Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، عبدالرضا دادبود شهردار گرگان گفت: موضوع تله کابین از دیرباز در شهر گرگان مطرح بوده، اما در مدت ۲، ۳ سال اخیر پیگیری‌های مستمری برای احداث آن صورت گرفته و برخی موارد برای ساخت این طرح مانند حساسیت‌های زیست محیطی و منابع طبیعی در طراحی جدید ملاحظه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره زمان آغاز ساخت طرح تصریح کرد: با رعایت تمامی ملاحظات در این طرح که به تایید و تصویب مراجع ذیربط رسیده است به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی خواهیم بود.

شهردار گرگان با بیان اینکه ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت تله کابین در نظر گرفته شده است، گفت: برای این کار به طور کامل از ظرفیت بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

طرح تله کابین گرگان که در چند ماه اخیر پس از چندین ماه سکوت دوباره اجرای آن بر سر زبان‌ها افتاده حالا هنوز اجرا نشده مناقشه برانگیز شده و دو گروه مخالف و موافق را در فضای رسانه‌ای فعال کرده است.

کنشگران محیط زیستی می‌گویند این طرح آن هم در محدوده جنگل‌های هیرکانی با مبدا جنگل ناهارخوران گرگان اصولی نیست، اما موافقان و در راس آن‌ها مجموعه شهرداری گرگان به این طرح به مثابه حلال مشکلات در توسعه گردشگری استان گلستان می‌نگرد.

مخالفان در یکی دو هفته اخیر با راه اندازی کارزاری اینترنتی تا کنون بیش از ۱۲ هزار امضا جمع آوری کرده اند و معتقدند علاوه بر افراد فعال در فضای اینترنت که این کارزار را امضا زده اند، بسیاری دیگر از مردم گرگان در فضای عمومی هم مخالف این طرح هستند، به گفته این افراد با این وجود، اما گویا شهرداری گرگان نمی‌خواهد این مخالفت‌ها را بشنود.

در مقابل، اما موافقان اجرای طرح، مدعی هستند که تله کابین گرگان مطالبه‌ای عمومی و به حق است که سال‌ها به خاطر کارشکنی‌های برخی استان‌های دیگر اجرایی نشده است و حالا هم مخالفان از سوی همان افراد تحریک می‌شوند.

در حالی که مخالفان طرح، این مسایل را غیرمنطقی خوانده و میگویند: طرح غیراصولی است و باید پاسخ منطقی به سوالات شان داده شود.

بیشترین فعالیت دو گروه موافق و مخالف در هفته‌های اخیر معطوف به فضای مجازی بوده است و هر دو خصوصا موافقان سعی دارند با متهم کردن یکدیگر به مسایل فراموضوعی و حاشیه‌ای از مساله اصلی و پاسخ به شبهات آن طفره بروند.

صرف نظر از تحرکات هیجانی هر دو گروه اگر بخواهیم نگاهی میانه به این مساله داشته باشیم موضوع آنجاست که هنوز پاسخ بسیاری از سوالات درباره اجرای این طرح به افکار عمومی داده نشده است، شاید در بین این سوالات مهمترین آن‌ها نامشخص بودن چگونگی حل مساله ترافیک ناهاخوران گرگان و نبود زیر ساخت‌های گردشگری در این شهر است.

 

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تله کابین نمک آبرود توچال تخریب محیط زیست تله کابین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۴۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / موعود شمخانی؛ داستان یک بازداشت بزرگ
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • طرح حامیم در یزد اجرا شد
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!