Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، هنگامی که کاربری از واتس اپ استفاده می‌کند پیام‌های وی به طور سر به سر رمزگذاری می‌شود و این بدان معنا است که هیچ فرد دیگری نمی‌تواند به آن دسترسی یابد.

اما اگر فرد بخواهد نسخه‌ای از چت را در رایانش ابری ذخیره کند، مقامات می‌توانند با استفاده از دستور قضائی به گوگل درایو یا آی کلود کاربر دسترسی یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان وب سایت WABetaInfo اعلام کرده بود واتس اپ مشغول توسعه فناوری است که به طور مستقل بک آپ چت های کاربر در رایانش ابری را رمزگذاری می‌کند. اکنون این منبع اعلام کرده قابلیت جدید در نسخه بتا (آزمایشی) واتس اپ برای اندروید (۲.۲۱.۱۵.۵) وجود دارد.

با استفاده از این قابلیت تاریخچه چت کاربر به طور ایمن ذخیره می‌شود و اگر فرد رمز خود را فراموش کند برای همیشه این اطلاعات را از دست می‌دهد و حتی واتس اپ نیز نمی‌تواند در بازیابی اطلاعات به کاربر کمک کند.

این پیام رسان متعلق به فیس بوک همچنین مشغول آزمایش نسخه‌ای از واتس اپ است که بدون نیاز به موبایل، در چند دستگاه کار می‌کند. همچنین قابلیت رمزگذاری سر به سر چت ها در هر دستگاه حفظ خواهد شد.

کد خبر 5260254 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: واتس آپ شبکه اجتماعی کاربران اینترنت حاکمیت سایبری فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا تحقیقات علمی امنیت سایبری فناوری اطلاعات و ارتباطات آمازون ویروس باج افزار طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی شبکه اجتماعی فناوری نانو امنیت اطلاعات واتس اپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۴۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای چری که در آینده به ایران می‌آید/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این ربات که Mornine نام دارد، دارای طراحی بسیار بیومیمتیک برای تقلید شکل و حرکت انسان است. این ربات توسط چری و با همکاری Aimoga، یک شرکت فناوری متخصص در رباتیک و هوش مصنوعی طراحی شده است.

مورنین با وزن ۵۵ کیلوگرمی و قد ۱۶۶ سانتی‌متری، دارای یک چهره انسان مانند ساخته‌شده از سیلیکون واقعی است که می‌تواند حرکت کند و ماهیچه‌های دهان و صورت انسان را تقلید کند. این ربات مجهز به مدل زبانی بزرگ (LLM) بوده و به این معنی است که مورنین می‌تواند به سؤالات پاسخ دهد، به دستورالعمل‌ها واکنش دهد و به روشی طبیعی و انسانی به مردم کمک کند. مورنین می‌تواند با حداکثر سرعت پنج کیلومتر بر ساعت حرکت کند.

برای چری، ربات انسان‌نمای جدید صرفاً نمایشی از قابلیت‌های مهندسی آن نیست. چری این ربات را به‌عنوان یک طیف مدل جدید می‌بیند که می‌تواند نیازهای طیف جدیدی از مشتریان را برآورده کند. به‌عنوان‌مثال، مورنین می‌تواند به‌عنوان یک راهنما، فروشنده، مسئول پذیرش یا حتی به‌عنوان یک مراقب، راهنما، دستیار خانگی و پرستار عمل کند.

به گفته این شرکت، Mornine توانایی‌های خود را در سه مرحله مجزا توسعه خواهد داد؛ در مرحله اول مورنین به‌عنوان یک ارائه‌دهنده اطلاعات عمل می‌کند. در این مرحله، ربات برای پاسخ به سؤالات و ارائه اطلاعات با مشتریان تعامل خواهد داشت. در حین ارائه این سرویس، ربات به‌طور فزاینده‌ای یاد می‌گیرد که چگونه با انسان‌ها تعامل کند و لهجه‌های مختلف، سبک‌های مکالمه و نیازهای معمول مشتریان را بیاموزد.

در مرحله دوم، مورنین به سمت استفاده بیشتر از قابلیت‌های پیشرفته‌اش مانند تشخیص بصری و ناوبری خودکار پیشرفت خواهد کرد. این قابلیت‌ها شامل راه رفتن با مشتریان برای کمک به آن‌ها و حتی کمک به آن‌ها در انجام کارهای خاص است.

مورنین در سومین و آخرین مرحله توسعه خود از آموخته‌هایش برای تبدیل‌شدن به یک دستیار شایسته برای صاحبان انسانی خود استفاده خواهد کرد. این موضوع می‌تواند شامل خدماتی مانند مراقبت و آموزش کودک، کمک به مشتریان سالمند در انجام کارهای خانه و حتی تمیز کردن و پخت‌وپز برای صاحب آن باشد.

چری در معرفی Mornine از پیشگامان دنیای ربات‌های انسان‌نما، مانند اطلس معروف Boston Dynamics، یاد کرد و نشان داد که چگونه از دانش گسترده خود در مورد نیازهای مشتری، مهندسی و رابط‌های ماشین و انسان برای ساخت ربات انسان‌نما استفاده کرده است.

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۲۲۷۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903934

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر ارتباطات درباره پرتاب ماهواره به فضا در دولت سیزدهم
  • رای قابلیت اجرایی دارد
  • ببینید | پهپاد جدید انتحاری اسرائیل با قابلیت عجیب
  • پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • دوربین دشکم چیست و ضرورت استفاده از آن در خودرو + عکس
  • قلم آیپد به قابلیت‌های سرفیس مجهز شد!
  • ربات انسان‌نمای چری که در آینده به ایران می‌آید/ عکس
  • خودروی مرسدس بنز کلاس E چه مشخصاتی دارد؟
  • خودرو مرسدس بنز کلاس E چه مشخصاتی دارد؟