Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@18:59:35 GMT

شهرداری جای سیاسی کاری نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۹۵۰۹

شهرداری جای سیاسی کاری نیست

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حیدر اسکندرپور شهردار شیراز در نشست خبری امروز با اشاره به انتشار خبری طی روز‌های گذشته در یکی از خبرگزاری‌ها که بخشی از آن مربوط به شهرداری شیراز بود با ارائه توضیحاتی، گفت: بحث‌های شخصی را به احترام شهردار محترم سابق شیراز بازگو نمی‌کنم و سکوت می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در ۳ سال و نیم تلاش کرده ام وارد جدال نشوم و در جایگاه مدیریت خدمت به شهروندان کنیم و شهرداری را از جناح‌های سیاسی دور کنیم.

اسکندرپور با بیان اینکه در جا‌های متفاوت دیده ام و اعلام شده که شهردار نباید سیاسی باشد، ادامه داد: بنده تنها سیاسی بودن را مضمون نمی‌دارم بلکه مدیری که در کلانشهر باید مدیریت کند باید برداشتی از مسائل فرهنگی، عمرانی و سیاست داشته باشد چرا که شهر جمع شهروندان است و شهردار باید شناخت کلی از مسائل داشته باشد.

شهردار شیراز بیان کرد: گفته می‌شود ما سیاسی نیستیم، مگر می‌شود نفس حضور در قوای ۳ گانه کشور و مجلس شورای اسلامی داشته باشید و شِمه سیاسی بودن را نداشته باشید؟ اگر نماینده مجلس سیاسی نباشد نمی‌تواند در مجلس حضور موثر داشته باشد. مگر می‌شود خود را در لیست سیاسی به مردم معرفی و بعد اعلام کند که من سیاسی نیستم؟!

اسکندرپور تصریح کرد: مهم این است که در شهرداری به دنبال عمل سیاسی و به نفع گروه نباشیم چرا که شهرداری جای سیاسی کاری نیست.

او با اشاره به بودجه شهرداری شیراز، اظهار کرد: در این دوره و طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ بودجه شهرداری به پروژه‌های نیمه تمام تخصیص داده شد و تنها در سال ۹۹ فرصت کردیم پروژه‌های جدید را ارائه دهیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه در خط یک مترو از ۲۰ ایستگاه، تعداد ۷ ایستگاه را در دوره جدید افتتاح کردیم، افزود: در پروژه بزرگ خط دو مترو ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تزریق داشتیم و پروژه‌های ویژه‌ای بود که اجرا کردیم.

شهردار شیراز تصریح کرد: در بخش ۲ مترو با حرکت جهادی، حفاری و ریل گذاری در کشور رکورد زدیم.

او اظهار کرد: در سال ۹۱ سهم حمل و نقل عمومی از بودجه ۳.۶ دهم درصد، در سال ۹۲ (۳.۸ درصد)، در سال ۹۳ (۱۱ درصد)، در سال ۹۴ (۸.۴ درصد)، در سال ۹۵ (۱۱.۴۵ درد)، در سال ۹۶ (۶.۸ درصد)، در سال ۹۷ (۸.۲ درصد)، سال ۹۸ (۱۷.۸ درصد) و در سال ۹۹ (۱۳.۸۳ درصد) بوده است که بیشترین سهم را در سال ۹۹ از بودجه داشتیم.

شهردار شیراز ادامه داد: در بخش اتوبوس‌ها ۳۰ درصد هزینه‌های خرید اتوبوس‌ها دور‌های قبل در دوره فعلی تامین شد و در بخش پروژ ه‌های عمرانی بزرگ مقیاس در سال گذشته (۹۹) تعداد ۱۰ طرح بزرگ را افتتاح کردیم.

اسکندر پور تصریح کرد: بر اساس اسناد بررسی شده در ۳۱ شهریور سال ۱۳۹۶، مبلغ ۴ هزار و ۱۷۴ میلیاردتومان بدهی شهرداری بوده که شامل ۳ عدد تسهیلات بانک با هزینه هزار و ۸ میلیارد تومان، پیمانکاران ۵۶۷ ملیارد تومان، اوراق مشارکت هزار ۵۹۹ میلیارد تومان است.

اسکندرپور بیان کرد: از شهریورماه پارسال تاکنون حدود ۵۴۹ میلیارد تومان از بانک تسهیلات گرفتیم که مبلغ ۵۱۳ میلیارد تومان نیز به بانک پرداخت کردیم که بخش پیمانکاران هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان، اوراق مشارکت ۱۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.

او تصریح کرد: باید مردم را حفظ احترام کرد و کرامت آنان را حفظ کنیم که نقش مدیران و فرایند‌ها و ساختار‌ها و مهم‌تر از اشخاص است که با استقرار شهرداری الکترونیک پاسخ استعلام‌های مسکونی بین ۲ تا ۴۸ ساعت انجام می‌شود.

شهردار شیراز گفت: هر ساله ۱۲۰ هزار مراجعه به مجموعه شهرداری داریم و ۷۵ درصد آن مربوط به استعلام‌ها و ۵۶ درصد مراجعه‌ها مربوط به آپارتمان‌های مسکونی است که در حال حاضر شهروندان نیاز به مراجعه به شهرداری ندارند و آپارتمان‌های مسکونی را ۱۰۰ درصد الکترونیک پاسخ می‌دهیم.

در حال تکمیل ...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری شیراز عمل سیاسی میلیارد تومان شهردار شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • علم وایمان دو شاخصه وجودی شهید مطهری است
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • تجلیل از کارگران شهرداری فرخ شهر
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود