Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کسب فرصت مدیر بودن یک نقطه عطف شغلی برای هر کسی است. این ارتقا در حقیقت یک تغییر بزرگ از کارمند عادی بودن به یک رهبر است که مسئولیت‌های سنگین‌تر و متفاوت‌تری را به همراه می‌آورد. در ادامه نکاتی حیاتی درباره مدیر شدن و پیشرفت در کار که هیچ کس به شما نخواهد گفت را بخوانید و برای رسیدن به ارتقای شغلی تلاش کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید شما سال‌هاست مدیر هستید و در زمینه هدایت کارمندان‌تان اطلاعات کافی دارید؛ اما، مدیر شدن برای اولین بار – خواه مسئول یک نفر باشید یا کل افراد یک تیم – یک تغییر بزرگ در زندگی است. مدیر بودن کار سختی است و درک و احترام به این مسئولیت، شما را در موقعیت خوبی برای رشد شغلی خود و کمک به کارمندان‌تان در ارتقا جایگاه‌شان قرار می‌دهد. در این بخش نکاتی حیاتی درباره مدیر شدن را به شما خواهیم گفت که می‌توانید به خوبی خود را برای این جایگاه جدید آماده کنید. ادامه مطلب را دنبال کنید.

۱. شما مجبورید که تصمیمات دشوار بگیرید
باید با این واقعیت آشنا شوید که مدیر بودن گاهی اوقات می‌تواند بسیار دشوار باشد. شما ممکن است در موقعیتی قرار بگیرید که مجبور شوید تصمیمات دشواری اتخاذ کنید. با این که بسیار اهمیت دارد که نظرات و دیدگاه‌های اعضای تیم‌تان را بشنوید و آن‌ها را در نظر بگیرید؛ اما، در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرید. این تصمیم نهایی حتی گاهی وقت‌ها ممکن است باعث ناامیدی و ناراحتی و یا حتی عصبانیت برخی از اعضای تیم شود و شما باید بتوانید این وضعیت را مدیریت کنید. بعضی از افراد از ناراحت کردن دیگران هراس دارند و به همین دلیل نمی‌توانند در تصمیمات خود جدی باشند. شما باید یاد بگیرید که در شرایط نارضایتی کارمندان‌تان، وضعیت و علت تصمیم خود را برای آن‌ها توضیح دهید و به آن‌ها نشان دهید که نظرات‌شان را لحاظ کرده‌اید.

شما همچنین باید بدانید که حتی گاهی اوقات نیاز دارید تا کسی را اخراج کنید؛ اما به یاد داشته باشید که این گزینه آخرین راه شما برای مدیریت افرادی است که به هیچ وجه حاضر به قانع شدن و همکاری با شما نیستند. هیچ وقت بار روانی و احساسی این موضوع را دست کم نگیرید و خود را برای آن آماده کنید. در نهایت نیز باید به خودتان فرصت دهید تا با گذشت زمان، با این قضیه کنار بیایید و خودتان را به خاطر تصمیمات درستی که گرفتید، سرزنش نکنید.

۲. کارمندان شما دوستان شما نیستند
یک مدیر محبوب بودن با این که دوست همکاران خود باشید، متفاوت است. شما نباید با کارمندان خود مانند دوستان‌تان رفتار کنید چرا که در مواقع نیاز به دریافت گزارش کار یا دستورات مستقیم، دوستان شما متفاوت رفتار خواهند کرد. همیشه سعی داشته باشید که حرفه‌ای رفتار کنید. اگر همکاران شما به این نتیجه برسند که شما با آن‌ها دوست شده‌اید تا بتوانید به راحتی از شرایط و وضعیت محیط کاری خود انتقاد کنید، اعتماد کاری آن‌ها به شما از بین خواهد رفت. ممکن است آن‌ها احساس کنند که شما با دیگران نیز علیه آن‌ها دوست می‌شوید و این موضوع رابطه کاری شما را به شکلی منفی تحت تاثیر قرار می‌دهد.

حرفه‌ای بودن در روابط کاری به معنای ربات بودن نیست! شما مدت زمان زیادی از روزتان را با همکاران تیم‌تان می‌گذرانید؛ پس بد نیست که اطلاعات کمی از زندگی شخصی آن‌ها نیز کسب کنید و از حال آن‌ها باخبر باشید. این ارتباط شخصی کوچک باعث تقویت رابطه کاری شما خواهد شد.

۳. افرادی که با شما کار می‌کنند، تاثیر مستقیم روی شما دارند
با ورود به سمت جدید مدیریتی خود، نگاه مدیران بالا رده به سمت شما معطوف می‌شود و این که شما چگونه عملکرد کارمندان خود را گزارش می‌دهید، در برداشت آن‌ها از شما تاثیر بسیار زیادی دارد. بهترین رهبران دنیا، کارمندان خود را تشویق به رشد و حمایت می‌کنند. علاوه بر نظارت بر کار‌های زیردستان‌تان، اکنون شما در پیشرفت شغلی آن‌ها نیز سهیم هستید. برای یادگیری در مورد اهداف کوتاه مدت و بلند مدت اعضای تیم خود وقت بگذارید. روش‌هایی را که می‌توانید از آن طریق به آن‌ها در رسیدن به اهدافشان کمک کنید، کشف کنید. رفتار مثبت شما می‌تواند بازتابی از تاثیرگذاری شما به عنوان یک رهبر موفق باشد.

۴. مدیریت صحیح افراد فرآیندی زمان بر است
وقتی متوجه شدید یک تیم جدید را مدیریت خواهید کرد، اولین فکر شما این است که می‌توانید لیست کار‌های خود را بردارید و به کمک افرادتان آن را به نصف برسانید. این موضوع ممکن است درست باشد؛ اما، شما هنوز هم مسئول کار‌های خود هستید و باید برای انجام آن‌ها زمان صرف کنید. اکنون دیگر شما نمی‌توانید یکی یکی آن‌ها را انجام دهید و از لیست خود خارج کنید. باید وقت بگذارید و کار را برای شخص جدید توضیح دهید.

علاوه بر این، به عنوان بخشی از نقش جدید خود، احتمالا کار‌های بیشتری برای انجام دادن دارید. آماده باشید تا با سرعت گرفتن کار و شروع به کار نیروی استخدامی جدید، برای او وقت اضافی بگذارید. بخشی از ملزومات یک مدیر عالی بودن، توانایی توضیح پروژه‌ها و وظایف به کارمندان است. در نهایت باید بدانید که با فرآیندی زمان بر روبرو هستید.

۵. میزان تمرکز شما با گسترش کار تغییر خواهد کرد
اگر چه ممکن است به دلیل عملکرد عالی و توانایی انجام کار، به سمت مدیر ارتقا یافته باشید؛ اما، مسئولیت‌های شما در این نقش بالاتر تغییر می‌کنند و افزایش می‌یابند. به جای ادامه دادن کار‌های روزمره که در انجام دادن آن‌ها خوب و روال بودید، اکنون باید روی مسئولیت‌های بزرگ‌تری تمرکز کرده و نظارت داشته باشید. در این سطح کاری، از شما انتظار می‌رود که گردش کار، جدول زمانی و بودجه را مدیریت و ایجاد کنید. همیشه باید آماده صرف دقت و تمرکز بیشتر باشید.

۶. شما ممکن است به صورت طبیعی شخصیت مدیر نداشته باشید؛ اما، این مورد برای یک مدیر خوب بودن مانعی ایجاد نمی‌کند.
حقیقت این است که همه یک رهبر متولد نمی‌شوند؛ اما، شما می‌توانید یاد بگیرید چگونه مدیر شوید و به طور صحیح و موفقی مدیریت کنید. به این مسئولیت جدید به عنوان فرصتی برای ایجاد انگیزه درون خود نگاه کنید. آیا لازم است روی مهارت‌های ارتباطی‌تان کار کنید؟ مدیریت زمان چطور؟ بهترین کار این است که درباره روش‌های پرورش مهارت‌های رهبری خود مطالعه کنید و از افراد متخصص و باتجربه در این زمینه راهنمایی بگیرید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افراد موفق رازهای موفقیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۱۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و اجرای کابوس‌هایتان را به «کابوس‌مند» بسپارید

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «کابوس‌مند» به کارگردانی حسین حیاتی از ۱۱ اردیبهشت ماه در عمارت ارغوان به صحنه می‌رود.

حسین حیاتی پیش از این و در تابستان سال گذشته نمایش «یه گوشه از دایره» را روی صحنه داشت که با استقبال همراه بود. وی نویسندگی و کارگردانی نمایش «کابوس‌مند» را به عهده دارد.

نمایش «کابوس‌مند» در مورد کسانی است که وظیفه ساخت و اجرای کابوس آدمیان را برعهده دارند ...

این نمایش تازه ترین اثر گروه فرهنگی هنری «پارادوکس» است.

بازیگران «کابوس‌مند» عبارتند از مهدی اشرافی، نوید محسنیان، حمید جانانه، کاوه اکبری، مهدی افراسته، سلاله ارغوان، بیتا طایی.

مهدی اشرافی تهیه کننده این نمایش است.

کد خبر 6087985 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • یک ماه و شش بازی حیاتی در انتظار پرسپولیس
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • ساخت و اجرای کابوس‌هایتان را به «کابوس‌مند» بسپارید
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا
  • بیانیه مقاومت عراق درباره حمله به هدف حیاتی در حیفا
  • نقش حیاتی ستاره جوان تیم ملی در لحظات تعیین‌کننده
  • بیانیه مقاومت اسلامی عراق درباره حمله به هدف حیاتی درحیفای اشغالی