Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت هرگونه وجه در موقع نام نویسی در مدارس دولتی هیأت‌امنایی و عادی چهارمحال و بختیاری ممنوع است.

به گزارش برنا؛ محمد محمدی، دبیر ستاد ثبت‌نام دانش‌آموزان استان گفت: پس از آغاز سال تحصیلی مدیران مدارس هیأت‌امنایی برنامه سالانه خود را برای اجرا، تدوین و سپس منابع مالی برای این برنامه‌ها را مشخص می‌کنند، سپس این برنامه باید به تایید هیأت امنای مدرسه برسد و پس از تعیین مبلغ شهریه، این مبلغ به والدین اعلام شود، اما مدارس دولتی عادی حق دریافت هیچ‌گونه وجهی را ندارند و والدین می‌توانند به‌صورت داوطلبانه به مدارس کمک مالی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد محمدی با اشاره به نحوه تعیین شهریه مدارس شاهد و استعداد‌های درخشان، افزود: شهریه این مدارس دارای سقف قانونی است و مبلغ پرداختی توسط والدین در روز نام نویسی به آن‌ها اعلام می‌شود، اولیاء می‌توانند مدرسه مورد نظر خود را انتخاب کنند.

او به نحوه تعیین میزان شهریه در مدارس غیردولتی (غیرانتفاعی) هم اشاره کرد و گفت: این مدارس هرسال بر اساس یکسری شاخص‌ها امتیازبندی می‌شوند و شهریه این مدارس بر اساس نرخ تورم و امتیاز آن مدرسه تعیین می‌شود، امکان دارد دو مدرسه در یک محدوده از شهر قرار داشته باشند، اما میزان شهریه آن‌ها متفاوت باشد.

دبیر ستاد ثبت‌نام دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری افزود: شهریه تعیین شده برای مدارس غیرانتفاعی فقط برای برنامه‌های رسمی است و مدیران این مدارس مجاز نیستند برای برنامه‌های غیررسمی مانند هزینه رفت و آمد، غذا و ... را از والدین دریافت کنند، هزینه‌های برنامه‌های غیررسمی باید اختیاری باشد و والدین در صورت تمایل این هزینه‌ها را پرداخت کنند.

محمدی گفت: به مدیران مدارس توصیه شده است باتوجه به شرایط کرونایی و مشکلات اقتصادی مردم، در دریافت شهریه نهایت همکاری را با والدین داشته باشند و در صورت امکان این هزینه را به‌صورت اقساطی دریافت کنند، شهریه مدارس باید بر روی تابلو نصب و در معرض دید قرار بگیرد.

او در خصوص رسیدگی به شکایات اولیاء در بحث شهریه مدارس و تخلفات این حوزه، گفت: والدین اگر احساس کردند نتیجه دلخواه برای آن‌ها حاصل نشده است می‌توانند با شماره تماس ۰۳۸۳۲۲۲۱۰۴۰ با اداره ارزیابی و عملکرد اداره‌کل آموزش و پرورش تماس بگیرند.

دبیر ستاد ثبت‌نام دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری همچنین گفت: هزینه کتب دانش‌آموزان به‌صورت رسمی اعلام شده، اما هنوز مبلغ بیمه به مدارس اعلام نشده است و مدارس نباید تا زمان اعلام وجهی دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منابع مالی مدرسه والدین تورم چهارمحال و بختیاری مشکلات اقتصادی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری دانش آموزان دریافت وجه چهارمحال و بختیاری دانش آموزان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، گفت: در دو سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات در راستای مجهز شدن مدارس خریداری شد و به مدارس مناطق مختلف استان ارسال شد. - اخبار استانها -

افشین امیریان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و تبریک ایام بزرگداشت مقام معلم، اظهار داشت: مسئله رتبه بندی که یکی از مطالبات فرهنگیان عزیز بود، پس از چندین دولت در دولت سیزدهم اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه در کل استان 197 مشاور در سطح استان وجود دارد، عنوان کرد: پس از چندین سال، آزمون استخدامی مربی امور تربیتی و مشاوره برگزار خواهد شد که در این آزمون در رشته‌های مختلف، افراد جذب خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به اینکه 110 حوزه امتحانی استان مجهز به دوربین مداربسته شدند، در برنامه کاری هست که مدارس نیز بطور کامل مجهز شوند.

امیریان با اشاره به اینکه در سال جاری یک هزار و 558 نفر جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد، گفت: در دو سال گذشته بیش از 4 هزار نفر جذب آموزش و پرورش شدند که عدد بسیار بالا و خوبی است.

وی با اشاره به اینکه 449 نفر از طریق آزمون آموزگاری و دبیری وارد آموزش و پرورش خواهند شد، بیان کرد: همچنین 329 نفر از طریق آزمون مربی امور تربیتی و مشاور و 290 نفر نیز خدمتگذار جذب خواهند شد.

امیریان با اشاره به اینکه در دو سال گذشته بیش از 100 میلیارد تومان تجهیزات در راستای مجهز شدن مدارس خریداری شد و به مدارس مناطق مختلف استان ارسال شد، خاطرنشان کرد: بیش از 2 هزار آموزشگاه قطعا نیاز به تجهیزات بیشتری دارد

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت