Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@02:42:07 GMT

بوریس جانسون قرنطینه شد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۳۲۴۱

نخست‌وزیر و وزیر دارایی انگلیس که بنا داشتند پس از ابتلای وزیر بهداشت این کشور به کرونا از قرنطینه طفره بروند، زیر فشار انتقادات مجبور به پیروی از قوانین قرنطینه شدند.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر و «ریشی سوناک» وزیر دارایی انگلیس روز یکشنبه و درپی موج شدید انتقادات، ناچار شدند به قرنطینه بروند.

پس از مثبت اعلام شدن تست کرونای «ساجد جاوید» وزیر بهداشت انگلیس، جانسون و سوناک اعلام کردند از برنامه‌ای آزمایشی پیروی خواهند کرد که قرنطینه در روزها و ساعات غیرکاری و انجام تست روزانه کرونا را شامل می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال پس از اعتراضات و انتقادات گسترده‌ای که سیاست‌مداران احزاب مخالف و شهروندان انگلیسی نسبت به تبعیض قائل شدن برای این دو مقام ارشد دولت ابراز کردند، آن‌ها به ناچار روند عادی قرنطینه و کار کردن از منزل را پذیرفتند.

از جمله این معترضان، «کر استارمر» رهبر حزب کارگر انگلیس بود که در توئیتی انتقادی نوشت: «بوریس جانسون باید مثالی برای دیگران باشد. در عوض او برای خودش و وزیر دارایی روندی ترجیحی را انتخاب کرد که یک سیلی در گوش کسانی است که از خودگذشتگی کرده و خود را قرنطینه کرده‌اند. نباید یک قانون برای محافظه‌کاران (حزب حاکم) و یک قانون برای سایرین وجود داشته باشد».

سخنگوی جانسون حدود سه ساعت پس از اعلام پیروی او از برنامه آزمایشی حضور در محل کار و تست روزانه، اعلام کرد: «او در طرح آزمایشی شرکت نخواهد کرد. او دیدار با وزرا را از راه دور انجام خواهد داد».

وزیر دارایی انگلیس نیز در پیامی توئیتری اعلام کرد: «با اینکه طرح آزمایشی تست و ردیابی به شکل منصفانه‌ای بازدارنده است و اجازه انجام کارهای ضروری دولتی را می‌دهد، به این نتیجه رسیدم قانونی که برای همه یکسان نباشد، اشتباه است».

وزیر بهداشت جدید انگلیس روز شنبه در پیامی ویدئویی گفت: «امروز صبح، تست کرونای من مثبت شد. من منتظر نتیجه پی‌سی‌آر هستم اما خوشبختانه تزریق واکسن داشته‌ام و علایم بیماری خفیف است».

وزیر بهداشت انگلیس روز ۱۷ مارس (۲۷ اسفند ۱۳۹۹) دُز نخست واکسن کرونای خود را دریافت کرده بود.

وی روز ۱۶ می (۲۶ اردیبهشت) نیز دُز دوم واکسن خود را دریافت کرده بود. واکسنی که جاوید استفاده کرده از نوع آکسفورد/آسترازنکا بوده است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزیر دارایی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس احتمال اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و قرار دادن آن در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» را منتفی دانسته است.

در جلسه‌ای که امروز در مقابل کمیته روابط بین‌المللی و دفاعی مجلس اعیان انگلیس برگزار شد دیوید کامرون موضع دولت کشورش در قبال طرح قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» را تشریح کرد.

او در پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان توضیح داد که انجام چنین اقدامی علیه سپاه ضرورت ندارد و وضعیت فعلی که کلیت سپاه در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته کفایت می‌کند. 

کامرون گفت: «همه اقداماتی که ما باید برای اعمال فشار علیه ایران انجام دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که اگر جایی آنجا کار غیرقانونی انجام دهند می‌توانند علیه ان‌ها اقدام کنیم در چارچوب نظام تحریم‌هایی که تقویتشان کرده‌ایم وجود دارند.»

وی در ادامه گفت: «ما کلیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحریم کرده‌ایم. وقتی که من از نهاد‌های مجری قانون، پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم آیا این گام اضافی [برای قرار سپاه دادن در فهرست سازمان تروریستی]لازم است پاسخ آنها منفی است.»

دیپلمات ارشد انگلیس در ادامه توضیح داد که چنین اقدامی علاوه بر آنکه سودی ندارد باعث تخریب روابط دیپلماتیک میان دو کشور خواهد شد. 

او گفت: «اگر بخواهم صادق باشم چنین اقدامی یک ضرر هم دارد و آن هم این است که عملاً روابط دیپلماتیک ما را پایان خواهد داد.»

وی در ادامه گفت: «هنگامی که می‌خواهیم از تشدید درگیری‌ها جلوگیری کنیم، هنگامی که می‌خواهیم پیام مستقیمی به ایرانی‌ها ارسال کنیم من می‌خواهم خودم گفتگو انجام دهم. نمی‌خواهم اینطور باشد که به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم که ممکن است این پیام را به ایرانی‌ها برسانید؟»

دیوید کامرون در ادامه گفت: «من فکر می‌کنم که این در راستای منافع بریتانیا نیست و چنین اقدامی نه تنها رویه ما را تقویت نخواهد کرد بلکه از بسیاری جهت باعث تضعیف آن خواهد شد.»

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه
  • مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه پاسداران
  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • مخالفت کامرون با شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی
  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست