Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: عدم ایجاد زیرساختهای لازم در آن سوی مرز و محاسبه هزینه های صادرات کالا بر مبنای فرانک سوییس، رغبت بازرگانان ایرانی و افغانستانی برای انجام مبادلات کالا از طریق راه آهن خواف – هرات را کاهش داده است.

به گزارش قدس آنلاین، محمدعلی امیرفخریان افزود: از مرز ایران در خاک افغانستان ۷۰ کیلومتر خط ریلی ایجاد و تا ۴۰ کیلومتری هرات ساخته شده است اما محاسبه هزینه های صادرات کالا از طریق راه آهن خواف – هرات بر مبنای فرانک سوییس برای تجار توجیه اقتصادی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این موضوع به عنوان یک مشکل مهم به مرکز کشور اعلام شده است تا هزینه های کالاهای صادراتی را به صورت ریالی اخذ کنند.

رییس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: برای رونق مراودات تجاری از طریق راه آهن خواف – هرات نیاز است که یک سری زیرساختها از سوی کشور افغانستان ایجاد شود که هنوز زیرساختها در این زمینه کامل نشده است.

امیرفخریان افزود: همچنین با اصلاح نرخنامه هزینه های صادراتی و تدبیر مسوولان راه آهن برای فعال کردن خط ریلی خواف – هرات می‌توان از این مسیر به عنوان جایگزین بهتری برای مرز دوغارون بهره گرفت.

وی اضافه کرد: بعد از مشکلاتی که برای گمرک اسلام قلعه پیش آمد چند روزی مرز دوغارون برای تبادلات کالایی و مسافری بسته بود اما پس از آن تعدادی از کامیونهای ایرانی و افغانستانی از سمت مرز ورود و خروج داشتند.

رییس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در روز چهارشنبه هفته گذشته تعدادی از کامیونهای خالی افغانستانی از مرز دوغارون وارد خراسان رضوی شدند و تعدادی هم کامیون ایرانی از بازارچه و گمرک دوغارون به سمت افغانستان خارج شدند.

امیرفخریان افزود: هم اینک مبادلات کالایی و ورود و خروج کامیونها در مرز دوغارون به روال گذشته بازگشته و تردد مسافر نیز در مرز دوغارون به صورت طبیعی در حال انجام است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی ادامه داد: با این حال نگرانی بازرگانان از اتفاقات آن سوی مرز در افغانستان باعث کاهش تردد کامیونهای حامل بار در مرز دوغارون شده است اما پیش بینی می شود که بعد از مدتی روال کار به صورت گذشته بازگردد.

رییس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: شرایط کنونی ممکن است در کوتاه مدت بر میزان صادرات کالا از این استان به افغانستان تاثیر بگذارد اما در میان مدت و بلندمدت روال به شرایط گذشته بازخواهد گشت.

امیرفخریان افزود: هم اینک گمرک، بازارچه و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون فعال است و شنیده ها حاکی از آن است که بازرگانان از طریق گمرک هرات کار ترخیص کالا را انجام می دهند و آن را جایگزین گمرک اسلام قلعه کرده اند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: راه اهن هرات خواف معدن و تجارت خراسان رضوی گفت راه آهن خواف مرز دوغارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از کابل، داعش شب گذشته در پیامی گفته است افراد داعش به نمازگزاران شیعه در شهرستان " گذره " هرات حمله کرده اند. حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات با واکنش‌های گسترده بین المللی و داخلی همراه شد.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد، سفارت ترکیه، کارداراتحادیه اروپا، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد، حامد کرزی رییس جمهوراسبق، عبدالله عبدالله ریس سابق شورای عالی مصالحه ملی، محمد محقق رییس حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان و شورای سراسری علمای شیعه افغانستان این حمله را محکوم کردند.
دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور این کشور بر حفاظت از شیعیان در برابر حملات تروریستی تاکید کرده اند.
شورای علمای سراسری افغانستان نیز از حکومت سرپرست این کشور خواسته است برای تامین امنیت مساجد و مراکز دینی شیعیان بیستر توجه کند.
اجساد هفت شهید حمله تروریستی داعش بر مسجد امام زمان روز گذشته با حضور گسترده شهروندان به خاک سپرده شد.
استانداری هرات نیز اطمینان داده است که عاملان این حمله به زودی دستگیر و به پنجه قانون سپرده می‌شوند.
مجازات عاملان این حمله تروریستی از مهمترین خواسته‌های چهره‌های سیاسی و مردم این کشور است.

 

دیگر خبرها

  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • طالبان حمله تروریستی داعش در ولسوالی گذره را محکوم کرد
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • آغاز ساخت بزرگ‌راه هرات - غور
  • حمله تروریستی به مسجدی در هرات/ ۶ نمازگزار کشته شدند
  • حمله افراد مسلح به نمازگزاران در هرات افغانستان؛ هفت نفر به شهادت رسیدند