Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به عدم لزوم اخذ پروانه کسب جداگانه به منظور عرضه اقلام آرایشی و بهداشتی در داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها به عنوان یک مؤسسه پزشکی و داشتن قانون خاص، مشمول کسب مجوز جداگانه از اتحادیه‌های صنفی نیستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمدرضا شانه‌ساز با اشاره به موضوع ادعای اتاق اصناف ایران مبنی بر ضرورت اخذ پروانه کسب از اتحادیه به منظور توزیع و فروش اقلام آرایشی و بهداشتی در داروخانه‌ها، اظهار کرد: این موضوع در کمیته تخصصی هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار مطرح و مراتب از معاونت حقوقی ریاست جمهوری استعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه داروخانه‌ها به عنوان موسسات پزشکی مشمول قانون خاص تحت نظارت سازمان غذا و دارو هستند، گفت: براساس بررسی‌های انجام شده و اعلام معاونت حقوقی ریاست جمهوری؛ داروخانه ها مشمول ماده (2) قانون نظام صنفی واقع شده و عرضه اقلام آرایشی و بهداشتی در داروخانه‌ها با مجوز و نظارت وزارت بهداشت، نیازمند اخذ پروانه کسب جداگانه از اتحادیه صنفی مربوط به موضوع قانون نظام صنفی نیست.

توزیع داروهای بیماران کرونایی در داروخانه هلال احمرکمبود برخی داروها ناشی از عدم تأمین ارز است/ ارزبری 480 میلیون دلاری داروهای کروناسازمان غذا و دارو: بخش خصوصی موفق به واردات واکسن کرونا نشدآقای رئیس‌جمهور منتخب! ارز دارو و مواد اولیه را آزاد کنید!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقلام آرایشی و بهداشتی در داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دستگیری عامل توزیع غیر مجاز دارو در فلاورجان
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز