Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این در حالی است که اتحادیه اروپا پیشتر ماهها از این مسئله از آمریکا عقب افتاده بود و انتقادهایی علیه رهبران اروپا در موضوع واکسیناسیون عمومی مطرح شده بود.

"تییری برتون" یک کمیسیونر اروپا در توییتر در این زمینه نوشت: ما قولش را داده بودیم و انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه اروپا این هفته از آمریکا در زمینه بیشترین میزان واکسیناسیون دوز اول در جهان پیشی گرفت.

کلمنت بون وزیر امور اروپای فرانسه نیز به نقل از آمار تارنمای" دنیای ما از دید اطلاعات " عنوان کرد که ۵۵.۵ درصد از جمعیت اتحادیه اروپا یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

در این میان کشور مالت بسیار بالاتر از میانگین اعلام شده عمل کرده به طوریکه بیش از ۸۵ درصد از بزرگسالان در این کشور حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

 اوایل سال ۲۰۲۱ بود که استراتژی اتحادیه اروپا برای فرآیند واکسیناسیون کرونا مورد انتقاد قرار گرفت.

 پیشتر در ماه فوریه اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا به اشتباهات در روند تعیین استراتژی مربوط به واکسیناسیون در اتحادیه اروپا اعتراف کرده بود.

این اعلام از سوی اتحادیه اروپا در مورد میزان واکسیناسیون عمومی در حالی مطرح شده است که گسترش گونه دلتا کرونا مقامات کشورهای اروپایی را به شدت نگران کرده و برخی کارشناسان نیز نسبت به تاثیر کم واکسن کرونا در برابر گونه دلتا ابراز نگرانی کرده اند.

شیوع گسترده تر کرونا دلتا ممکن است بار دیگر دولتهای اروپایی را به اجرای محدودیت های بیشتر مجبور کند.

در هلند از آغاز برنامه واکسیناسیون تاکنون بیش از ۳۸ درصد از شهروندان این کشور به صورت کامل واکسینه شده‌اند که این میزان بیش از سه برابر میانگین جهانی است. اسپانیا نیز به سومین کشور اتحادیه اروپا با بالاترین میزان واکسیناسیون علیه کرونا تبدیل شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اتحادیه اروپا واکسیناسیون ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اتحادیه اروپا واکسیناسیون ویروس کرونا اتحادیه اروپا واکسیناسیون ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند