Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@14:43:34 GMT

نگاه ویژه‌ای به فعالیت‌های فرهنگی در خورموج داریم

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۲۱۴۳

نگاه ویژه‌ای به فعالیت‌های فرهنگی در خورموج داریم

مهدی نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شورای پنجم اظهار داشت: مردم بهترین قاضی هستند ولی اگر به عملکرد شورای پنجم بپردازیم فعالیت‌هایی در این دوره صورت گرفت که قبل از آن انجام نشده بود.

رئیس شورای اسلامی شهر خورموج افزود: در کنار کارهای عمرانی فعالیت‌های فرهنگی شورای پنجم هم چشمگیر بود و شخصاً به عملکرد شورا نمره قبولی می‌دهم گرچه بهتر و شایسته‌تر می‌شد برای مردم خوب و مؤمن کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری به اقدامات فرهنگی صورت گرفته اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری جشنواره نوروزی، همایش چهره‌های ماندگار و تعیین روز خورموج و نامگذاری کوچه کتاب و همکاری در چاپ لغت نامه گویش دشتی استاد هاشمی زاده از مهمترین این اقدامات است.

وی تصریح کرد: در حوزه عمرانی نیز پروژه بزرگ ممیزی و ساخت سایت دو آتش نشانی، تعیین تکلیف معاینه فنی خودرو، تعریض خیابان بازار صفا و خیابان شهید رجایی، تعویض تابلو کوچه و معابر، باز سازی و نوسازی بلوار بسیج و همچنین افزایش سرانه فضای سبز که از مطالبات جدی مردم بود بعد سال‌ها به سرانجام رسید.

نصیری از حسن انتخاب مجدد مردم تقدیر کرد و گفت: در این دوره ضمن ادامه فعالیت‌های دوره پنجم چه در بعد فرهنگی و چه در زمینه عمرانی باید به فعالیت‌های فرهنگی عمیق‌تر نگاه کرد.

وی خاطر نشان کرد: ازجمله کارهایی که باید دنبال کرد بحث بازنگری طرح تفصیلی شهر است که به جد پیگیر هستیم.

نصیری ادامه داد: در زمینه پسماند و تفکیک زباله و درآمدهای پایدار نیز قدم‌های مؤثری باید برداشته شود همچنین در خصوص شفافیت مالی و عملکردی شهرداری و فرآیند حل مشکلات شهروندان نیز باید چاره اندیشی کرد.

رئیس شورای شهر خورموج در خصوص شورای جدید نیز گفت: تاکنون با برخی از منتخبین شورای شهر نشست‌هایی برگزار شده ولی نشست پنج نفره برگزار نشده است و رایزنی‌هایی در خصوص هیأت رئیسه و انتخاب شهردار صورت گرفته و امیدوارم در روزهای آینده به نتیجه مطلوب برسیم.

نصیری توانمندی علمی و اجرایی، رزومه و عملکرد مناسب، قانونمندی، مردم داری، برنامه محوری را از مهمترین ملاک‌های انتخاب شهردار از نظر خود عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه رضایت از عملکردها هیچ وقت مطلق نخواهد بود، یادآور شد: هر مسئولی در زمان تصدی تمام تلاش و فعالیت خود برای خدمت به مردم به کار می‌گیرد و شیخیانی شهردار خورموج هم از این قاعده مستثنی نیست.

نصیری اضافه کرد: ایشان زحمات زیادی در زمان مسئولیت خود برای شهر کشیدند و توانستند به طور نسبی رضایت شورا و مردم را کسب کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر نیز بر روی برخی گزینه‌ها از جمله شهردار فعلی صحبت شده و این رایزنی‌ها ادامه داد و انتظار داریم مردم به شایعات توجه نکنند و قطعاً ما به دنبال افراد قوی و با برنامه ریزی هستیم.

کد خبر 5260705

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر خورموج شورای شهر ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا ایلام گرگان شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه سیلاب اردبیل حجاب و عفاف قوه قضاییه شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • خدمات فرهنگی و عمرانی خارگ افزایش یافت
  • شیراز چکیده تمام افکار بزرگان است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است