Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل خرم‌ مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران‌ متحرک در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تخصیص نهاده دامی‌ به عشایر اظهار ‌کرد: بنابر آمار از ابتدای سال ۱۳۰ هزار تن نهاده دامی برای عشایر بارگزاری شده است، در حالی که با وجود شرایط خشکسالی و کاهش یک میلیون و ۶۰۰ هزار تنی علوفه مرتعی به طور متوسط ماهیانه ۱۵۰ هزار تن مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه تامین ۱۳۰ هزار تن نهاده دامی جوابگوی نیاز عشایر نیست، افزود: امسال با وجود خشکسالی و کاهش علوفه در مرتع، تاکنون ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تن نهاده مورد نیاز عشایر باید تامین می‌شد.

خرم با اشاره به آخرین وضعیت خرید تضمینی دام بیان کرد: با پیگیری ریاست سازمان دستورالعمل خرید دام از سوی وزیر جهاد اصلاح و از لحاظ اجرایی روان‌تر شده به طوری که پشتیبانی امور دام ۵ تا ۶ هزار راس خریداری کرده است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران‌ متحرک ادامه داد: بنابر مصوبه‌ای که برای صادرات دام در قالب کنسرسیوم ایجاد شد، تقاضا کردیم که اجازه بدهند ۳ میلیون راس دام به صورت مشترک توسط اتحادیه عشایری، اتحادیه دامداران و دام سبک صادر شود؛ چرا که اگر صادرات توسط همه متقاضیان انجام شود، نه تنها نفعی برای جامعه عشایر ندارد، بلکه بازار دام و گوشت هم به لحاظ روانی دچار افزایش قیمت می‌شود.

او درباره آخرین جزئیات بازار دام بیان کرد: وزیر جهاد تاکید کرده است که خرید دام از عشایر نباید برای پشتیبانی امور دام صرفه اقتصادی داشته باشد، لذا آن‌ چیزی که مطرح می‌شود برای خرید هر کیلو دام حذفی ۴۵ هزار تومان است، در حالی که با تامین نهاده از بازار آزاد قیمت تمام شده هر کیلو دام ‌۶۴ تا ۶۵ هزار تومان است.

خرم درباره آخرین وضعیت تولید گوشت عشایر گفت: همه ساله افزایش ۱۰ درصدی تولید گوشت عشایر انتظار می‌رود که امسال به دلیل شرایط خشکسالی پیش بینی می‌شود که تولید گوشت عشایر با حفظ وضع موجود به ۱۹۵ تا ۲۰۰ هزار تن برسد و به طور متوسط تولید طی سال‌های اخیر از ۱۶۵ به ۲۰۰ هزار تن رسیده است.

این مقام مسئول ادامه داد: اگر مجوز صادرات ۳ میلیون راس دام به عشایر صورت گیرد و نهاده مورد نیاز تحویل داده شود، نیازی به خرید تضمینی نیست.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک در پایان تصریح کرد: در شرایط فعلی دامداران به علت عدم امکان تامین نهاده مجبور به توزیع از بازار آزاد هستند، در حالی که با خرید ۵۰ هزار راس دام حذفی مابقی دام‌ها بعد از پروار و رسیدن به وزن مناسب به مرور در بازار توزیع می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دام عشایر صادرات دام نهاده دامی تولید گوشت عشایر هزار تن نهاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اظهار داشت: امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به گونه‌ای که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.
وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم، زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.
شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه در ماه رمضان حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین المللی متوقف کرده و تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.
شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. حتما باید کریدور‌های صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.
وی ادامه داد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد