Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مدیکال نیوز، تا به امروز، میزان عوارض عصبی و روانپزشکی مرتبط با عفونت کروناویروس در کودکان به خوبی درک نشده است. تیم تحقیق با هدف تحلیل دامنه و شیوع این عوارض در کودکان و نوجوانان بستری در بیمارستان به انجام این تحقیق پرداخت.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، در این مطالعه، ۵۲ مورد مشکل نورولوژیکی شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موارد تشخیصی شامل وضعیت صرع، آنسفالیت، سندرم گیلن‌باره، تشنج، روان پریشی، و حمله ایسکمیک گذرا بود.

برآورد شیوع عوارض عصبی مرتبط با عفونت و سندرم چند سیستمی التهابی کودکان در کودکان و نوجوانان بستری در بیمارستان حدود ۳.۸ مورد در هر ۱۰۰ بیمار است.

گذشته از عوارض تنفسی و قلبی عروقی، بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در معرض خطر بالایی از بروز علائم عصبی از جمله انسفالوپاتی، سکته مغزی، اختلالات عصبی عضلانی و تشنج هستند. مشخص شده است در کودکان مبتلا به کووید ۱۹ که عفونت کروناویروس با سندرم التهاب چند سیستم در کودکان ارتباط دارد که یک بیماری نادر اما جدی با التهاب ثانویه شدید است.

پربیننده ترین ۵میوه برای بیماران دیابتی آنچه هرگز نباید همراه شیر بخوریم آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۲۵) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۲۶) تشخیص سرطان و محل آن با یک آزمایش جدید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی