Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر به وضعیت اشتغال نیروهای بومی در شرکت‌های نفتی استان پرداخت و گفت: نسبت جذب ۵۰ درصد نیروهای بومی در شرکت‌های نفتی استان بوشهر رعایت نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دیلم، عبدالکریم جمیری عصر امروز در نشست با فعالان اجتماعی و اصحاب رسانه شهرستان دیلم با اشاره به وضعیت راه‌های شهرستان دیلم اظهار داشت: در نشست با وزیر راه و شهرسازی و معاونان این وزارتخانه مواردی همچون مسیر دیلم به سمت بندر عامری، هندیجان و خط دوم مسیر گناوه به دیلم مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم درخصوص اتمام این پروژه‌ها مورد توجه قرار گرفت ولی به سبب شرایط نامطلوب اعتباری و اقتصادی تاکنون تکمیل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم در مجلس با بیان اینکه برای جلوگیری از مشکلات و حوادث جاده‌ای در محور مواصلاتی دیلم و گناوه این پروژه‌ها باید هر‌چه زودتر تکمیل شود افزود: پیشنهاد شده که پروژه‌های نیمه تمام راه و شهرسازی با ترک تشریفات به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شود.

وی جذب بودجه از محل اعتبارات بنیاد مسکن، نفت و ریاست‌جمهوری برای توسعه روستاها را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، احداث چمن مصنوعی، طرح‌های هادی روستایی، اختصاص قیر رایگان و تکمیل راه‌های روستایی اعتباراتی از طریق بنیاد مسکن، نفت و توسعه روستایی ریاست جمهوری جذب شده که با تأیید موافقتنامه‌های لازم در اختیار دهیاران قرار می‌گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر، با بیان اینکه برای توسعه اشتغال، مدیران رده بالای شرکت‌های نفتی باید بومی باشند، تصریح کرد: در حوزه مدیریت ارشد نفت در استان بوشهر میدان در اختیار نیروهای بومی قرار داده نشده تلاش شده که از ظرفیت نیروهای متخصص و باتجربه بومی در هیئت مدیره شرکت‌ها و سمت مدیر‌عاملی شرکت‌ها استفاده شود و برای تحقق این هدف در حال رایزنی با دستگاه‌های متولی امر هستیم.

جمیری بیان کرد: تا مدیران رده بالای در شرکت‌ها بومی نباشند امکان استفاده از نیروهای بومی در سطوح پایین‌تر به‌راحتی وجود ندارد که هم‌اکنون به دنبال این موضوع هستیم و امید می‌رود با تشکیل دولت جدید که کارآمد، حق‌جو، عدالت‌محور و حق‌طلب و مردم‌دار است این امور به نفع مردم پیش برود.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر به وضعیت اشتغال نیروهای بومی پرداخت و افزود: بر‌اساس آمار و بررسی‌ها نسبت جذب 50 درصد نیروهای بومی در شرکت‌های نفتی استان بوشهر رعایت نشده و مدیران شرکت‌ها مدعی هستند که نیروی بومی متخصص و آموزش دیده متناسب با سمت‌ها در منطقه وجود نداشته و برای رفع این مشکل باید در توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای متناسب با نیازها گام‌های بهتری برداشته و ظرفیت نیروهای منطقه دقیق‌تر شناسایی شود.

وی با اشاره به پیگیری صورت گرفته برای جبران خسارت مالکان و مستاجران بازارچه سوخته دیلم خاطر‌نشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده امیدوارم به‌زودی مطالبات و درخواست‌های مردم خسارت دیده محقق شود.

جمیری، از صدور مجوز ساخت شرکت فولاد در شهرستان گناوه خبر داد و تصریح کرد: راه‌اندازی شهرک صنعتی در شمال استان بوشهر که در ایجاد اشتغال جوانان منطقه و توسعه زیرساخت‌های شهرستان دیلم مورد توجه قرار دارد و در این راستا برای ساخت شرکت فولاد در شهرستان گناوه مجوزهای لازم صادر شده است.

وی حمایت‌ و تقویت شرکت‌های تولیدی را مورد تأکید داد و گفت: برای رفع مشکلات واحدهای راکد و بازگشایی مجدد آن‌ها اقداماتی انجام شده و در حوزه پارس جنوبی با نشست‌ها و مذاکرات صورت گرفته امیدواریم که برای جذب نیروهای بومی منطقه اقدام شود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم در مجلس نهضت ساخت مسکن را مورد اشاره قرار داد و افزود: دولت جدید با رفع نواقص مسکن مهر به دنبال احیای نهضت ساخت مسکن در کشور است.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر با اشاره تصویب سه طرح جامع برای بنادر دیلم، ریگ و گناوه خاطر‌نشان کرد: در حوزه بندری موفق به تصویب سه طرح جامع برای بنادر دیلم، ریگ و گناوه شدیم و با حضور هیئت عامل بنادر و دریانوردی کشور در شمال استان بوشهر برای ساماندهی فضای بندری دیلم و گناوه و کمک به تجهیزات آنها نیز مصوباتی رقم خورده است.

جمیری، در خصوص مشکلات قطعی آب دیلم گفت: خطوط انتقال آب دیلم از خط کوثر دچار فرسودگی و 8 کیلومتر آن دچار مشکل جدی است که باید تعویض شود و در این راستا پیگیری و کارهای آن انجام شده اعتبارات مورد نیاز پروژه نیز تخصیص داده شده است، ولی باید با سرعت بیشتری دنبال شود.

رئیس مجمع نمایندگان بوشهر: اعتبارات آبرسانی در لایحه بودجه 1400 در نظر گرفته شده استرئیس مجمع نمایندگان بوشهر: دولت موظف به حل مشکلات فعالان اقتصادی استرئیس مجمع نمایندگان بوشهر : بیکاری 17 تا 20 درصدی شایسته استان بوشهر نیست

وی با بیان اینکه برای حل‌شدن مشکل آب آشامیدنی بندر امام حسن (ع) دیلم اقداماتی انجام شده تصریح کرد: بر‌اساس توافق حاصل شده تأمین آب مردم در مناطق گوره و امام حسن (ع) مورد توجه قرار دارد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم با بیان اینکه پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در نقاط مختلف استان بوشهر در حال فعالیت است افزود: اجرا این پروژه‌ها باید سرعت بیشتری به خود بگیرد.

جمیری عدم هماهنگی میان مسئولان شهرستان و در نظر نگرفتن نظر معتمدین و مردم را یکی از مشکلات اصلی شهرستان دیلم ذکر کرد و گفت: باید یک وحدت نظر، هماهنگی و همراهی برای انجام پروژه‌های بزرگ در دیلم مورد توجه قرار بگیرد و  نباید با بی‌تدبیری حق مردم دیلم را ضایع کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر از تنظیم شیوه‌نامه برای ساماندهی ته‌لنجی خبر داد و بیان کرد: این مهم باید به تصویب هیئت دولت می‌رسید اما تاکنون انجام نشده است.

وی اضافه کرد: مجوز کالاهای ملوانی یا ته‌لنجی برای دیلم و گناوه صادر می‌شود، ولی به‌جای اینکه به رونق بازار گناوه و دیلم منجر شود این سرمایه و کالا به جای دیگر منتقل می‌شود و سود و منفعت آن به دیگران می‌رسد.

انتهای پیام/190/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیروهای بومی در شرکت های نفتی استان رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر مورد توجه قرار شهرستان دیلم انجام شده پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران

برخی گزارش ها از تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران به دلیل جابجایی اجباری خبر می دهند.

به گزارش عصر خبر؛ در پی تخلیه شدن ساختمان شرکت پخش منطقه تهران واقع در خيابان بهار به دلیل نا ایمن بودن، کارکنان این شرکت به اجبار به ساختمان انبار نفت شركت ملي پخش فرآورده ها واقع در باقر شهر در حاشیه جنوبی شهر تهران منتقل شده اند.   بنا به این گزارش؛ این جابجایی اجباری با اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران رو برو شده و آنها امروز در محوطه حیاط این شرکت دست به تحصن زده اند.   کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: افزایش ۲ برابری کارت آزاد جایگاه های سوخت در ایام نوروز جزئیات سهمیه بندی بنزین 1403 / سهمیه اسنپ و تپسی قطع می‌شود مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر در پی اعلام هشدار سیل
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند