Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پژوهشگر و مدرس دانشگاه گفت: احیای نقش مادران باید از مهم‌ترین راهبرد‌های دولت آینده باشد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر طهورا نوروزی در نشست تخصصی فعالین امور زنان و خانواده با موضوع خانواده و دولت سیزدهم چالش‌ها و چشم‌اندازها اظهار کرد: در دولت آینده سهم خانواده برای حل بحران‌های اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی بیشترین وزن را دارد، در طول این سال‌ها به خاطر پدیده نفوذ فرهنگی و فاصله گرفتن از آرمان‌های امامین انقلاب در حوزه زن و خانواده نگاه ما به این حوزه متاسفانه نگاه بنیادی نبوده لذا برنامه‌ریزی برای حوزه خانواده بیشتر یا با زاویه بوده و یا اگر هم خانواده محور بوده بیشتر سطحی و بدون ساز و کار فراگیر و در سطح درون سازمانی و‌ بر مبنای خانواده‌های کارکنان دستگاه‌های اجرایی و از طریق دفاتر امور زنان و خانواده بوده است

وی افزود: لذا مخاطب برون‌سازمانی در دستگاه‌های تخصصی که خانواده‌های عموم جامعه می‌باشند حلقه مفقوده و مغفول برنامه‌ریزی برای نهاد خانواده در طول این سال‌ها بوده است بر این اساس پرداخت به مسائل زنان فارغ از موضوع خانواده ابتر و‌ غیرجامع است و نمی‌توان بدون نگاه مصلحت‌اندیشانه به مقوله خانواده از مباحث زنان ومطالبات زنان یاد کرد لذا به نظر می‌رسد در دولت آینده باید دستگاه‌های اجرایی سهم خود را درس سه برنامه مهم تشکیل _تحکیم -تعالی خانواده مشخص کنند و‌ بر مبنای وظایف ذاتی دستگاه‌ها سهم حوزه خانواده مشخص و برای آن برنامه‌ریزی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگر و مدرس دانشگاه ادامه داد: چرا که خانواده مهم‌ترین و مقدس‌ترین ساختار اجتماعی ست و برای حل مسائل و معضلات جامعه مهم‌ترین ظرفیت است و از طرفی متاسفانه در سال‌های اخیر با تغییر تاکتیک دشمن در هجمه به مرزها و ساختارهای فرهنگی -اجتماعی با رخنه و نفوذ در نهاد مقدس خانواده صورت می‌پذیرد، لذا حل مسائل اجتماعی با ظرفیت خانواده و حل مسائل خانواده با استفاده از ظرفیت مادران به عنوان محور کانون رشد و یا انحطاط در خانواده اصلی مسلم می‌باشد، لذا به نظر می‌رسد امروز مقدس‌ترین دفاع ایدوئولوژیک در جامعه برای صیانت از اخلاق وفطرت و آموزه‌های دینی دفاع صحیح و درست از نهاد مقدس خانواده است.

وی گفت: دفاعی که می‌تواند ظرفیت‌های خفته را بیدار کند و مثل یک کاتالیزور سرعت رسیدن به اهداف متعالی و کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی را منجر شود لذا در حل مسائل فرهنگی و اجتماعی در دولت آینده خانواده مهم‌ترین ظرفیت و بستر می‌باشد بر این اساس کم کاری و کوتاهی و بی‌برنامگی و نگاه روزمره به این مهم آثار مخرب صد چندانی در حوزه مسائل اجتماعی را گریبان گیرمان خواهد کرد لذا حوزه اسناد بالادستی_ قوانین و لوایح و برنامه‌های پنج ساله و فرایند اجرا و نظارت همه بر مبنای مصالح خانواده و مصلحت مادرانه باید چینش شود.

نوروزی تصریح کرد: بر این اساس امروز شما می‌‌بینید بیشترین هجمه‌ها به نهاد مقدس خانواده در طول این سال‌ها به نقش مادر به عنوان رکن رکین این ساختار می‌باشد لذا مصلحت خانواده از گذرگاه مصلحت مادرانه خواهد گذشت لذاحقیقتا در این حوزه هیچ اغماضی نباید صورت بگیرد و حرکت‌های شتابزده و سیاسی که متاسفانه در طول این سال حوزه زنان گرفتارش بوده باید کنار رفته و حقیقت مسائل زن و خانواده فارغ از حرکت های سیاسی و ژورنالیستی در راستای منافع ملی و مصالح عالیه نظام و کشور و مردم پیگیری شود. لذا یکی از مهمترین راهبردهای دولت آینده باید احیای نقش مادران که متاسفانه با کم کاری و‌ بی‌برنامگی و برخی اوقات حتی با عناد به حاشیه رانده شده است به سمت متن و اصل جامعه سوق داده شود، لذا فراموشی رسالت خانواده در فراموشی احیای نقش مادری ست و امروز باید بدانیم اگر همه جامعه عزم در احیای خانواده داریم باید مقوله مصلحت مادرانه را در این احیای تاریخی به عنوان یک اصل مهم قلمداد کنیم لذا جامعه را باید از شعارزدگی و اقدامات ظاهری پیرایش کرد و همه با هم برای احیای نقش مادران مردمی وجهادی کار کنیم تا نهاد مقدس خانواده که امروز بر باد رفتنش آرزوی دشمنان این مرز و بوم است، احیا گردد.

«جوانی جمعیت و تعالی خانواده» طرح ویژه کمیسیون فرهنگی مجلس برای افزایش جمعیت/ پیش‌بینی مشوق‌ برای ازدواج جوانان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده خانواده نهاد مقدس خانواده طول این سال دولت آینده دستگاه ها حل مسائل مهم ترین سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقادات و توصیه‌های علی مطهری به روحانیون
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است