Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه شنبه در جلسه هماهنگی دهه ولایت که در بیت امام جمعه  اهواز برگزار شد بیان کرد: ۵۰ درصد این رقم در روزهای آینده تخصیص داده می‌شود؛ همچنین تانکر آبرسانی برای مناطقی که با تنش آبی روبه‌رو هستند از سوی این ستاد تهیه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سال بسیار سختی از نظر تنش آبی و خشکسالی در خوزستان داریم و مردم هم از این بابت بسیار اذیت شده‌اند و ناراحتی و گلایه مندی آنها بر حق است و ما هم باید به صورت شبانه روزی تلاش کنیم تا دغدغه‌های مردم را کاهش دهیم.

سلیمانی دشتکی با بیان اینکه تمام هم و غم و پیگیری‌ ما برای این بوده که به درد مردم برسیم افزود: اینکه گفته می شود در استان خوزستان شاخص آب رسانی ۹۰ درصد است از نظر ما قابل قبول نیست چرا که در برخی مناطق لوله کشی آب انجام شده اما به دلیل اینکه چاه خشک شده یا شبکه فرسوده بوده و یا تاسیسات دچار نقص فنی است این لوله‌ها فاقد آب است.

وی بیان کرد: در نشستی که حدود ۲ هفته پیش با معاون مناطق محروم و روستایی کشور داشتم اعلام کردم که این رقم ۹۰ درصد از نظر ما درست نیست و خوزستان از نظر آب شرب دچار مشکل است و در واقع باید این ملاک باشد که ببینیم چند درصد مردم از آب شرب استفاده می‌کنند نه اینکه چقدر لوله کشی انجام شده است.

وی با بیان اینکه همه تلاش ما بر این است که آلام مردم را کمتر کنیم افزود: هیچ کس منکر تلاش‌ها و خدمات نظام در خوزستان نیست اما مشکلات زیاد است و کارهای باقی‌مانده و اقداماتی که نیاز به اصلاح دارد باید انجام شود.

سلیمانی دشتکی ادامه داد: امام جمعه، علما، شیوخ، کارشناسان و اصحاب رسانه از وضعیت آب پشت سدهای خوزستان بازدید داشتند؛ آبی که برای ما قابل برنامه‌ریزی باشد با احتساب ۲ میلیارد مترمکعب آب پاییزه حدود هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب محاسبه شده‌ است.

وی بیان کرد: هم اکنون به دلیل فشار زیاد در حال بهره برداری هستیم و به میزان سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب برای بخش کشاورزی می‌توانیم در نظر بگیریم که بخشی از آن برای نیشکر است؛ بخشی از آن برای کشت جایگزین و فصلی و بخشی هم برای کشت تابستانه و یک قسمت هم برای حقابه محیط زیست است.

استاندار خوزستان افزود: باقی‌مانده چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب پشت سدها یک قسمت برای آب شرب است و بخشی برای پایداری آب شرب که حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب می‌شود؛ بخشی هم مربوط به بخش صنعت است که اگر همه آنها را جمع بزنیم بیش از آن عددی است که در دسترس ما قرار دارد.

وی گفت: مشکل عمده ما کشت‌ پر مصرف شلتوک در خوزستان است که اگر بناست کشت شلتوک در دستور کار باشد برای احشام سنگین به ویژه گاومیش‌ها، کشاورزی جایگزین و دیگر بخش‌ها آبی نمی‌رسد و ما چاره ای نداریم جز اینکه خواهش و تمنا کنیم که کشاورزان ، از کشت شلتوک پرهیز کنند.

سلیمانی دشتکی بیان کرد: در برخی از مناطق استان آبرسانی از طریق تانکر انجام می‌شود و مبلغ ۳۰ میلیارد ریال برای این بخش اختصاص خواهیم داد؛ هر میزان اعتبار برای این بخش نیاز باشد تامین خواهد شد.

وی گفت: همچنین با پیگیری‌ که از معاون اول رییس جمهوری، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر کشور، وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی انجام دادم قرار شد هیاتی در سطح معاونان وزرا و مقامات عالی رتبه کشور به استان سفر کنند و خروجی تصمیمات این هیات مورد پذیرش مجموعه دولت و مقامات کشور خواهد بود.

بر اساس این گزارش، بعد از ۲ سال پرباران، خشکسالی به خوزستان بازگشته است. این استان در ۱۵ سال گذشته با خشکسالی روبه رو بوده که سال آبی ۹۷-۹۶ یکی از شدیدترین خشکسالی‌ها بود و مسوولان آن را شدیدترین خشکسالی نیم قرن اخیر اعلام کرده بودند. رابعی معاون سابق سازمان آب و برق خوزستان خشکسالی امسال را مشابه سال ۹۷ بیان کرده است.

به گفته سازمان آب و برق خوزستان، در پی کاهش ۳۵ درصدی متوسط بارش در حوضه‌های آبریز خوزستان، آورد رودخانه‌ها به مخازن سدها نیز تا خرداد امسال ۴۴ درصد نسبت به شرایط نرمال کمتر شده است. حجم مفید مخازن سدهای خوزستان نیز نسبت به شرایط نرمال ۶۰ درصد کمتر است. در پی کاهش شدید آورد رودخانه‌های خوزستان، کشت شلتوک در همه حوضه‌های آبی این استان بر اساس مصوبه نشست ۱۲ اردیبهشت ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان ممنوع اعلام شده است.

برچسب‌ها کشاورزی خوزستان آب آشامیدنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی خوزستان آب آشامیدنی کشاورزی خوزستان آب آشامیدنی سلیمانی دشتکی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند

به گزارش قدس آنلاین؛ به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی، رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد ضمن بیان این مطلب افزود:  آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند؛ مشکل نخست این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد بنابر این آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

دکتر شهروز همتی

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد بنابر این آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو، دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطعنامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان، مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی، مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • جمع آوری ۵۶۰ میلیارد ریال زکات در خوزستان
  • (ویدئو) ساکنان تالاب‌های افسانه‌ای عراق از خشکسالی می‌ترسند