Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:46:31 GMT

گرد خستگی بر چهره عروس بام‌های ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۵۳۰۶

گرد خستگی بر چهره عروس بام‌های ایران

به گزارش ایرنا، این مجتمع گردشگری به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری منحصر به فرد استان همدان در تمامی ایام مورد توجه گردشگران و مسافران داخلی و خارجی قرار دارد، اما شیوع ویروس کرونا و اعمال تحریم های سنگین دشمن، گرد خستگی را بر چهره این مجموعه گردشگری نشانده است. 

فاصله پنج کیلومتری گنجنامه تا شهر همدان موجب شده تا مسیر دسترسی گردشگران به سهولت فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهکده تفریحی گنجنامه یکی از دهکده‌های گردشگری ایران با سطح کلاس جهانی در شهر همدان است، استان همدان در دل خود جاذبه‌های گردشگری فراوانی دارد که گل سرسبد آن‌ها غار علیصدر و مجموعه گنجنامه است. این دهکده توریستی زیبا در نزدیکی آبشار گنج‌نامه و در دامنه ارتفاعات کوه الوند قرار دارد.

این دهکده در مجاورت آبشار گنجنامه واقع شده و امکانات مختلفی از جمله تله کابین، سورتمه ریلی، آبگیر ماهیگیری، شهربازی گنج نامه ، سینما چهاربعدی، بانجی جامپینگ و ... دارد که تمام رده های سنی می توانند متناسب با علاقه از این مجموعه شاد و مفرح بهره مند شوند، همچنین طولانی ترین و سریعترین سورتمه ریلی کشور در دهکده تفریحی، ورزشی، فرهنگی گنجنامه همدان قرار دارد.

برای رهسپار شدن به ارتفاعات کوهستانی قله‌ای که به «عروس کوه‌های ایران» معروف بوده و بهره‌مندی از زیبایی‌های پنهان در دل رشته‌کوه الوند نظیر طبیعت دل‌انگیز و مصفا، کوه‌ها و صخره‌های مرتفع و آبشار زیبای گنجنامه، می‌توان از تله‌کابین این دهکده استفاده کرد.

اگر چه مخالفت هایی از سال ۱۳۷۹ در اوایل ساخت این مجموعه صورت گرفت اما با گذشت زمان و ایجاد زیرساخت های متنوع و نیز خدمات دهی مطلوب این مجموعه، نگاه منتقدان به احداث منطقه توریستی تفریحی گنجنامه تغییر کرد و حمایتی شد. 

انتهای این دهکده به دشت میشان به عنوان یکی از مناطق بکر ارتفاعات کوهستانی همدان منتهی می شود که بسیاری از صاحب نظران از آن به عنوان منزلگاه بهشتی یاد می کنند.

دشت یا همان میدان میشان در بیش از نیم قرن گذشته همواره اقامتگاه موقت کوهنوردان بوده است چراکه در مسیر اصلی صعود به قله الوند قرار دارد و وسعت آن حدود یک هکتار و ارتفاع آن از سطح دریا به ۲ هزار و ۶۰۰ متر می رسد.

دهکده گنجنامه در واقع در مسیر اصلی صعود به قله الوند قرار دارد و با قرار گرفتن در انتهای خط تله کابین که به دشت میشان منتهی می شود می توان به خوبی سیمای شهر همدان را رویت کرد.

اما مدتی است که تله کابین گنجنامه به دلایل مختلف از جمله افزایش قیمت قطعات و تجهیزات به دلیل تحریم ها و همچنین شیوع ویروس کرونا تعطیل است و فقط بخش هایی از جمله شهربازی آن همچنان فعال است. 

دهکده گنجنامه همواره و در همه فصول سال با صدها امکانات و پروژه های فرهنگی، تفریحی و ورزشی درحال خدمات رسانی مناسب به مسافران بود، این منطقه با سرمایه گذاری بخش خصوصی توانسته جلوه ویژه ای به لحاظ گردشگری به همدان بدهد و با تجهیز و سرویس نهایی دستگاه ها و توجه ویژه به امنیت و راحتی استفاده از امکانات موجود در مجموعه به خصوص خط تله کابین و ورزش های بانجی، اسکای تریال و تیرول لحظات زیبا و جذابی را برای گردشگران و مسافران دیار الوند فراهم می آورد. 

خط تله کابین این مجموعه با یک هزار و ۶۸۰ متر طول، دکل بانجی منحصر به فرد در خاورمیانه با ۴۲ متر ارتفاع و دو سکوی پرش، ورزش اسکای تریال، تیرول و امکانات خدماتی و اقامتی در دو سایت از جمله ویژگی ها و مزیت های قابل توجه مجموعه تفریحی گنجنامه است. 

همچنین مجتمع تفریحی گنجنامه توان پذیرش چهار هزار و ۵۰۰ مسافر در روز را دارد و این مجتمع در کنار یک هزار و ۷۰۰ اثر و بنای تاریخی دیار هگمتانه از عوامل موثر برای جذب و حضور گردشگر در استان همدان است.

دهکده فرهنگی ورزشی توریستی گنجنامه همدان درسال ۱۳۷۹ اقدام به ایجاد منطقه نمونه گردشگری در دامنه شمالی کوه های الوند کرد، این مجموعه موفق به اخذ مجوزهای لازم از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، صنایع دستی، سازمان تربیت بدنی(وزارت ورزش و جوانان فعلی) و دریافت پروانه های ساختمانی کامل برای ساخت حدود ۱۸ هزار متر زیربنای مسقف شده است.

این مجموعه که به عنوان یکی از قویترین قطب‌های گردشگری ایران و خاورمیانه مطرح شده و به عضویت سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در آمده است با ظرفیت روزانه ۵۰۰۰ نفر، قابلیت ارائه انواع خدمات فرهنگی، ورزشی، تفریحی و اقامتی را به گردشگران داخلی و خارجی داراست، از دیگر افتخارات این مجموعه کسب پروژه کار آفرین برتر در سال ۱۳۹۱ است.

بازگشایی دهکده گنجنامه نیاز به حمایت مسئولان و رسانه ها دارد 

رئیس هیات مدیره مجتمع تفریحی، توریستی، ورزشی گنجنامه همدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: درحال حاضر بیش از ۸۰ درصد از فعالیت های دهکده تعطیل است. 

«سعید ترابیان» افزود: حمایت و توجه ویژه مسئولان و رسانه های همدان در حوزه گردشگری مایه دلگرمی سرمایه گذاران بخش خصوصی می شود. 

وی اظهار داشت: صنعت گردشگری یکی از راهکارهای مهم و مناسب در توسعه استان همدان به شمار می رود و نقش این صنعت در اشتغالزایی و اقتصاد پویا بسیار مهم و موثر است.

این سرمایه گذار حوزه گردشگری خاطرنشان کرد: همدان با توجه به ویژگی های خاص تاریخی و طبیعی می تواند در راس گردشگری کشور مطرح باشد اما آنگونه که باید تاکنون معرفی نشده است.

رئیس هیات مدیره مجتمع تفریحی، توریستی و ورزشی گنجنامه همدان با تاکید بر اینکه بازگشایی مجدد تله کابین نیاز به حمایت مسئولان دارد، تاکید کرد: نبود مسیر دسترسی مناسب مشکل اصلی این منطقه گردشگری است و اگر مسیر مناسب برگشت برای این محور ایجاد شود، تاثیر بسزایی در جذب گردشگر خواهد داشت.

ترابیان افزود: تسریع در ایجاد فیبر نوری، گازکشی و استاندارد سازی را در رونق گرفتن تله کابین تاثیر گذار است. 

کرونا خسارت سنگینی به گردشگری همدان وارد کرد 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا خسارت سنگینی به گردشگری کشور از جمله این استان وارد کرد، گفت: مراکز اقامتی و کسب و کارهای وابسته به این صنعت با شیوع ویروس کرونا دچار آسیب‌های جدی شده است.

«علی مالمیر» اظهار داشت: گردشگری همدان فصلی است و بخش اعظمی از درآمد یکساله تاسیسات گردشگری و کسب و کارهای وابسته به این صنعت در نیمه اول سال محقق می‌شود. 

او اضافه کرد: با شیوع ویروس کرونا از اسفند سال ۱۳۹۸ بیشترین آسیب به کسب و کارهای گردشگری وارد شد زیرا بقیه مشاغل بعد از مدتی به روال قبلی بازگشتند اما گردشگری همچنان تعطیل است و تا سالهای بعد نیز آثار و تبعات این رکود ادامه دارد. 

وی با اشاره به خسارت‌های سنگین کرونا به فعالان این بخش افزود: برخی از مراکز اقامتی با صبوری و نجابت خود چراغ گردشگری را روشن نگه داشته و از اندوخته‌های پیشین هزینه‌های خود را پرداخت می‌کنند. 

او خاطر نشان کرد: از سال گذشته تاکنون تنها ۱۰ درصد از ظرفیت مراکز اقامتی استان پر شده و این به معنی بی‌میلی مردم برای سفر و در یک کلام تعطیلی بخش گردشگری است.  

مالمیر افزود: تسهیلاتی برای جبران خسارت وارد شده پرداخت شد که به دلیل سود بالا و نداشتن مدت زمان تنفس، گره‌ای از مشکلات آسیب دیدگان باز نکرد و آن‌ها هنوز به درآمد و فعالیتی نرسیده‌اند تا توان بازپرداخت اقساط را داشته باشند. 

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان؛ با توجه به ممنوعیت و محدودیت مسافران خارجی، مسافرتهای داخلی باید رونق بگیرد تا تاسیسات اقامتی و تفریحی استان به روال سابق بازگردد. 

استان همدان دارای ۱۸۰ هتل، مهمانپذیر، هتل آپارتمان، اقامتگاه بومگردی، دفتر خدماتی و مسافرتی و مراکز آموزش گردشگری است. 

برچسب‌ها گردشگری دهکده گردشگری همدان اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری دهکده گردشگری همدان گردشگری دهکده گردشگری همدان شیوع ویروس کرونا تفریحی گنجنامه گردشگری همدان میراث فرهنگی استان همدان صنایع دستی تله کابین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری

ایسنا/اصفهان بهره‌برداری از ۱۶ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجتمع گردشگری صفه با هزینه ۱۰۳ میلیارد تومان در قالب سی‌ویکمین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» شامگاه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت با حضور مدیران شهری اصفهان برگزار شد.

بخشی از این پروژه‌ها شامل بازسازی و به‌روزرسانی بولینگ، راه‌اندازی مجموعه‌های غذایی جدید، توسعه پارکینگ‌ها و زیرساخت‌های خدماتی و احداث و نصب پنل‌های خورشیدی است. شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان به‌دنبال پیگیری اقدامات ویژه حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت با بخش خصوصی و معرفی پروژه‌های قابل توجه و نوین تفریحی و گردشگری به مدیریت شهری اقدامات ویژه‌ای را طی دو سال اخیر در این حوزه رقم زده است.

عباس حاج‌رسولی‌ها رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، با تاکید بر اینکه مردم سالاری یکی از زیبایی‌های بارز جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: منتخبان هر دوره از شوراها، خدمتگذارام مردم در دوره چهارساله هستند و با انتخاب شهردار در راس مدیریت شهری، به مردم سالاری روحی تازه می‌بخشند، در مدت ۱.۵ سال دیگر مردم مجدد شورای دیگری را انتخاب می‌کنند و هر حرکتی در این شهربا پشتوانه انتخابات مردمی انجام می‌شود.

وی افزود: البته در شورای اسلامی شهر کمیته گردشگری با هدف توسعه گردشگری و توجه به این بخش فعال است. امروز اقدامات و دستاوردهای جدید شهرداری در جهت ارتقای عرصه گردشگری رونمایی خواهند شد؛ مدیریت در مجموعه تفریحی سپاهان در این شرکت به خوبی انجام می‌شود و شاهد همکاری فراجا، میراث فرهنگی، سازمان‌های شهری در کنار هم هستیم. گفتنی است، کوه نور ویژگی‌های منحصر به‌فردی دارد که همانند این مجموعه‌ نه تنها در ایران، بلکه حتی در کشورهای دیگر ندیده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر تاکیدی ویژه بر حمایت از صنعت گردشگری در اصفهان دارد و اعتبار قابل‌توجهی را به این موضوع اختصاص داده است. طراحی و اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه گردشگری صفه، اقدامی چشمگیر و قابل‌توجه در افزایش ظرفیت‌های تفریحی شهر و صنعت گردشگری است.

راه‌اندازی دو مجموعه جدید تفریحی در شرق و شمال شهر اصفهان

علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان، در این مراسم با تشکر از زحمات مجموعه شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان، اظهار کرد: یکی از خواسته‌های مردم در بازدید از بعضی محلات محروم، برقراری امکانات تفریحی برای استفاده کودکان و نوجوانان این مناطق بود، از این جهت تصویب شد تورهای گردشگری برای محلات کم‌برخوردار به‌صورت رایگان از هفته آینده برگزار شود تا شعار «شهرداری برای همه مردم است» محقق شود.

وی از بهره‌برداری دو مجموعه تفریحی جدید تا پایان سال جاری با ویژگی‌های متفاوت خبر داد و گفت: تفریح حق طبیعی شهروندان است و در فرهنگ دینی، در کنار کار و عبادت، از ما خواسته شده است که تفریح داشته باشیم. مقرر شد تا پایان امسال، دو سایت تفریحی جدید با ویژگی‌های کاملا متفاوت در شهر راه‌اندازی شود. این‌ دو مجموعه در شرق و شمال شهر و در راستای رسیدگی به مناطق کم‌برخودار راه‌اندازی می‌شود.

اجرای ۱۶ پروژه شاخص با ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار در مجتمع گردشگری صفه

سعید ساکت مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان نیز در این آیین، اظهار کرد: تلاش کردیم تا قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم و در این جهت امنیت و آرامش امروز ما نتیجه همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه به ظهور رساندند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح هستند.

وی با اشاره به ۸۸۸ روز خدمت خود در این مجموعه، افزود: تلاش همه همکارانم در این مجموعه، باعث ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به ۳ میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار نفر از تله کابین صفه استفاده کردند. هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه ما در جهت هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» حرکت کردیم، گفت: در مرحله اول استاندارد سازی سازه‌ها انجام شده است، در گام دوم بهینه‌سازی اجرایی شد تا امکانات مردم نصف جهان در مجموعه‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی با بیان اینکه امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند، تصریح کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر