزود: قطعاً با تصویب این موارد مشکلات کشاورزان و دامداران اگر چه به صورت کامل رفع نخواهد شد اما اجرای این مصوبه می‌تواند مرهمی بر دردهای آن‌ها باشد.

نجاتی با تاکید بر رهاسازی آب با سرعت 130 متر مکعب از سد کرخه، عنوان کرد: دو، سه روز دیگر قرار است با مدیریت آب در مسیل شهرستان‌های هویزه، سوسنگرد، حمیدیه و شوش آب به پایین دست نیز برسد.

پربیننده ترین قیمت زعفران در بازار + جدول افزایش قیمت نوشابه تا ۱۳۲درصد سیبی وجود ندارد تا در برابر واردات موز صادر شود کاهش نسبی قیمت برخی میوه‌ ها قیمت انواع روغن زیتون در بازار (تیر۱۴۰۰) + جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خوزستان سد کرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۱۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • خریدار بیش از ۸۵۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • خریداری بیش از ۸۵۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال