Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از گذشته دو هفته از شکست مذاکرات قبلی اوپک پلاس، این گروه امروز توافق کردند، از ماه آگوست تا دسامبر 2021، تولید خود را روزانه 2 میلیون بشکه یا روزانه 400 هزار بشکه در ماه افزایش دهند و این قرارداد تا پایان سال 2022 تمدید شود.

به گزارش پول نیوز، به نقل از فارس ،  وزرای عضو گروه اوپک پلاس امروز توافق کردند، به منظور آرام کردن قیمت‌ها که به بالاترین رقم در 2 سال و نیم گذشته رسیده است و با توجه به اینکه اقتصاد جهان در حال بهبود از شیوع کروناست، میزان تولید خود را از ماه آگوست افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز گزارش داد، این گروه که متشکل از کشورهای عضو اوپک و هم پیمانانشان نظیر روسیه است، پس از اینکه عربستان با درخواست امارات موافقت کرد، به صورت جدی با تخصص میزان تولید جدید از  ماه می 2022 موافقت کردند.

* امارات برنده اختلاف با عربستان

سهیل بن محمد المزروعی، وزیر انرژی امارات در کنفرانس خبری گفت: «ما از این توافق خوشحالیم.»

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان از پاسخ به سوال در مورد چگونگی برای رسیدن به این مصالحه خودداری کرد.

با شروع همه گیری ویروس کرونا در جهان و کاهش تقاضا برای نفت، اوپک پلاس به منظور تقویت قیمت این کالای اساسی در سال گذشته میلادی توافق کردند تا از ماه می 2020 روزانه 9.7 میلیون بشکه از تولید خود را کاهش دهند که رقمی بی‌سابقه و رکورد محسوب می‌شد و در فاز نخست تصمیم گرفتند تا این قرارداد تا آوریل 2022 ادامه یابد.

   

*گره در حل و فصل بن بست مذاکرات نفتی اوپک پلاس/ تلاش روسیه برای میانجیگری میان عربستان و امارات

با بهبود تقاضا، این گروه به تدریج بر میزان تولید افزودند و اکنون (جولای 2021) کاهش تولید به 5.8 میلیون بشکه در روز رسیده است.

اوپک در بیانیه ای اعلام کرد این گروه، از ماه آگوست تا دسامبر 2021، تولید خود را 2 میلیون بشکه در روز یا ماهانه 400 هزار بشکه در روز بیشتر خواهد کرد.

همچنین این گروه توافق کرد که تاریخ پایان توافق کاهش تولید را از تاریخ اولیه مورد توافق یعنی آوریل 2022 به پایان سال 2022 تغییر دهد تا در صورت توقف بهبود شرایط اقتصادی در جهان در اثر بروز انواع جدید ویروس کرونا، جای بیشتری برای مانور داشته باشد.

در حالی که هم ریاض و هم امارات از افزایش فوری تولید نفت حمایت می‌کردند، اما امارات با نظر عربستان برای تمدید تاریخ قرارداد تا دسامبر 2022 بدون دریاقت سهمیه تولید بالاتر مخالفت می‌کرد.

* تغییر سهمیه تولید چند کشور به اختلافات پایان داد

برای حل این اختلاف، اوپک پلاس با سهمیه تولید جدید  از می 2022 برای چند عضو از جمله امارات، عربستان، روسیه، کویت و عراق موافقت کرد.

بر اساس برآوردهای رویترز، این تعیین جدید سهمیه از ماه می سال آینده، 1.63 میلیون بشکه در روز بر عرضه اوپک می‌افزاید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اوپک اقتصاد مذاکرات تولید خود میلیون بشکه بشکه در روز اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: هم‌اکنون نسبت به پارسال روزانه بیش از ۸۰ هزار بشکه افزایش تولید نفت داریم، همچنین خوراک شماری از پالایشگاه‌های کشور را نیز تأمین می‌کنیم.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، غلامرضا کمالی در آیین روز کارگر گفت: اگر پایداری تولید داشته‌ایم به همت کارگران است و هرچه به کارگران خدمت کنیم بازهم کم است.

وی با قدردانی از همه افرادی که در تحقق حداکثری تولید نفت تلاش کرده‌اند، افزود: گستره جغرافیایی شرکت نفت و گاز گچساران در چهار استان است که افزایش تولید با همت دولت سیزدهم و تلاش در مجموعه نفت کشور رقم خورده است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران تصریح کرد: هم‌اکنون نسبت به پارسال روزانه بیش از ۸۰ هزار بشکه افزایش تولید نفت داریم، همچنین خوراک بیشتر پالایشگاه‌های کشور را نیز تأمین می‌کنیم.

کمالی با بیان اینکه امروز جشن تولید ۶۳۰ هزار بشکه نفت در روز را می‌گیریم، افزود: کارگران رزمندگان جبهه اقتصاد هستند، اما دنیا ما را تحریم کرده است و نمی‌خواهد روی پای خودمان بایستیم.

وی با اشاره به اینکه ۲۰درصد نفت کشور در این منطقه تولید می‌شود، بیان کرد: در همه کتاب‌های مدیریتی از نیروی انسانی به‌عنوان بزرگ‌ترین سرمایه یاد می‌شود. نقش نفتی‌ها در اقتصاد کشور بیش از هزار و ۴۰۰ همت در سال است که انتظار می‌رود مشکل‌های کارکنان صنعت نفت رفع شود.

علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در ادامه گفت: متخصص‌ترین و کارآمدترین نیروهای حوزه کار کشور در اینجا هستند. گچساران نه‌تنها بزرگ‌ترین سرمایه ملی، بلکه پنجمین ابرمخزن نفت جهان است. اینجا بزرگ‌ترین سرمایه نیروی انسانی بی‌مانند را دارد و شهدای نفت گواه این مهم هستند.

وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس تأسیسات نفت و گاز گچساران بارها بمباران شد، اما تولید متوقف نشد. حیف است کشورهای منطقه به‌دلیل مسائل مالی، جوانان ما را جذب خود کنند. دولت باید تدبیری در این زمینه بیندیشد.

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی تلفنی هنیه و رئیس اطلاعات مصر درباره مذاکرات/هیئت حماس به‌زودی در قاهره
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود