Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: هرساله میز خرما در بوشهر برگزار می‌شود و موضوع‌های موردبررسی میز خرما شامل مشکلات خرما در بحث صادرات، صنایع تبدیلی و تولید بود. محسن رشید فرخی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت تولید و میزان مازاد خرما و همچنین علت برگزاری میز خرما گفت: نسبت به فصل برداشت و نوبرانه یک ماه دیگر نیز فرصت داریم و برداشت خرمای اصلی در اواسط شهریورماه به‌دست می‌آید و آن‌چنان خرمای مازاد در حال حاضر نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی از مناطق مقداری محصول داریم عنوان مثال بیشترین مقدار خرما انباشته هم‌اکنون در قسمت‌های شرقی کشور مثل خوزستان و بوشهر است.   رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: هرسال حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از خرما را در انبارهای کشور به‌عنوان موجودی انبار محاسبه می‌کنیم و تا روز آخر این مشکل که به علت تغییرات جوی به محصولات سال حاضر آسیب نرسد راداریم بنابراین احتیاط می‌کنیم و در حال حاضر مشکلی به‌عنوان خرمای مازاد نداریم.

وی افزود: در کرمان که خرما قالب آن مضافتی است به‌هیچ‌عنوان خرما مازاد نداریم و در خوزستان بوشهر و قسمتی از فارس تمام محصولات این سه استان به موجودی ۱۰ الی ۱۵ درصد می‌رسد که به نسبت سال طبیعی است.   رشید فرخی بیان کرد: امسال باوجوداینکه سال خوبی بود و بالای یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن برداشت داشتیم ولی خرمایی به‌عنوان خرمای باقی‌مانده که باعث نگرانی شود را نداریم.

وی اظهار کرد: میز خرما از دو سال پیش برگزار شد که سال گذشته به علت کرونا برپایی میز خرما صورت نگرفت و در سال ۹۷ قراردادی با مدرس خیابانی منعقد کردیم و مقرر شد که هرساله میز خرما در بوشهر برگزار شود موضوع‌های موردبررسی میز خرما شامل مشکلات خرما در بحث صادرات، صنایع تبدیلی و تولید بود و به‌صورت ملی به همراه وزارت صمت، مسئولین ذی‌ربط،  بانک کشاورزی و انجمن ملی خرما این جلسات برگزار می‌شد.   رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: در جلسات میز خرما بر اساس اینکه خیلی از استان‌ها قابلیت‌هایی دارند تقسیم‌کار کردیم و هر استان قسمتی از مسئولیت خرما را برعهده‌گرفته گرفت ۶ استان غالب خرماخیز اعم از سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، خوزستان، فارس و بوشهر راداریم مثلاً مسئولیت استان هرمزگان در بحث گذرگاه و گمرکی بود و تصویب شد که میز خرما هرسال در بوشهر برگزار شود از سال ۹۷ برای میز خرما سال خوبی بود.  

 

بیشتر بخوانید: ثابت نبودن ارزش پول ملی؛ مشکل اصلی صادرات خرما

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی خرما تولید صادرات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خرما تولید صادرات انجمن ملی خرما میز خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، امیر حسین سمیعی گفت: بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است، که می شود سال های سال در مورد به آن صحبت کرد و راجع به مشکلات آن به صورت اضطراری تر نشست و صحبت کرد و دغدغه ها را شنید و گلایه ها را گوش داد.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاشمان این است که پهنای موارد بوروکراتیک کنار گذاشته شود و بی واسطه با شما صحبت کنیم، ما وافقیم اگر مشکلاتی وجود دارد آمده ایم برای اینکه بشنویم و تمام تلاشمان را به کار ببریم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: موسیقی در بوشهر زنده است، همین پویایی و دغدغه مندی که مطرح شد نشان از زنده بودن این شهر در حوزه موسیقی دارد، معتقدم در بوشهر موسیقی برای تمام ابعاد زندگی از جمله کار، سوگ، شادی، حرکت و امید در جامعه در نوع خودش گزینه دارد.

سمیعی یادآور شد: ما تلاش می کنیم که تمام کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند نگاه تکریم و محبت به آنها داشته باشیم. تا جایی که قدرت داشته باشیم تلاش خواهیم کرد تا فاصله ما با هنرمندان کمتر شود و درصدد رفع مشکلات و دغدغه شما هستیم، و باید همت کنیم تنش ها را کاهش و ظرفیت های کاری را شناسایی و افزایش دهیم.

وی در خصوص مشکلات سامانه ای مجوزهای موسیقی گفت: ما نمی توانیم همه را با یک چارچوب مقایسه و بررسی نماییم و مشکلات ساختاری و فرایندی دارد که اینگونه مشکلات با همین نشست ها رفع خواهد شد.

وی در مورد سالن های موسیقی و سخت افزار تصریح کرد: باید تلاش کنیم با افزایش امکانات لازم و اساسی زمینه تسهیل اجرای کنسرت توسط شرکت های مجری را در شهرستان ها فراهم کنیم.

سمیعی اضافه نمود: ما باور داریم موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می کند و همه تلاشمان این است که فضا را پویاتر کنیم.

وی در خصوص اینکه گروه‌های موسیقی در برخی فصول کم کار یا تعطیل می شوند، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی کرد و ایجاد رویدادهای اجرایی به تناسب آن ایام می تواند تاثیر گذار باشد و اگر در این مسیر موفق نبودیم باید از طریق صندوق هنر دنبال تدبیر و چاره اندیشی و راهکار باشیم.

در این نشست هنرمندان تک به تک با بیان مشکلات، دیدگاهها و نظرات خود خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسیقی استان بوشهر شدند.

کد خبر 6092840

دیگر خبرها

  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • تظاهرات حامیان فلسطین مقابل محل ضیافت شام بایدن