Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع عمومی عادی سالانه بانک صنعت و معدن برگزار شد و در آن ضمن ارائه گزارش دستاورد‌های چند ساله بانک، با اشاره به تحقق مصوبات مجمع سال گذشته، بر نقش این بانک در ایجاد انقلاب چهارم صنعتی و اقتصاد هوشمند در کشور تاکید شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجمع عمومی عادی سالیانه بانک صنعت و معدن بعد از ظهر امروز (۲۶ تیرماه) با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و سایر اعضای مجمع این بانک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، در این جلسه ضمن تشکر از بانک صنعت و معدن برای برگزاری نخستین مجمع عمومی عادی سالانه در شبکه بانکی کشور، این بانک را در حوزه‌های دیگر نیز رکورددار توصیف کرد و گفت: بانک صنعت و معدن در سال گذشته سعی کرده است تا مصوبات مجمع سال قبل را محقق کند و بخش‌هایی که در تحقق آن‌ها موفق نبوده مربوط به مسائل خارج از اختیار و حیطه مدیریت بانکی است، گرچه در موارد محدودی نیز نیاز به برنامه‌ریزی جدی‌تر برای دستیابی به اهداف و تکالیف تعیین شده وجود دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه بانک صنعت و معدن محوریت و نقش اصلی در اجرای انقلاب چهارم صنعتی و اقتصاد هوشمند در کشور را دارد، تصریح کرد: برای ایفای این نقش لازم است که جهشی در راستای مدرنیزه کردن بانک اتفاق بیفتد و برای دستیابی به این مهم نیاز به افزایش ریسک پذیری مدیریت است.
دژپسند تحقق برنامه دیجیتالی شدن بانک صنعت و معدن را یک امر قریب‌الوقوع توصیف کرد و افزود: اقداماتی خوبی در بانک صنعت و معدن انجام شده است و با توجه به محدودیت‌هایی که در یک سال گذشته بر این حوزه حاکم بوده است عملکرد بانک قابل قبول و مثبت است و با توجه به عملکرد این بانک در سال گذشته می‌توان باز هم نسبت به ایجاد جهش در عملکرد ۱۴۰۰ بانک امیدوار بود.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در مجمع عمومی عادی سالانه این بانک مطرح کرد:
بانکداری دیجیتال در راستای تحقق اقتصاد هوشمند در حال تبدیل به یک فرهنگ در نظام بانکداری است.
حسین مهری، در ابتدای جلسه ضمن تشکر از همکاری سازمان حسابرسی و حمایت‌های وزارت‌خانه‌های صمت و امور اقتصادی و دارایی به ایجاد فرهنگ جدید بانکداری دیجیتال و اقتصاد هوشمند در سال‌های اشاره کرد و گفت: در این خصوص جلسات متعدد و دوره‌های آموزشی برگزار شد و این ادبیات جدید در سیستم بانکی در حال تبدیل شدن به یک فرهنگ است.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن، بانکداری نوین و دیجیتال را یک حرکت رو به جلو در سیستم بانکی و اقتصاد هوشمند توصیف کرد که آثار اجرایی آن در سال‌های آتی نمایان خواهد شد.
مهری در بخش دیگر صحبت‌های خود از اقدامات و حمایت‌های وزارت صمت تشکر کرد و با اشاره به تفاهم‌نامه اخیر مابین این بانک و ایمیدرو از تحقق هزار میلیارد تومان اعتبار تسهیلات برای حمایت از بخش صنعت، توسط ایمیدرو خبر داد.


دستاورد‌های چند ساله بانک صنعت و معدن

وی در ادامه گزارشی از اهم اقدامات و دستاورد‌های هشت ساله بانک صنعت و معدن را ارائه داد؛ بر اساس این گزارش در این مدت برای بیش از ۵ هزار طرح، اعتباری بالغ بر ۱۳.۹ میلیارد یورو و ۶۸۲ هزار میلیارد ریال تامین شده است.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن، بهره‌برداری از هزار و ۱۹۶ طرح (۹۲ درصد از مجموع طرح‌های ایجادی)، ایجاد بیش از ۷۴ هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم با اجرای طرح‌های ایجادی، اولویت حمایت از صنایع دانش‌بنیان و صادرات گرا را به عنوان نمونه‌هایی از اقدامات بانک صنعت و معدن در هشت سال اخیر نام برد و اظهار داشت: در این مدت در کنار افزایش ۳۵ برابری گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ۹۴ برابری ضمانت نامه‌های ریالی، افزایش اعتبارات اسنادی ارزی از ۲.۴ میلیارد یورو در دوره ۹۱-۸۴ به ۱۲.۷ میلیارد یورو در دوره ۹۹-۹۲ را هم شاهد بودیم.
بر اساس صحبت‌های مهری، افزایش شفافیت صورت‌های مالی، افزایش ۴۰ هزار میلیارد ریالی سرمایه بانک، حرکت در جهت توازن پرتفوی ریالی و ارزی بانک، واگذاری اموال و سهام غیربانکی در اجرای مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و رونمایی از هشت سرویس جدید از دیگر اقدامات این بانک در بازه زمانی مذکور است.


