Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، مهرداد جمال ارونقی افزود: براساس قانون ممنوعیت واردات فصلی، ترخیص برنج از ابتدای مردادماه هر سال تا پایان آبان ماه همان سال ممنوع اعلام شده است.

وی ادامه داد: موجودی برنج در بنادر و گمرکات کشور براساس آمار ۳۷ هزار تن است و از ۲۲ فروند کشتی در حال تخلیه فقط یک فروند دارای ۱۵ هزار تن بار برنج است ضمن اینکه از بین ۲۶ فروند کشتی که در لنگرگاه پهلو گرفته‌اند و در انتظار تخلیه می‌باشند هیچ کشتی بار برنج ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارونقی گفت: ترخیص برنج وارداتی از ابتدای سال جاری تا ۱۵ تیر، ۸۶ هزار تن به ارزش ۷۸ میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۹ درصد از نظر وزنی و ۶۹ درصد از نظر ارزشی کاهش داشته است.

معاون فنی گمرک افزود: در حال حاضر طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، ممنوعیت فصلی برنج بر قوت خود باقی است، اما این اجازه به گمرک داده شده است محموله‌های برنجی را که تا ۳۱ تیرماه قبض انبار دریافت کند، ترخیص نماید مشروط به این که ثبت سفارش داشته باشد.

ارونقی گفت: در گمرک فقط یک کشتی تا ۳۱ تیرماه می‌تواند به کشور برسد و با توجه به قانون ممنوعیت فصلی واردات مالکان حدود ۱۰ فروند کشتی که در هندوستان و پاکستان در حال بارگیری بودند از بارگیری امتناع کردند چرا که در صورت حمل محموله شأن به ایران کشتی شأن پس از اجرای ممنوعیت فصلی به بندر خواهد رسید و در نتیجه ممکن است محموله برنج شأن همچون سال گذشته ۴ ماه در گمرک دپو شود که باعث ضرر و زیان آن‌ها خواهد شد.

وی تاکید کرد: این ترس وجود دارد که اگر بازنگری در ابلاغیه ممنوعیت فصلی برنج صورت نگیرد در آینده‌ای نزدیک با کمبود برنج و افزایش قیمت این کالای وارداتی مواجه شویم.

پربیننده ترین قیمت هر پاکت سیمان به بیش از ۷۰هزار تومان رسید جهش ۱۱۸درصدی سود فملی در سال۹۹ قطع برق کارخانجات، سیمان را کمیاب کرد هدف گلدیران تنوع محصول برای مشتریان و تامین بازار داخلی است احتمال افت چشمگیر صادرات ایران به افغانستان در سال۱۴۰۰ / آینده نامعلوم پیش روی تجار کشور

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت برنج ممنوعیت فصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۲۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی