Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، ابراهیم صدوقی امروز در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه «قرارگاه گامی به سوی جامعه مهدوی» در ششمین گام از فعالیت خود پس از ماه های شعبان و رمضان امسال، برنامه ویژه ای را از عیدسعیدقربان تا عیدسعیدغدیرخم در حوزه نهضت تعاون و رزمایش همدلی و کمک مومنانه داشته و طرح قربانی برای سلامتی امام زمان(عج) را دنبال می کند، اظهار کرد: این قرارگاه با کمک و همدلی خادمان و مردم خداجو و خیرین بزرگوار بر ادامه فعالیت های حمایتی خود از نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ازآغاز به کار فعالیت قرارگاه تاکنون بالغ بر۹۰ تن گوشت و ۹۰۰ هزار پرس غذای گرم بین فقرا و آسیب دیدگان ازکرونا توزیع شده، بیان کرد: این طرح از بیست ونهم تیرماه لغایت هفتم مرداد۱۴۰۰ در ایام اعیاد قربان و غدیر با هدف استفاده از ظرفیت های اجتماعی مسجد و هم افزایی گروه های جهادی جهت کمک رسانی به محرومین جامعه و ایجاد شبکه تعاملی خدمات اجتماعی با رویکرد رفع فقر و محرومیت و دمیدن روح امید و جریان سازمهدوی درجامعه اجرا می شود.

معاون خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران ادامه داد: در گام جدید فعالیت قرارگاه، طرح قربانی به نیت سلامتی امام زمان(عج) و بسترسازی برای اقبال بیش از پیش آحاد مردم به این امر مبارک در ایام دهه امامت و ولایت اجرایی می شود.  

صدوقی با اشاره به اینکه برای توزیع گوشت قربانی توسط مشارکت کنندگان نیز تمهیداتی صورت گرفته و شرایطی وجود دارد که در صورت درخواست قربانی کنندگان اعلام می شود، گفت: در این ایام به افرادی که اقدام به قربانی با هدف توزیع برای مردم مستضعف کنند توسط مسجد مقدس جمکران شرایط مشارکت در نظرگرفته شده است.

گفتنی است بانیان و خیرین می توانند با شماره گیری# ۳۱۳*۷۸۰* در این  طرح مومنانه شرکت کنند.

 همچنین شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۴۳۱۳۱۰۴۳۰ بانک ملت به نام مسجد مقدس جمکران برای واریز وجوه نقدی در نظر گرفته شده، ضمناً عزیزانی که نذر گوسفند قربانی دارند می توانند با شماره ۳۷۲۵۴۷۰۰ با پیش شماره ۰۲۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام/78009

منبع: فارس

کلیدواژه: دهه امامت جمکران قربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید

پخش زنده نماز جماعت ظهر به امامت یکی از بانوان در دبستان عترت لویزان در روز گذشته، سوالاتی را در فضای مجازی به همراه داشته که آیا امامت بانوان در نماز جماعت، صحیح است یا خیر؟ که به انتشار نظر مراجع عظام تقلید خواهیم پرداخت:

* حضرت آیت الله خامنه ای:

امامت زن در نماز جماعت فقط برای زنان جایز است.

* حضرت آیت الله سیستانی:

در صورتی که امام زن باشد احتیاط واجب آن است که امام زن در صف مأمومین باشد و از صف آن ها جلوتر نباشد.

* حضرت آیت الله مکارم شیرازی:

پیشنماز بودن زن برای زنان اشکالی ندارد.

* حضرت آیت الله نوری همدانی:

امامت زن برای زنان در صورتی که دارای شرایط نماز جماعت باشند، مانع ندارد.

* حضرت آیت الله وحید خراسانی:

امامت زن برای زن صحیح است.

* حضرت آیت الله شبیری زنجانی:

امامت زن بر زنان جایز است و بهتر است که در ردیف یکدیگر بایستند و امام جلوتر از دیگران نایستد.

دیگر خبرها

  • اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان از فردا
  • ۶۵۰ مبلغ دهه کرامت در خراسان جنوبی فعالیت تبلیغی خواهند داشت
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