اهم اقدامات یکساله بانک صنعت و معدن

در ادامه جلسه و پس از گزارش عملکرد هشت ساله، گزارشی از عملکرد یکساله بانک صنعت و معدن ارایه شد.
در این گزارش تمرکز بر پرداخت تسهیلات در گردش و تسهیلات تکمیلی به طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد، افتتاح هشت محصول و خدمت جدید بانکی، سرمایه‌گذاری هزار و ۴۰۰ میلیارد ریالی در هفت شرکت بورسی و مشارکت در افزایش سرمایه‌گذاری رکن فولاد بافت به عنوان اهم اقدامات بانک صنعت و معدن معرفی شد.
همچنین چالش‌های مهم پیش روی بانک و ارائه راهکار‌های پیشنهادی برای رفع آن‌ها از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
گفتنی است در بخش دوم این جلسه و به دنبال گزارش عملکرد این بانک در سال ۹۹ که نقش موثری در تامین مالی طرح‌های صنعتی و معدنی و انضباط مالی داشته است، گزارش حسابرس و بازرس قانونی بانک به همراه صورت‌های مالی تلفیقی گروه و بانک برای دوره مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ ارائه شد و مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بانکداری دیجیتال نظام بانکداری اقتصاد هوشمند امور اقتصادی و دارایی ساله بانک صنعت و معدن بانک صنعت و معدن اقتصاد هوشمند مجمع عمومی عادی اقتصاد هوشمند سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود

 هندوستان در این دوره از نمایشگاه به عنوان مهمان ویژه قرار است صنعت نشر خود را به ایرانیان معرفی کند. جریان نشر در هندوستان به دلیل وجود زبان‌های بومی گوناگون از تنوع خاصی برخوردار است. هندوستان به دلیل پیشینه تاریخی و همچنین روابط فرهنگی‌اش با ایران محتوای بسیاری برای ارائه به ایرانیان دارد. اما این صنعت اکنون در حوزه تکنولوژی نیز در حال آزمودن ایده‌هایی است که می‌تواند برای ایرانیان کارآیی داشته باشد. متنی که در ادامه می‌خوانید، با ترجمه و تالیف مارال توکلی یکی از این ایده‌ها را معرفی می‌کند:

صنعت نشر هند امکانات تولید کتاب‌های صوتی هوش مصنوعی را بررسی می‌کند، ناشران آماده حضور در این عرصه هستند، اما صداپیشگان و خوانندگان تردید دارند.

مدیسون مردی را توصیف می‌کند که به یک منظره زیبا نگاه می‌کند. صدای آهسته و بافت‌دار مدیسون هنگام توصیف آن منظره دلفریب بالا و پایین می‌شود. او کمی مکث می‌کند تا کمی تعلیق ایجاد شود، سپس وارد نقطه اوج می‌شود.

مدیسون یک انسان نیست، بلکه یک «راوی دیجیتال» است که Apple Books به‌طور خاص برای ژانرهای داستانی و عاشقانه ایجاد کرده است. برخی دیگر از راویان دیجیتالی موجود در این فهرست عبارتند از «جکسون» معمولی و دوستانه، «هلنا» سخت و ترسناک و «میچل» خشک اما استادانه.
اپل بوکز در وب‌سایتش، راوی‌های دیجیتالی خود را به عنوان راهی برای کمک به نویسندگان مستقل و نویسندگانی که آثارشان توسط ناشران کوچک‌تر منتشر شده، پیشنهاد می‌کند، چرا که با موانعی مانند سردرگمی فنی و هزینه‌های بالا مواجه نمی‌شوند. 

وقتی این خبر در جامعه صداپیشگی پخش شد، واکنش‌های منفی بسیاری را برانگیخت، حتی زمانی که اپل بوکز به خوانندگان اطمینان داد که «به رشد فهرست کتاب‌های صوتی با روایت انسان ادامه خواهد داد.»

به نظر می‌رسد «راوی هوش مصنوعی» موضوعی مرتبط با ایالات متحده آمریکا یا اروپا محور به‌نظر برسد، اما کتاب‌های دیجیتال یا روایت شده با هوش مصنوعی ممکن است از لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های هوشمند هندی‌ها دور نباشند.

آنانت پادمانابهان؛ مدیرعامل «هارپر کالینز» هند، گفته است که آنها درحال حاضر درحال «نمونه‌گیری» از راویان هوش مصنوعی برای کتاب‌های صوتی هستند، اما هنوز صدایی که دوست داشته باشند پیدا نکرده‌اند. او معتقد است که هوش مصنوعی می‌تواند به تولید کتاب‌های صوتی بیشتر و صرفه‌جویی در زمان کمک کند.

پادمانابهان گفت: «می‌توانم به شما بگویم، شما تفاوت خوانش توسط هوش مصنوعی و انسان را نمی‌دانید.» «این جایی است که به آن می‌رسد تا زمانی به شما بگویم که این توسط هوش مصنوعی روایت شده است» (یا) «این روایت انسان است»، فکر نمی‌کنم متوجه شوید. در روایت‌های غیرداستانی و جاهای دیگر، فکر نمی‌کنم مهم باشد. فکر می‌کنم در داستان‌ها مهم است که روایت کجا مکث می‌کند، جایی که راوی چیزهای بیشتری را به ارمغان می‌آورد.»

وی افزود که راوی‌های هوش مصنوعی انتشار سریع‌تر کتاب‌های ترجمه شده را نیز امکان‌پذیر می‌کنند.

نویسندگان چه فکری می‌کنند؟

خوانندگان و نویسندگان نگران پیامدهای اجتماعی جریان اصلی کتاب‌های روایت شده توسط هوش مصنوعی هستند و صداپیشگان فرصت‌های شغلی را از دست می‌دهند. متخصصان همچنین می‌ترسند که کتاب‌های صوتی که قبلا توسط آنها روایت شده است، بدون رضایت آنها برای آموزش ابزارهای هوش مصنوعی که می‌تواند جایگزین آنها شود، استفاده شود.

با درنظر گرفتن این موضوع، آیا خوانندگان و نویسندگان هندی از کتاب‌های روایت شده توسط هوش مصنوعی حمایت می‌کنند؟

میمی موندال، نویسنده هندی داستان‌های علمی تخیلی و فانتزی، گفت که از مفهوم کتاب‌های روایت شده با هوش مصنوعی و شکل آینده علمی-تخیلی اطراف او «بسیار هیجان زده» است. با این حال، او اعتراف کرد که اگر جایگزین انسانی وجود داشته باشد، چنین کتاب‌هایی را توصیه یا خریداری نمی‌کند.

ازنظر فنی این تقصیر هوش مصنوعی نیست. فقط این است که ما آن را به چنین دنیای نابرابری می‌آوریم و آن را به وسیله دیگری برای ظلم تبدیل می‌کنیم. 

رش سوزان، نویسنده و ویراستار، که کتاب‌ها را در وبلاگ The Book Satchel مرور می‌کند، گفت که به کتاب‌های صوتی زیادی گوش می‌دهد، اما راوی‌های هوش مصنوعی/دیجیتال را «رباتیک و بی جان» می‌داند. او همچنین گفت که با بازبینی کتاب‌هایی که توسط راوی‌های دیجیتال خوانده می‌شود، موافقت نمی‌کند. 

خانم سوزان در بیانه‌ای ایمیلی گفت: «من راوی دیجیتالی را به اندازه کافی خوب نمی‌دانم که با صداپیشگانی که می‌توانند جزئیات احساسات را از طریق آهنگ و سبک خواندن خود برانگیزند رقابت کنند. بنابراین، نظر کلی من درمورد کتاب تغییر می‌کند. امیدوارم روی این تمرکز کنیم که فناوری جدید چگونه می‌تواند به ما در انجام سریع‌تر و آسان‌تر کمک کند، و به دنبال راه‌هایی نباشیم که در آن کار انسان کم ارزش شده و قابل تعویض باشد.»

از منظر یک منتقد، خانم سوزان نگران بود که راوی دیجیتال عاملی است که می‌تواند بر موفقیت یا عدم موفقیت یک کتاب تأثیر بگذارد.

او هشدار داد: «یک کتاب خوب می‌تواند به یک کتاب صوتی متوسط در دست یک راوی بد تبدیل شود.»

خانم موندال همچنین به طنز جایگزینی هوش مصنوعی با نیروی انسانی اشاره کرد و گفت که حتی با ارزان‌تر شدن فرآیندهای تولید و ارزان شدن کتاب‌ها، مردم شغل خود را از دست می‌دهند.

وی اشاره کرد: «من می‌توانم ببینم مطبوعات کوچک و نویسندگان به حاشیه رانده شده چگونه می‌توانند از نیروی کار هوش مصنوعی سود ببرند، و من از آنها به خاطر استفاده از این فرصت کینه‌ای ندارم. ما نباید انتظار داشته باشیم که عدالت اجتماعی بر دوش ضعیف‌ترین اعضای جامعه ما بیاید. این نویسندگانی مانند من هستند که می‌توانند درمورد این موضوع موضع بگیرند و حرفه خود را از دست ندهند.»
 

دیگر خبرها

  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم