Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۲ تیم دامپزشکی در روز عید قربان بر ذبح دام‌ها در استان نظارت می‌کنند.

او افزود: ۱۰ تیم ثابت و ۱۲ تیم سیار دولتی و غیر دولتی در سراسر استان، آمادۀ ارائۀ خدمات بهداشتی و شرعی دامپزشکی در روز‌های عید عرفه و قربان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

با بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان آشنا شوید

صالحی اضافه کرد: نیرو‌های فنی برای اجرای این طرح ۲۸ دکتر دامپزشک و ۳۲ بازرس لاشه و ۱۰ ناظر ذبح شرعی هستند.

او ادامه داد: تمامی کشتارگاه‌های استان از ساعت ۷ صبح روز عید سعید قربان آماده پذیرش و ارائه نظارت شرعی بهداشتی با حضور مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه و ناظر شرعی برای ذبح دام‌های قربانی هستند.

صالحی گفت: افرادی که قصد قربانی کردن دام نذری خود را دارند، می‌توانند به میادین مجاز فروش دام مراجعه کنند که ناظران دامپزشکی در آنجا حضور داشته و سلامت بالینی دام را تأیید می‌کنند.

او افزود: با توجه به اینکه همه ساله بخش قابل توجهی از مردم تمایل به تهیه و ذبح دام و اهدای نذورات قربانی به مراکز زیر پوشش بهزیستی، کمیته امداد و برخی از اماکن مذهبی را دارند توصیه می‌شود اطلاع رسانی لازم توسط دستگاه‌های مرتبط در خصوص دریافت نذورات به صورت وجه نقد و یا لاشه قربانی کشتار شده در کشتارگاه صورت پذیرد.

صالحی از مردمی که اقدام به ذبح دام‌های قربانی در منازل خود می‌کنند خواست: برای حفظ بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان نکات بهداشتی لازم از جمله استفاده از ماسک و دستکش و وسایل حفاظت فردی در زمان ذبح دام، ممانعت از ذبح دام در معابرو اماکن عمومی، عدم استفاده از گوشت و آلایش خوراکی به صورت گرم و نگهداری آن حداقل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه را رعایت کنند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عید قربان ذبح دام ذبح دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛با توجه به واگذاری اقدامات بهداشتی درمانی و دارویی به بخش‌های خصوصی دامپزشکی برابر اصل ۴۴ قانون اساسی، تمامی مراکز فوق تحت نظارت و بازرسی کارشناسان شبکه در حال فعالیت هستند.

 رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، گفت: تعداد ۳۰ مرکز اشتغال به امور درمانی، داروخانه، خرده فروشی واکسن، مایه کوبی، درمانگاه، آزمایشگاه و بیمارستان دامپزشکی در شهرستان با دریافت مجوز، به دامداران و مرغداران شهرستان خدمت رسانی می‌ کنند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین، افزود: فعالیت مراکز فوق به صورت مستمر توسط کارشناسان واحد‌های دارو و درمان، مبارزه و بررسی‌ها ارزیابی، نظارت و بازرسی می‌شوند و بخش‌های غیر دولتی دامپزشکی شهرستان، به صورت تمام وقت و در چارچوب تعهدات و وظایف قانونی ابلاغی برابر پروانه دریافتی خود در حال انجام فعالیت بهداشتی هستند.

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان