Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از امضای تفاهم نامه با سازمان ها و نهادهای توانمند، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و رکوردزنی در میزان تولید سالانه، کاهش میزان خودروهای کف، داخلی‌سازی بسیاری از قطعات در جریان نهضت ساخت داخل که تمامی آنها در جهت نیل به سمت اهداف توسعه ای و مسوولانه این سازمان برای رساندن خودرویی مناسب به دست مشتریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با نگاهی دقیق تر و ریزبینانه‌تر به اقدامات این خودروساز از سال گذشته تا انتهای تاکنون  درمی‌یابیم که گروه صنعتی ایران خودرو در طول این مدت توانسته برای انجام رسالت خود در صنعت خودروسازی کشور، اقدامات متعددی صورت دهد. به عنوان مثال، خروج  از ماده ۱۴۱ قانون تجارت که در این راستا افزایش حدود ۱۹ برابری سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها به اجرا گذاشته شد، کاهش ارزبری ۱۳۲ میلیون یورویی در سال ۹۸ و ۹۵ میلیون یورویی در سال ۹۹ ناشی از پروژه های ساخت داخل و استفاده از تمامی پتانسیل های داخلی در خودکفاییی و پروژه های محصولی از دیگر اقدامات صورت گرفته است.  
شکستن رکوردهای پی درپی
گروه صنعتی ایران خودرو در شرایط سخت تحریمی، بر سر پیمانش با مردم ماند و قید و بند وابستگی را از دست و پای خود گشود تا جهش تولید به واقعیتی انکار ناپذیر تبدیل شود. این خودروساز بزرگ کشور، با وفاق و همدلی سازندگان زنجیره تامین، از مرز تولید ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو عبور و هدف تولید را به صورت کامل محقق کرد و علاوه بر آن، بیش از ۵۱ درصد از سهم بازار کل کشور در بخش سواری و سنگین را نصیب خود کرد.  


کاهش تعهدات معوق
این شرکت نه تنها در حوزه فروش، بلکه در بهبود وضعیت اجرای تعهدات معوق نیز توانسته به خوبی عمل کند. نظر به اینکه مشتریان همواره جزو اولویت های اصلی این خودروساز و رضایت آنها در دسته شرح وظایف مسوولانه این تولیدکننده بزرگ کشور قرار دارد، کاهش تعهدات معوق از ۲۰۵ هزار دستگاه در خرداد سال ۹۸ به حدود ۲۱ هزار دستگاه در پایان سال ۹۹ دستگاه رسیده است.  شرکت های زیر مجموعه گروه صنعتی ایران خودرو، به عنوان بخشی از بازوان اجرایی و یاری گران این مجموعه همواره هم‌راهانی متعهد چه بسا در پستی و بلندی ها بوده اند. بنابراین هم گام و هم قدم با ایران خودرو توانستند به موفقیت های چشمگیری دست یابند.  
تلاش برای دستیابی به پلتفرم ایران خودرویی ایران خودرو مطابق با نقشه راه محصول و قوای محرکه که برای خود تدوین و تبیین کرده است، در نظر دارد در سال ۱۴۰۰ در حوزه پلتفرم و محصول، به توسعه پلتفرم ایران خودرو، با تمرکز بر کلاس های CUV، C، B، به حفظ سهم در کلاس های C و B و توسعه و سهم بازار در خودروهای CUV دست یابد. در حوزه موتور نیز، ارتقای موتورهای جاری از منظر استاندارد آلایندگی و مصرف سوخت و نیز طراحی و توسعه خانواده موتور سه سیلندر جدید ایران خودرو و هم چنین در حوزه گیربکس، طراحی و توسعه گیربکس های شش دنده دستی و AMT و توسعه پروژه گیربکس های اتوماتیک AT و DCT را در دستور کار قرار داده است که دراین بین گیربکس شش سرعته دستی سال گذشته به تولید انبوه رسید و تولید گیربکس شش سرعته اتوماتیک از شهریورماه امسال کلید می خورد. محصولات پروژه های جدیدی که بر روی پلتفرم ایران خودرو تعریف شده اند نیز شامل محصول پروژه K۱۲۵ (کراس اوور)   و پروژه خودروی هاچ بک کم مصرف هستند.
نخسین موتور سه استوانه ایرانی
از لحظه ای که مقام معظم رهبری به توان داخل در جهت تولید خودرویی کم مصرف تاکید کردند، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، این مهم را از اولویت های اصلی شرکت خواند و از تمامی کارکنان این خودروساز درخواست کرد تا تمام قوا و تلاش خود را برای تحقق این امر به کار گیرند. از این رو، ایران خودرو توسعه موتور (IK۳) را در دستور کار خود قرار داد. در این مسیر، توسعه یک خانواده موتور سه سیلندر، دارای طیف متنوعی از توان و گشتاور با حجم موتور کمتر از ۱.۲ لیتر (هم راستا با روند جهانی کاهش حجم در موتورها)، مصرف سوخت پایین، قابلیت کسب استانداردهای آلایندگی یورو ۶، قابلیت استفاده از سوخت بنزین، CNG و مناسب برای مدل های هیبریدی و نیز بهره مندی از سطح تکنولوژی های روز موتور(GDI و Electrification) را متصور شده است. این درحالی است اولین موتور از خانواده موتور سه استوانه ایرانی درسال گذشته رونمایی شد.  
گسترش مرزهای همکاری با سازمان های بیرونی ایران‌خودرو در مسیر حرکت به سمت توسعه محصولات، مرزهای همکاری خود با دانشگاهیان و دانش بنیان ها و سازمان‌ها و نهادهای معتبر و توانمند را گسترس داد تا به این ترتیب با ایجاد بستر همکاری های مشترک، از توان و دانش سایر سازمان ها برای ارتقای محصولات و متعاقب آن رضایت مشتریان، بهره برد. در همین راستا، تفاهم‌نامه‌های متعددی به امضا رسیده است. حوزه همکاری با سازمان انرژی اتمی ایران از جمله این همکاری ها است. به موجب این تفاهم نامه مقرر شده است در راستای بهره مندی هرچه بیشتر در حوزه تعمیق ساخت داخل، طراحی و توسعه موتورهای الکتریکی، ساخت دستگاه های جوش لیزر، استفاده از تکنولوژی پرتودهی، تولید کابل های ضد حریق و استفاده از توانمندی های آزمایشگاه آنالیز فلزات، از طریق همکاری با این سازمان بهره برداری شود. در حوزه‌ همکاری با معاونت علمی و فن آوری، مواردی از جمله تشکیل کمیته راهبری طراحی و توسعه خودروی اقتصادی و تعیین خودرو جهت الگوبرداری و برنامه ریزی جهت ساخت اولین خودروی نمونه درآینده نزدیک تولید و رونمایی می شود. در حوزه های همکاری با جهاد دانشگاهی نیز، مواردی از جمله طراحی و توسعه خودروهای متصل، ساخت داخل کاتالیست، ساخت داخل مواد پلیمری، فلزی و شیمیایی، تجهیزات و ماشین آلات تولید و خودروهای برقی و باتری قرار دارد. گروه صنعتی ایران خودرو به عنوان پیشرو در صنعت خودروسازی کشور که همواره مفتخر به تولید محصولاتی مطابق با استاندارهای جهانی و به روز دنیا است، توانسته از تحریم های ظالمانه ای که بر علیه این صنعت اعمال شده، فرصت و پله هایی برای رشد و ترقی، پیشرفت و شکوفایی به خصوص در امر نهضت ساخت داخل به وجود آورد. بی شک این امر بدون تلاش و یاری تمامی کارکنان و نیز هم یاری و همکاری زنجیره تامین و تمامی شرکت های گروه و در سایه عمل به منویات مقام معظم رهبری مسیر نمی‌شد.
۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1536335

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان بازار خودرو واردات خودرو گروه صنعتی ایران خودرو طراحی و توسعه ساخت داخل سازمان ها موتور سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی گفت: ترکمنستان با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتری ایران، می‌تواند سهم مهمی در افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار داشته باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم حسن مرتجی درباره نمایشگاه بین المللی اکسپو 2024 تهران در ارتباط در با اشاره به سفرمرگن گوردوف رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان به همراه یک هیات بلندپایه تجاری برای بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران اظهار داشت:‌ ایران یک شریک تجاری قابل اتکا و تامین‌کننده نیازهای اساسی ترکمنستان در زمینه صنعت روز کشاورزی، مواد غذایی، تجهیزات و ماشین‌آلات ساخت ایران به همراه فناوری‌های‌ های‌تک و الکترونیک و تکنولوژی روز است.

وی بیان‌داشت: عدم دسترسی ترکمنستان به آب‌های آزاد باعث شده تا مسیر ارتباطی ایران برای ترکمنستان حائز اهمیت شود و در این راستا در سال‌های گذشته افتتاح خط آهن مشهد سرخس- تجن و خط آهن بافق- بندر عباس، اقدامات مهمی در جهت توسعه ارتباطات و تجارت بین ایران و کشورهای آسیای مرکزی به ویژه ترکمنستان بوده است.

استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذاران 103 کشور از ایران‌اکسپو2024

مرتجی ادامه‌داد: علاوه بر این موارد، دو کشور در زمینه مراودات محصولات کشاورزی و غذایی نیز از گذشته تاکنون با هم همکاری داشته اند و ایران سرمایه گذاری‌های متعددی را در بخش‌های متعدد این کشور انجام داده است.

وی تاکید کرد: عضویت دو کشور در سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) نیز عامل دیگری است که می‌تواند در روابط دو کشور تاثیرگذار باشد.

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی ادامه‌داد: در سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به ترکمنستان (فروردین 1403)، بردی محمدف رئیس جمهور ترکمنستان با اظهار رضایت از سطح عالی تعاملات دوستانه و برادرانه دو کشور، از این همکاری ها به عنوان نمادی از روابط دوستانه در منطقه یاد کرد و با اشاره به تجارب مثبت اجرای طرح‌های زیربنایی توسط شرکت‌های ایرانی در ترکمنستان، درخصوص فراهم کردن زمینه افزایش فعالیت شرکت های ایرانی در کشورش اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه ایران پس از روسیه دومین شریک تجاری ترکمنستان محسوب می شود، خاطرنشان‌کرد: ترکمنستان یکی از مصرف کنندگان مواد غذایی و کشاورزی در میان کشورهای تازه استقلال یافته آسیای مرکزی به شمار می‌رود و ایران به عنوان یکی از همسایگان ترکمنستان و با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و 200 کیلومتری، به دلایل جغرافیایی و اقتصادی می‌تواند سهم مهمی در روند افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار و همکاری‌های دوجانبه داشته باشد.

وی تصریح‌کرد:‌ در این راستا نمایشگاه ایران اگروفود یک رویداد اقتصادی منطقه‌ای دریای خزر و موجب رونق کسب و کار در بازار کشورهای ساحلی خزر و منطقه و توسعه صادرات کالا و خدمات فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان ایرانی به شمار می رود.
مرتجی گفت: این نمایشگاه بزرگ شهریورماه در عشق‌آباد (پایتخت ترکمنستان) برگزار می‌شود که می‌تواند به توسعه روابط تجاری بین دو کشور کمک کند.

وی اظهار داشت: ترکمنستانی‌ها برای اعلام حمایت و پشتیبانی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان به تهران آمدند و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده عزم دو کشور و خواسته مخاطب ترکمنستانی است.

مرتجی گفت": نمایشگاه ایران‌اگروفود ترکمنستان گفت: ششم تا هشتم شهریورماه به میزبانی عشق آباد، پایتخت ترکمنستان برگزار می‌شود و در آن محصولات و تولیدات تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی در زمینه کشاورزی و مواد غذایی، محصولات حلال، تجهیزات و ماشین‌آلات چاپ و بسته بندی در معرض دید قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)