Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی نمایندهٔ مردم قزوین آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: متأسفانه مشکلات دامداران در سال‌های اخیر تشدید شده و به دلیل اجرای سیاست‌های نادرست و نبود مدیریت صحیح در تأمین نهاده‌های دامی تولید در این حوزه با اشکال روبرو شده است.

نمایندهٔ قزوین گفت: امروز قیمت بالای نهاده‌های دامی و اشکالات متعدد در حوزهٔ تأمین نهاده‌های یارانه‌ای، قیمت بالای خدمات مختلف از قبیل داروهای دامی، حقوق کارگران و سایر هزینه‌های تولید باعث شده تا قیمت تمام شدهٔ محصولات دامی و لبنی نسبت به قیمت تعیین شدهٔ آن در بازار بالاتر باشد به نحوی که امروز تولید شیر برای دامداران ما طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی برای هرکیلو شیر با ۱۹۰۰ تومان زیان مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدبیگی اظهار کرد: متأسفانه کاهش تولید غلات و عدم مدیریت صحیح برنامه تأمین نهاده‌های دامی، قیمت آن را در بازار به شدت افزایش داده و بسیاری از دامداران مجبورند نهاده به نرخ آزاد تأمین کنند که همین امر هزینه تولید آن‌ها را بالا می‌برد و گاه دامداران مجبورند گاوهای شیرده خود را به کشتارگاه تحویل دهند.

این نمایندهٔ مجلس یکی دیگر از مشکلات عمده در این حوزه را بلاتکلیفی دامداران سنتی و کاغذبازی پیچیده و طولانی مدت در جهت کسب مجوز صنعتی عنوان و تصریح کرد: برخی دامداران سنتی قزوین سال‌ها است برای کسب مجوز در راهروهای جهاد کشاوری در حال دوندگی هستند و هنوز موفق به اخذ مجوز و تخصیص یارانه برای نهاده‌های دامی و دیگر امتیازات آن نشده‌اند.

نمایندهٔ قزوین با اشاره به نزدیک شدن به موعد تنفیذ حکم و تحلیف هشتمین رئیس جمهور اسلامی ایران و معرفی کابینهٔ دولت سیزدهم جهت اخذ رأی اعتماد از مجلس عنوان کرد: بدون شک یکی از شروط نمایندگان برای رأی به وزیر آیندهٔ جهاد کشاورزی برنامه دقیق و عملیاتی وی برای حل مشکلات دامداران و جهش تولید در حوزهٔ دام و طیور است و مجلس نیز بدون تعارف از آقای رئیسی معرفی وزیری قوی، با برنامه و جهادی انتظار دارد.

محمدبیگی در پایان افزود: وزیر آیندهٔ جهاد کشاورزی باید در مجلس برنامه روشنی برای جهش تولید در تمامی حوزه‌های کشاورزی ارائه کند و ما نیز در صحن برنامه وزرا را بیش از عامل دیگری دخالت داده و مورد بررسی قرار خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین مشکلات دامداران جهش تولید در کشاورزی رأی اعتماد فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود