Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری صبح یکشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ما به سرمایه‌گذار فقط به عنوان یک فعال اقتصادی نگاه نمی‌کنیم بلکه او را یک خیر اجتماعی و زمینه‌سازی برای رفاه مردم می‌دانیم.

استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه اشتغال‌زایی به همراه خود کاهش آسیب‌های اجتماعی را به همراه دارد، بیان‌کرد: باید فرهنگ کار، تلاش و سرمایه‌گذاری را در خراسان‌جنوبی ایجاد کنیم و ایجاد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز برای همین اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملانوری گفت: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان‌جنوبی می‌خواهیم میانبرهای قانونی برای رفع موانع تولید را بیابیم و در یک هم اندیشی جمعی مشکلات بر سر راه واحدهای تولیدی و صنعتی خراسان‌جنوبی را کاهش دهیم.

وی اظهار کرد: نباید این تصور ایجاد شود که ما در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال کسب منافع دولت هستیم بلکه عکس آن می‌خواهیم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود کار بخش خصوصی را تسهیل و نسبت به کاهش دغدغه‌های آنان اقدام کنیم.

استاندار خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: ما از سرمایه‌گذارانی که توانمندی و صلاحیت داشته و امکانات و منابع استان را هدر نمی‌دهند حمایت می‌کنیم ولی نمی‌خواهیم تسهیلات و امکانات در اختیار افرادی قرار گیرد که به واسطه سوء مدیریت بعد از ۱۰ سال واحد تولیدی را تعطیل و کارگران را بیکار می‌کنند.

ملانوری گفت: یکی از مسائلی که می‌تواند به کاهش مشکلات واحدهای تولیدی کمک کند استفاده از مدیر بازاریابی است زیرا در حالی که واحدهای ما میلیاردها تومان سرمایه گذاری می‌کنند ولی یک کارشناس بازرگانی خبره را برای امر بازاریابی به کارگیری نمی‌کنند که این امر به آنان آسیب می‌زند.

وی با اشاره به اهمیت پیگیری نقش بازاریابی اظهار کرد: اگر واحدی با میلیاردها تومان سرمایه‌گذاری کالایی را تولید می‌کند ولی در امر فروش ناموفق است به واسطه عدم استفاده از یک بازاریاب متخصص و کاردان است.

در این جلسه مشکلات یکی از سرمایه‌گذاران خراسان‌جنوبی در بخش کاشی و سرامیک بررسی و خواسته‌های او در امر معافیت مالیاتی و … مورد بحث قرار گرفت و در نهایت تصمیم گرفته شد جلسه دیگری تا هفته آینده در دفتر استاندار خراسان‌جنوبی در تهران و یا در وزارتخانه برگزار تا به طور جزئی‌تر و کارشناسی موارد مورد درخواست این سرمایه‌گذار به نتیجه قطعی برسد.

کد خبر 5260602

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید ملانوری تولید واحد های تولیدی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا ایلام گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل شورای نگهبان شیوع کرونا عکس استانها سیلاب قوه قضاییه ستاد تسهیل و رفع موانع رفع موانع تولید خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!

آفتاب‌‌نیوز :

ژوزه (خوزه) مورایس مربی ۵۸ ساله  تیم فوتبال سپاهان در فوتبال نام کم و کوچکی محسوب نمی‌شود. این پرتقالی خوش‌سیما  در دوران فعالیت به عنوان بازیکن فوتبال برای تیم‌های پراینزه، اتلتیکو، لیریا و پنافیل توپ زد. درخشش اصلی دوران حرفه‌ای او، اما  درکسوت مربی‌گری بود. مورایس اهل پرتغال است، اما یک نشریه ورزشی پرتغالی محل تولد اصلی او را شهر گلونگو آلتو در کشور افریقایی آنگولا ذکر کرده است.

مورایس به عنوان دستیار مربی سرشناس فوتبال ژوزه مورینیو در کادر فنی تیم‌های پورتو، رئال مادرید، چلسی و اینترمیلان حضور داشته است. وی در ۲۰۲۲ با تیم سپاهان قرارداد بست و تاکنون یک نائب قهرمانی برای این تیم ثروتمند کسب کرده است.

تغیر مذهب به تشیع

آنچه ژوزه را به صدر اخبار و تیتر روز بحث‌های داغ فضای مجازی کشانده نه کارنامه حرفه ای، بلکه از دواج و تغییر مذهب او بود.

این مربی در پاسخ به سوال یک خبرنگار در کنفرانس خبری پس از پایان بازی در مورد تغییر دین وی گفت: «من مشکلی ندارم که به سوالات متفاوت و مرتبط با مسائل شخصی هم جواب بدهم، هرچند مسائل شخصی و مسائل حرفه‌ای جدا است، اما از آنجا که شما کنجکاو هستید، بله! من مذهبم را تغییر داده‌ام و اکنون یکی از شما هستم! البته به این دلیل که من عضوی از یک خانواده ایرانی هستم و شما می‌دانید، البته این حقیقت دارد، من با افتخار مدتی قبل به دین اسلام مشرف شدم.»

پای یک زن در میان است

از مدت‌ها قبل هواداران و لیدر‌های تشویق سپاهان، در اکانت این سرمربی در اینستاگرام به او طعنه می‌زدند که عشق شیدا باعث حواس‌پرتی او و نتایج ضعیف تیم در این اواخر شده است. هرچند این مربی و نامزدش تلاش کردند که مسائل شخصی را در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی بازتاب ندهند، اما مسئله ازدواج او با شیدا مقصودلو بازیگر جوان و زیبای ایرانی مسئله‌ای نبود که بتوان آن را برای مدت طولانی از چشم هواداران کنجکاو پنهان کرد.

تغییر مذهب به خاطر عشق یا از سر ارادت

حسین ابراهیمی روحانی با افکار نزدیک به مصباح یزدی در خصوص ازدواج سرمربی سپاهان با یک زن ایرانی در توییتر نوشت: «یک خانم ایرانی باعث مسلمان شدن سرمربی پرتغالی سپاهان شده. فرمود اگر یک نفر با دست تو هدایت شد، برای تو بهتر از آن چیزی است که خورشید بر آن می‌تابد. سوال اینه که مایی که مدعی مذهبی بودن هستیم چند نفر را به اسلام نزدیک مردیم؟!»

کاربران در پاسخ به وی بعضاً رفتار برخی افراد و جریان های دارای قدرت و نفوذ را از جمله عوامل دین‌گریزی عنوان کرده‌اند و انگیزه اصلی این مربی را نیز به موانع قانونی ازدواج یک غیرمسلمان خارجی با یک زن مسلمان ایرانی نسبت داده‌اند.

موانع قانونی ازدواج

بر اساس ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی موکول به اجازه دولت است. مرجع صادرکننده این اجازه در داخل، کشور وزارت کشور و در خارج از کشور، نمایندگان سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی ایران به نیابت از طرف وزیر کشور می‌باشند. این اجازه اصطلاحا پروانه زناشویی نامیده می‌شود. یکی از اصلی‌ترین موانع، مذهب همسر خارجی است.

طبق ماده ۱۰۵۹ قانون مدنی ایران، نکاح زن مسلمان ایرانی با مرد غیرمسلمان جائز نیست و بر اساس ماده ۱۰۶۰ همین قانون ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی در مواردی هم که مانع قانونی نداشته باشد، موکول به اجازه مخصوص از طرف دولت ایران است حتی دولت می‌تواند بر اساس ماده قانون مدنی ازدواج بعضی مستخدمین و مامورین رسمی و محصلین دولتی را با زنی که دارای تابعیت خارجی باشد موکول به اجازه مخصوص کند و الا هر فرد خارجی که بدون اجازه قانونی با زن ایرانی ازدواج کند به حبس تادیبی از یک تا ۳ سال محکوم خواهد شد. در این مبحث به قوانین و مقرراتی اشاره خواهیم کرد که به موجب آن بانوان ایرانی می‌توانند با مردان خارجی (غیرایرانی) ازدواج کنند.

این احتمال وجود دارد که چنین موانع و مواد و تبصره‌های قانونی سفت و سختی در تصمیم سرمربی سپاهان برای غلبه بر موانع وصال یار بی‌تاثیر نبوده باشد و به قول فیض کاشانی: «دل و دین و عقل و هوشم همه بر آب دادی/ ز کدام باده ساقی به من خراب دادی»

ازدواج بازیگر ۲۸ ساله و مربی ۵۸ ساله

هرچند سن تنها عددی است که در ره عشق چندان به چشم نمی‌آید، اما اختلاف سنی شیدا مقصودلو بازیگر ۲۸ ساله با این سرمربی ۵۸ ساله موضوع داغی برای بحث‌های بی‌پایان خاله زنکی در فضای مجازی است. 

شیدا مقصودلو متولد شهریور ۱۳۷۶ و بازیگر ایرانی است که با بازی در فیلم قهرمان ساخته اصغر فرهادی بیشتر شناخته شد. وی فارغ التحصیل رشته بازیگری در دانشگاه آزاد اسلامی است. مقصودلو همچنین در نمایش‌های چند تکه لغزان، لوله، آرش، تورنج، و نشانی ایفای نقش کرد. در مورد خانواده او اطلاع چندانی نیست.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!