Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران با اشاره به نقش تاب‌آوری در مدیریت بحران‌ها، گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری تجهیزات مناسبی برای کاهش خطرپذیری تهران تهیه شده است.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم رونمایی و بهره برداری از آخرین دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران که امروز یکشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۰ به مناسبت شانزدهمین سالگرد تأسیس این سازمان برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام باقر (ع) و اشاره به شانزدهمین سالگرد سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران گفت:  باید از کسانی که در شکل گیری و بسط این سازمان تلاش کردند تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز وضعیت این سازمان نسبت به گذشته متفاوت است . هرچند میزان تاب آوری در شرایط بحران بالا نیست و خطر پذیر هستیم.

وی افزود: پیشگیری و کاهش خطر پذیری، آموزش و فرهنگ سازی اقداماتی است که باید انجام دهیم و برای تداوم آن نیازمند مانیتورینگ این عملیات هستیم. 

حناچی با بیان اینکه اگر به کتیبه های بیستون دقت کنید می بینید که داریوش به نجات کشور از خشکسالی و دروغ اشاره می کند، ادامه داد: این نکته معلوم می کند که خشکسالی از گذشته از موضوعات کلیدی این کشور بوده است.

شهردار تهران اضافه کرد: شرایط تاب آوری موضوع مهمی است و نه‌تنها در ایران بلکه در تمام جهان به عنوان یک موضوع کلیدی مطرح است.

وی گفت: با یک بارش و خشکسالی شدید مشکلاتی ایجاد می شود و با تغییرات آب و هوایی شاید وقوع بحران ها بیشتر شود.

وی با بیان اینکه آشتی با طبیعت می تواند در این زمینه راهگشا باشد، افزود: اینکه می شنویم در برنامه های برخی از مدیران انتقال آب دریا به مناطق مرکزی وجود دارد نشان می دهد که ما به جای اصلاح روند، همچنان به فکر استفاده بیشتر منابع موجود هستیم. در واقع با این وضعیت به جایی نمی رسیم و باید یاد بگیریم با طبیعت چگونه برخورد کنیم. 

حناچی عنوان کرد: بررسی نقشه پهنه خطر پذیری زلزله ایران نشان می دهد بم یک نقطه خارج یا نزدیک مرز است اما دیدیم که بم چگونه تحت تاثیر قرار گرفت. 

وی یادآور شد: در این دوره تجهیزات مناسبی برای کاهش خطرپذیری شهر تهیه شد. به عنوان مثال تعداد شیر هیدرانت از دوهزار شیر به هشت هزار مورد رسید. همچنین ۸۰۰ میلیارد تومان تجهیزات برای شهرداری و آتش نشانی خریداری کردیم که تاثیرات آن در آتش سوزی پالایشگاه خود را نشان داد. با همکاری بحث و آموزش باید تسری این موضوع را به سایر کلانشهرها ادامه می دهیم. 

شهردار تهران عنوان کرد: در آتش سوزی های گسترده یک سال اخیر و در آتش سوزی پالایشگاه تهران در خارج از شهر، همکاران ما تاثیر گذار بودند. همچنین آتش سوزی بازار تهران باعث شد خرید تجهیزات و آموزش جدی گرفته شود و برنامه ای برای کنترل آتش در بناهای تاریخی تهیه شود. اقدامات خوبی مانند توسعه پدهای هلی کوپتر همکاری با اورژانس تهران انجام شده و تا الان ۷۰ پد مکان یابی شده و ۴۰ مورد آن نیز اجرایی شده است.

حناچی اضافه کرد: نقش آموزش در مدارس تاثیر بسزایی در حوزه مدیریت بحران دارد و نهادینه کردن آموزش در مدارس در خصوص مقابله با بحران آمادگی را جایگزین ترس می کند. 

شهردار تهران یادآور شد: هنوز به هماهنگی و مانور و آموزش بیشتر نیاز داریم و باید به صورت دایمی این مسایل را تعقیب کنیم.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، حناچی تاکید کرد: در شرایط بحران بخش اطلاع رسانی و پیش بینی اطلاعات بسیار مهم است. کما اینکه در زلزله تبریز نحوه بد اطلاع رسانی مشکلات زیادی ایجاد کرد و باید با اطلاع رسانی بحران را مدیریت و کنترل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران مدیریت بحران پایگاه مدیریت بحران شهردار تهران اطلاع رسانی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ گفت: خودرو‌های عرضه غذا برای فعالیت نیازمند دریافت مجوز هستند و فعالیت آنها بدون رعایت اصول، علاوه بر مشکلات ترافیکی و زیست محیطی با ایجاد سد معبر در فضا‌های شهری تجاوز به حقوق شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

علی اصغر طاهری افزود: بر این اساس، طرح ساماندهی فعالیت این مشاغل سیار با هماهنگی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران آغاز شده است.

معاون شهردار منطقه ۲ گفت: در این طرح مشاغل سیار که در مکان‌های نامناسب فعالیت می‌کنند به مکان‌هایی با شرایط مناسب و بدون ایجاد مشکلات ترافیکی و زیست محیطی منتقل می‌شوند.

علی اصغر طاهری افزود: رعایت قوانین و مقررات ترافیکی به‌منظور جلوگیری از ترافیک در سطح معابر، در نظرگرفتن فاصله استاندارد و مناسب نسبت به بافت مسکونی، اماکن دولتی و اداری، رعایت مقررات شهری و زیست‌محیطی و توجه به زیبایی بصری و سیمای شهر و مطلوب از‌جمله نکاتی است که همه متصدیان خودرو‌های عرضه غذا ملزم به رعایت آن هستند و در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود و مجوزشان تمدید نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود