Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در حالی که پیش از این کمیته ملی المپیک بارها اعلام کرده بود در مراسمی خاص از لباس کاروان کشورمان در بازی‌های توکیو رونمایی خواهد کرد اما این اتفاق تا لحظه آخر و زمان اعزام کاروان کشورمان به این بازی‌ها رخ نداد.

کمیته ملی المپیک برای طراحی لباس کاروان کشورمان در توکیو از مدتها قبل اقدام به برنامه‌ریزی و با به کارگیری طراحان خاص تلاش کرد تا حاشیه‌های دوره‌های قبل تکرار نشود اما با این وجود باز هم لباس‌های انتخاب شده برای کاروان انتقاد زیادی به همراه داشت به طوری که بدسلیقگی‌ها در انتخاب مدل و رنگ به خوبی مشهود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان کمیته ملی المپیک که بارها در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص رونمایی از لباس کاروان امروز و فردا می‌کردند، در نهایت آن را به لحظه آخر و در زمان اعزام کاروان موکول کردند تا انتقادات بیش از گذشته به کمیته وارد شود.

در حالی که تمامی کشورها از لباس‌هایی یکدست و یک‌شکل برای زنان و مردان استفاده می‌کنند و با طراحی خاص رنگ پرچم کشور خود را در این طراحی‌ها به کار می‌گیرند اما این شکل متحد در لباس کاروان کشورمان به چشم نمی‌خورد. انتخاب رنگ لباس آبی فیروزه‌ای برای زنان و کت و شلوار سورمه‌ای برای مردان هیچ تناسبی با رنگ پرچم جمهوری اسلامی ایران ندارد و لباس بانوان بیشتر به لباس میهمانداران هواپیما شباهت دارد. لباس یکدست سفید گرمکن نیز بدون هیچ رنگ‌آمیزی بیشتر به لباس کادر درمان شباهت دارد تا تیم اعزامی به المپیک.

انتخاب لباس کاروان ورزشی کشورمان در المپیک ریو نیز هجمه‌های زیادی را به کمیته وارد کرد به طوری که بعد از مراسم رونمایی و انتقادات رسانه‌ها لباس کاروان تغییر کرد.



به نظر می‌رسد بی سلیقگی در انتخاب لباس کاروان در هر دوره به اوج می‌رسد و تکرار آن همیشگی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کاروان ایران رونمایی از لباس کاروان کاروان کشورمان لباس کاروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۷۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.   به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.   اینها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئوهایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است.   دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.   نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.   مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله به 11 سال زندان محکوم شد   در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آنها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.   عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.   خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.   او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»   او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.   اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.   براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.   حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • کمک برزیلی پائز وارد ایران شد/ تکمیل شدن کادر فنی تیم ملی والیبال
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • کادرفنی تیم ملی والیبال تکمیل شد
  • یک برزیلی دیگر آمد، خیال پائز راحت شد
  • کادر فنی تیم ملی والیبال ایران تکمیل شد
  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • بازدید پولادگر از اردوی تیم ملی پاراکانو