Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – آرتین زهرابی؛ اگر موافقید بی تعارف با هم صحبت کنیم و صادقانه بگوییم ما در طراحی و ایجاد حال خوب در جامعه که همه چیز را پرنشاط تر جلوه می دهد، عملکرد خوبی نداشته و نداریم.

طراحی لباس های ورزشی هم جای خود را دارد و هر بار یکی از کاروان های ورزش کشور راهی یک آوردگاه بزرگ می شود، از انتخاب رنگ گرفته تا طراحی لباس ها مایه فخر و مباهات نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لباسی که این بار برای کاروان ایران در المپیک توکیو طراحی شده نیز با استقبال کاربران فضای مجازی مواجه نشده است. طراحی این لباس هم چنگی به دل نمی زند و بدتر از همه رنگی است که برای خانم ها طراحی شده است.

البته طراحی این لباس ها در مقایسه با فاجعه المپیک ریودوژانیرو (همان طور که در عکس ملاحظه می کنید) باعث می شود تا از طراحان فعلی حتی به زحمت هم شده یک تشکر خشک و خالی کنیم و از خودمان نیز بپرسیم چه می شد که روزی روزگاری در طراحی؛ کمی سلیقه به خرج بدهی؟ واقعا به کجای ورزش دنیا بر می خورد؟

در ساخت سردیس و تندیس که هر کاری کردیم نشد و نتوانستیم؛ به زحمت می توان در این زمینه یک نمونه موفق به مردم ارائه بدهیم اما در طراحی لباس که جلوه ورزشکاران ایرانی در رقابت های جهانی مانند المپیک است، استفاده از طراحان موفق که در این زمینه مهارت های خاص دارند، می تواند یک اتفاق مثبت باشد. کاری که ما هرگز آن را انجام نمی دهیم و به همین طراحی های عجیب ادماه می دهیم؛ جالب است که هر بار هم با استقبال شهروندان در این زمینه موجه نمی شویم اما این قصه سر داراز دارد و ظاهرا قرار است در بر همان پاشنه همیشگی بچرخد!

بیشتر بخوانید: توکیو ۲۰۲۰ شروع نشده جنجالی شد/ تجاوز به یک زن در استادیوم افتتاحیه المپیک مدال طلا و نقره ۲ وزنه‌برداری ایران به کمیته المپیک تحویل داده شد رونمایی از لباس کادر درمان یا کاروان اعزامی به المپیک؟/ بی‌سلیقگی به اوج رسید

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو خبر ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال

به گزارش جام جم آنلاین، تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند در دیدار فینال رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تایلند خواهد رفت.

تایلند پیش از این در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ میزبانی این بازی‌ها را برعهده داشت که در سال ۲۰۰۰ در دیدار رده بندی موفق شد با نتیجه ۸ بر ۶ ژاپن را شکست دهد و به عنوان سوم دست پیدا کند.

در سال ۲۰۰۸ تایلند توانست به دیدار نهایی راه پیدا کند اما با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب ایران شد و به مقام دوم رسید. تایلندی‌ها علاوه بر سال ۲۰۰۸، یک بار هم در سال ۲۰۱۲ توانستند به فینال آسیا برسند که برابر ژاپن با نتیجه ۶ بر یک مغلوب شدند و باز هم عنوان دومی را کسب کردند.

۹ تقابل ایران و تایلند در ادوار مختلف

تیم ملی تایلند تاکنون ۹ بار در جام ملت‌ های فوتسال آسیا به مصاف ایران رفته است که ۷ برد برای ایران، یک برد برای تایلند و یک تساوی به ثبت رسیده است.

نتایج دیدارهای این دو تیم در مسابقات قهرمانی آسیا به شرح زیر است:

جام ملت‌های ۲۰۲۲ مرحله نیمه نهایی: ۵ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۸ مرحله یک چهارم نهایی: ۹ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۲: مرحله نیمه نهایی: ۵ بر ۴ به سود تایلند
جام ملت‌های ۲۰۰۸ دیدار نهایی: ۴ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۶ مرحله گروهی: ۶ بر ۴ به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۵ مرحله گروهی تساوی ۳ به ۳
جام ملت‌های ۲۰۰۴ مرحله نیمه نهایی :۶ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۰ مرحله نیمه نهایی: ۸ بر ۲ به سود ایران
جام ملت‌های ۱۹۹۹ مرحله گروهی: ۱۰ بر یک به سود ایران

ایران و تایلند نزدیک‌تر از همیشه

در دوره جاری جام ملت‌های آسیا تیم‌های ایران و تایلند آمار بسیار نزدیکی داشته‌اند که عملکردشان تاحدی برابر است. با این تفاوت که تیم ملی ایران نشان داده است که در نیمه‌های دوم تیمی به مراتب خطرناک‌تر از نیمه‌های اول است و این آمار هم با توجه به نتایج کسب شده و هم در مقایسه با گل‌هایی که رد و بدل شده قابل مشاهده است.

تایلند:
۴ برد و یک تساوی برابر تاجیکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر چین، میانمار و ویتنام) یک تساوی (برابر عراق) و یک شکست (برابر تاجیکستان)
۳ برد در نیمه دوم (برابر تاجیکستان، عراق و میانمار) یک تساوی (برابر ویتنام) و یک شکست (برابر چین)
تیم ملی تایلند ۱۶ گل زده ۷ گل خورده ثبت کرده است.
۷ گل زده نیمه اول و ۹ گل زده نیمه دوم
۳ گل خورده در نیمه اول و ۴ گل خورده در نیمه دوم

ایران:
۴ برد و یک تساوی برابر ازبکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر افغانستان، کویت و قرقیزستان) و ۲ شکست (برابر بحرین و ازبکستان)
۵ برد در نیمه دوم
تیم ملی ایران ۲۱ گل زده و ۸ گل خورده ثبت کرده است.
۸ گل زده در نیمه اول و ۱۳ گل زده نیمه دوم
۵ گل خورده نیمه اول و ۳ گل خورده نیمه دوم

دیگر خبرها

  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!