Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حقوقی فوتبال کشورمان توضیحات کاملی درباره روند تصویب قوانین جدید فوتبال ارائه کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) طی ماه‌های اخیر پیشنهاداتی به مجمع بُرد بین‌المللی فوتبال برای تغییر در برخی از قوانین حاکم در مسابقه فوتبال ارائه کرده که این قوانین اکنون به صورت آزمایشی در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار قانون پیشنهادی جدید فیفا، تغییر زمان بازی به دو زمان 30 دقیقه‌ای مفید، پرتاب اوت با پا به جای دست، تعویض‌های نامحدود و اخراج پنج دقیقه‌ای در صورت دریافت کارت زرد است.

هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره این قوانین اظهار داشت: مقررات در فیفا تصویب نمی‌شود و مجمع دیگری به نام بُرد بین‌المللی فوتبال قوانین را تصویب می‌کند. چهار کشور انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند چهار عضو ثابت مجمع بُرد بین‌المللی فوتبال هستند و چهار عضو متغیر این مجمع هم از سوی فیفا در آن عضویت دارند.

وی ادامه داد: روش کار این مجمع به این صورت است که پیشنهادات را دریافت و پس از آن در جلساتی که معمولاً در اسفند ماه یا فروردین ماه برگزار می‌شود پیشنهادات بررسی می‌شود. سپس پیشنهادات را یکپارچه‌سازی و یا مصوب می‌کنند و یا اینکه به صورت آزمایشی این پیشنهادات را در مسابقاتی که رسمی نیست، اجرا می‌کنند تا بتوانند بازخورد این مقررات را دریافت کرده و در جلسات بعدی مجمع قانون‌گذاری به تصویب نهایی برسانند.

کارشناس حقوقی فوتبال کشورمان تصریح کرد: فیفا نیز مانند 212 کشور دیگر جهان می‌تواند پیشنهاداتی به مجمع داشته باشد، اما از آنجا که در صورت مساوی بودن آرا در جلسات برد بین‌المللی، آرای مربوط به فیفا دارای برتری است، پس شانس تصویب مقرراتی که فیفا پیشنهاد می‌دهد، بیشتر است. این مقررات جدید را هم فیفا پیشنهاد داده است. 

نصیرزاده درباره اینکه شانس تصویب مقررات جدید با توجه به انتقاداتی که صورت گرفته چقدر است، گفت: قبلاً هم روسیه پیشنهاداتی برای تغییر نحوه پرتاب اوت داشت که مجمع برد بین‌المللی آن را نپذیرفته بود. از آنجایی که پرتاب‌های دست الان حدود 40 متر را طی می‌کند و دارای ارتفاع یکنواخت است، فیفا به فکر تغییر آن و استفاده پا افتاده است. از طرف دیگر فیفا همیشه کارت زرد را ناکارآمد دانسته و می‌خواهد با اخراج موقت کارآمدی کارت زرد را بالا ببرد تا برای بازیکنان بازدارنده باشد.

وی یادآور شد: ممکن است یکی از مشکلات مقررات جدید که توجه تماشاگران را از فوتبال جدا می‌کند، تعویض‌های نامحدود باشد. از آنجا که در فوتسال تعویض‌ها حین بازی برگزار می‌شود مشکلی پیش نمی‌آید، اما در فوتبال برای هر تعویض نیاز به توقف بازی است و فیفا هنوز این بخش از پیشنهاد خود را مشخص نکرده است تا بدانیم تعویض‌ها به چه شکل خواهد بود. در خصوص زمان 30 دقیقه‌ای هم این قانون برای جلوگیری از اتلاف وقت است. 

کارشناس حقوقی کشورمان در پایان تصریح کرد: به طور حتم تغییرات مدنظر فیفا را کارشناسان با مطالعات بسیار زیاد پیشنهاد کرده‌اند و پس از طی مرحله آزمایشی و ارائه نظرات، در مجمع بُرد بین‌المللی درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

فغانی: اصفهانیان و چند عضو کمیته داوران شیطنت می‌کردند/ کامرانی‌فر در فیفا و AFC شناخته شده است

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس رد بین المللی مجمع ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات همراه دقایقی قبل با استقبال رسمی‌ سید عباس موسوی سفیر‌ ایران در آذربایجان و به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها وارد باکو پایتخت آذربایجان شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر گفت: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت ها که محور گفت و گو های امسال است، استفاده خواهد کرد‌.

وی افزود: با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: به این اجلاس به عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و انشالله سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ گفت: نکته بعدی گفت و گوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود.

وی افزود: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات فی مابین توسط دولت دنبال می شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت و گوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: دوستانم برنامه هایی را پیش بینی کرده اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

گفتی است، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیگر خبرها

  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • رویارویی تیم ملی فوتبال روسیه با بلاروس در مینسک
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • رام‌الله: اگر حمایت آمریکا نبود نتانیاهو جرأت به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی را نداشت
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری