Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@05:45:05 GMT

باید برای مدیران و مربیان کلاس کنترل خشم بگذاریم

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۴۱۰۷

باید برای مدیران و مربیان کلاس کنترل خشم بگذاریم

رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال گفت: باید برای مدیران و سرمربیان جدا از کلاس‌های فنی، آموزش‌هایی داشته باشیم که آنها را از لحاظ رفتاری و کنترل خشم و هیجان به سطح بالاتری برسانیم.

به گزارش مشرق، نیما نکیسا درباره سطح فنی دربی حذفی پایتخت، اظهار داشت: بازی کم‌موقعیت و کسل کننده‌ای بود و فکر می‌کنم این بازی خیلی تحت تاثیر نام «حذفی» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی مربیان و کادرهای فنی دو تیم تفکر محافظه‌کارانه وجود داشت، البته ما نمی‌توانیم خود را جای آنها بگذاریم اما مسأله مهم این است که استقلال در ضربات پنالتی پیروز شد و موقعیت زیادی از سوی دو تیم در جریان بازی ایجاد نشد و بیشتر جنگ در وسط زمین جریان داشت. 

بازیکن پیشین پرسپولیس درباره بیانیه‌ها و حواشی پیش از این بازی عنوان کرد: وقتی لباس مدیریت بر تن می‌کنیم باید رفتار و گفتارمان هم بر مبنای آن سمت باشد. چند روز پیش متاسفانه با بحث یک وزیر و یک نماینده مجلس در یک استان مواجه شدیم. نوع ادبیات به کار برده شده از سوی یک وزیر، هرچقدر هم که تحت فشار باشد، می‌تواند اشاعه کننده به جامعه باشد. هر چه مقام و سمت بالاتر باشد، باید خیلی سنجیده‌تر صحبت شود. وقتی بزرگان کشور در بدنه دولت از ادبیات خوبی استفاده نمی‌کنند، همین موضوع به سطوح پایین‌تر اشاعه پیدا می‌کند و به یک گویش جدید تبدیل می‌شود.

رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، تصریح کرد: کاری به اینکه چه کسی بیانیه داده و چه گفته ندارم. من به شخصه کلا این فضا را دوست ندارم. چه قرمز به آبی بیانیه داده باشد چه آبی به قرمز.

بیشتر بخوانید:

انتقاد تند کارشناس فوتبال از دربی ۹۶؛ استقلال و پرسپولیس اصول اولیه فوتبال را هم نمی‌دانستند

نکیسا با اشاره به جو فوتبال ایران و حملات گسترده به داوران، اضافه کرد. داور برای قضاوت کردن تربیت شده اما او هم یک انسان است و می‌تواند خطا کند. الان با اینکه VAR برای کاهش ضریب خطا آماده اما باز هم می‌بینیم اشتباهات داوری در بالاترین سطح فوتبال هم رقم می‌خورد.  این نباید دلیل شود ما به داوران توهین کنیم. همه باید به آنها و کمیته داوران احترام بگذارند. باید روشی در اعتراض کردن داشته باشیم که این روش در جامعه رفتار ناهنجار در پی نداشته باشد. اینکه بزرگان تیم‌ها از فضای عصبانیت و خشم استفاده کنند را هیچکس نمی‌پسندند. 

وی درباره اینکه قرار بود کمیته اخلاق به این مسائل ورود پیدا کند، تصریح کرد: برای مدیران ما زشت است که کمیته اخلاق به اظهارات‌شان ورود کند. خیلی از مدیران ما خوشتن‌دار هستند اما متاسفانه نتیجه‌گرایی باعث می‌شود که این طور برخورد کنند. 

وی اضافه کرد: اصولاً من به دنبال برطرف دردها به صورت لحظه‌ای و با مسکن نیستم و به دنبال ریشه یابی هستم. باید گروه جامعه شناسی و روانشناسی بیاریم و این وقایع را آنالیز کنیم و ببینم از کجا می‌توانیم جلوی آن را بگیریم. چاره کار فقط جریمه نیست و باید کلاس‌های آموزشی برگزار شود. 

رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، در خاتمه گفت: اینکه چه مسائلی در حیطه کاری‌ مدیران است و باید در چه فضاهایی ورود کنند و در چه فضاهایی وارد نشوند، نیاز به آموزش دارد. ما همه احتیاج به آموزش داریم و این اصلا چیز بدی نیست. باید برای مدیران و سرمربیان جدا از کلاس‌های فنی، کلاس‌هایی را برگزار کنیم که آنها را از لحاظ رفتاری و کنترل خشم و هیجان به سطح بالاتری برسانیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان پرسپولیس استقلال نیما نکیسا دربی 96 برای مدیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بهدانی صبح پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقا آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند بیان کرد: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» را در بیرجند در راستای ارتقا جایگاه معلم را برگزار کردیم که امسال نیز این پویش برگزار خواهد شد.

اشاره به برنامه‌های هفته معلم

بهدانی گفت: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولین، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فرهنگی، تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت و … از جمله برنامه‌های است که در هفته معلم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این پویش رسانه وارد کار خواهد شد و فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش آموزان را انعکاس دهند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در جلسه استانی تجلیل از معلمان نمونه در ۱۶ اردیبهشت ماه از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند تجلیل خواهد شد.

بهدانی افزود: با بیان اینکه تأکید ما بر این است که از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر برگزاری نماز جماعت در مدارس بیان کرد: در قریب به اتفاق مدارس شهرستان نماز جماعت برگزار می‌شود.

۱۷ مدرسه شهرستان بیرجند نمازخانه ندارند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد، ادامه داد: تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را نیز مرتفع کنیم.

بهدانی گفت: طلبه‌های طرح امین که وارد مدارس می‌شوند دوره‌های تخصصی ارتباط با کودک و نوجوان را می‌گذرانند و بر اساس بررسی‌ها ۹۰ درصد آنان نیروهای موفقی هستند.

وی ادامه داد: در حوزه انس با قرآن و موضوعات فرهنگی تأکید ما بر این است که از کارهای نمایشی پرهیز کرده و زمینه رشد نوجوان فراهم شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: در ۶ ماه گذشته ۳۶۰ محفل کوچک قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته با حضور دانش آموزان بیرجندی برگزار شد.

بهدانی با تأکید بر اینکه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» را اجرایی کردیم، گفت: در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی یادآور شد: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» سه هزار دانش آموز شهرستان بیرجند شرکت کردند.

یک گام شیرین در راستای عدالت آموزشی

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در راستای عدالت آموزشی هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی که در محل زندگی شأن امکان تحصیل نبود، توسط آموزش و پرورش تقبل کردیم.

بهدانی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، گفت: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به واسطه فوت، معلولیت و… میسر نشد.

چالش کمبود کلاس درس در بیرجند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند ادامه داد: در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است.

بهدانی با بیان اینکه رشد دانش آموزان را در مهر سال جاری را خواهیم داشت، گفت: در مهر سال جاری نیاز به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در مجموع در مهر سال جاری نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند خواهیم داشت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند یادآور شد: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر در بخش دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر معلم پرورشی جذب خواهیم کرد و همچنین ۲۹ فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را خواهیم داشت.

کد خبر 6088307

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • به مایلی‌کهن زنگ زدم و گفتم بیا با هم فالوده بخوریم ! | میانجیگری میان محمد مایلی کهن و امیر قلعه نویی فایده دارد؟
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم