Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - بانک توسعه صادرات ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات و تعهدات در سقف شعبه و تا ۵۰ میلیارد ریال در رکن اعتباری مرکز بدون ارائه صورت‌های مالی حسابرسی شده به شرکت‌های دانش بنیان اعطا می‌کند.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  حبیب احمدی با اشاره به اینکه نسبت مالکانه برای شرکت­های دانش بنیان ۱۵ درصد محاسبه می شود، اظهار داشت: نرخ سود تسهیلات دانش بنیان از محل منابع بانک ۱۸ درصد، از محل منابع تلفیقی صندوق توسعه ملی و منابع بانک ۱۵ درصد و با جبران عدم النفع توسط صندوق نوآوری و شکوفایی ۱۲ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: پذیرش میانگین وزنی کمتر از میزان تعیین شده برای شرکت­های دانش ­بنیان توسط هیات مدیره بانک، به صلاحدید رکن اعتباری مربوطه امکان پذیر است.

مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات ایران اعلام کرد: این بانک برای شرکت­های دانش بنیان، ۳۰ درصد تخفیف خدمات ریالی به استثنای خدمات ارزی و اعتبار اسنادی داخلی ریالی در نظر گرفته است.

احمدی اظهار داشت: سقف اختیارات شعب برای پرداخت تسهیلات کوتاه مدت ریالی غیرصادراتی به شرکت­های دانش بنیان، با سقف اختیارات تسهیلات صادراتی ریالی برابر است.

وی یادآور شد: براساس­ تصمیم هیات مدیره بانک، مدت تسهیلات برای سرمایه در گردش حداکثر ۲ سال و برای طرح­های سرمایه گذاری حداکثر ۷ سال تعیین شده است.

به گفته احمدی، بانک توسعه صادرات ایران علاوه بر قبول ضمانت نامه صندوق­ های پژوهش و فناوری تا سقف ۴۰۰ میلیارد ریال، ضمانت­نامه صندوق سرمایه ­گذاری صنایع کوچک را نیز از شرکت­های دانش بنیان بعنوان وثیقه می ­پذیرد.

وی بیان داشت: بانک توسعه صادرات ایران با هدف کمک به شرکت های دانش بنیان صادرات محور، هزینه ­های مربوط به اخذ گواهینامه های کیفیت، استانداردهای بین ­المللی، ثبت محصولات در خارج از کشور را تقبل می ­کند.

احمدی گفت: بانک توسعه صادرات ایران آماده است تا در راستای تسهیل تأمین مالی و اعطای تسهیلات و وثایق در حوزه شرکت­های دانش بنیان، حداکثر ۷۰ درصد وثیقه نوع یک و مابقی چک و مارژ غیرمنقول ۱۰۰ را از این شرکت­ها به عنوان وثیقه بپذیرد.

مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات ایران افزود: این مدیریت در راستای خدمات غیرمالی، تلاش همه جانبه ای را برای توسعه جذب مشتریان دانش بنیان از طریق مراودات با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی بکار بسته و ضمن ارائه نقشه راه شعب و اعلام آمادگی جهت پاسخگویی و رفع ابهامات احتمالی، اطلاعات دانش بنیان بانک توسعه صادرات ایران را در سطح وب(باشگاه مشتریان بانک توسعه صادرات ایران ونیز آپارات) بارگذاری کرده است.

وی از برگزاری وبینارهای آموزشی با هدف معرفی تسهیلات و خدمات بانک توسعه صادرات ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، با دعوت از مشتریان دانش بنیان هر استان خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۹ شش وبینار آموزشی برای ۶ استان یزد، قزوین، مرکزی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی، توسط باشگاه مشتریان مدیریت امور شعب و بازاریابی برگزار شد.

به گفته احمدی، در سال جاری نیز یک وبینار برای شعب استان تهران برگزار و برنامه برگزاری ۵ وبینار آموزشی دیگر برای ۱۲ شعبه و مشتریان دانش بنیان استان­ها از جمله اصفهان، البرز، زنجان، فارس، کرمان، قم، چهارمحال و بختیاری، سمنان، همدان، کردستان و کرمانشاه. برنامه ریزی شده است.

حبیب احمدی از پیگیری موضوع ایجاد دفتر نمایندگی بانک در محل ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد و گفت: این تصمیم با هدف توسعه بیشتر خدمات بانک اتخاذ شده است.
وی در پایان گفت: با پیگیری معاونت اعتبارات بانک توسعه صادرات از مدیریت امور فناوری اطلاعات و ارتباطات، اتصال آنلاین سیستم­های بانک و صندوق در راستای ایجاد مکانیزم غزال در دستور کار بانک توسعه صادرات ایران قرار دارد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده