Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان وبلوچستان گفت: افزایش نرخ ماندگاری و نگهداشت دانش آموزان در سیستان و بلوچستان باید با حساسیت توسط مدیران و روسای آموزش و پرورش دنبال و پس از علت یابی، تمامی موانع موجود بر سر راه تحصیل دانش آموزان برطرف شود.

به گزارش ایسنا رخشانی در جلسه شورای معاونین اداره کل اظهار کرد: روند رو به رشد شاخص‌های مختلف آموزشی و تربیتی در سیستان و بلوچستان نتیجه همفکری، همدلی و تلاش شبانه‌روزی تمامی پرسنل اعم از ستادی و صف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزایش نرخ ماندگاری دانش‌آموزان استان را یکی از مهمترین این شاخص‌ها عنوان کرد و گفت: نرخ پوشش تحصیلی به نرخ ماندگاری دانش آموزان بستگی دارد و از طرفی هر چه آمار بازماندگان و تارکان از تحصیل را کاهش دهیم نرخ ماندگاری افزایش پیدا خواهد کرد.

وی به بیان پنج عامل مهم در افزایش نرخ ماندگاری دانش آموزان اشاره کرد و گفت: تامین نیروی انسانی، ساخت فضای آموزشی، ایجاد مدارس شبانه‌روزی، توسعه طرح روستا مرکزی و راه‌اندازی رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه ای در ارتقا این مولفه تاثیر بسیار زیادی داشته است.

رخشانی ادامه داد: نرخ ماندگاری دانش آموزان در استان ۳۴ درصد و در کشور ۷۰ درصد بود که این نرخ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در استان به ۴۲/۷۵ درصد ارتقا یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: اولین و مهمترین ماموریت آموزش و پرورش جذب و نگهداشت دانش آموزان در مدارس است، چرا که وقتی دانش آموزی در مدارس نباشد، کاری هم برای انجام دادن وجود ندارد.

وی بر شفاف سازی آمار بازماندگان و تارکان از تحصیل تاکید کرد و گفت: آمار موجود در زمینه بازماندگان و تارکان از تحصیل باید راستی آزمایی شود و مدیران مدارس در این زمینه وظیفه مهمی برعهده دارند.

وی خاطر نشان کرد: بسیاری از افرادی که نام آن‌ها در آمار بازماندگان از تحصیل موجود است یا فوت و یا مهاجرت کرده اند اما شناسنامه آن ها هنوز در استان باطل نشده و مورد استفاده قرار می‌گیرد به همین دلیل باید آمار موجود راستی آزمایی شود.

رخشانی به نقش برخی ثبت‌نام های غیرواقعی در افزایش آمار بازماندگان از تحصیل اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که موجب بالا رفتن آمار تارکان از تحصیل می‌شود استفاده مدارس از پرونده های راکد برای بالا بردن آمار دانش آموزان است.

وی تصریح کرد: باید از ظرفیت کارشناسان معین ارزیابی عملکرد در شهرستان ها و مناطق استفاده شود تا تمامی پرونده های راکد در مدارس استان شناسایی و پس از احصای اطلاعات مهر و موم شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بر حل پایدار مسائل و مشکلات تاکید کرد و گفت: برای حل پایدار مسائل ابتدا باید اولویت‌ها را مشخص، مشکل را تبدیل به مسئله کرد و سپس برای آن راه حل پیدا کنیم.

رخشانی در بخش دیگری از سخنان خود بر پیگیری موضوع سنجش نوآموزان، ثبت نام مدارس و اجرای صحیح فرآیند هدایت تحصیلی در استان با توجه به شرایط حاکم تاکید کرد.

وی به تدوین کتاب تجارب آموزش مجازی توسط آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان اشاره و تصریح کرد: برای کاستن از پیامدهای آموزش مجازی، تجارب یک سال گذشته باید به یک مجموعه کامل و رسا تبدیل و نقاط ضعف و قوت مشخص شود تا برای برطرف کردن ضعف ها برنامه ریزی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان آموزش و پرورش استانی اجتماعی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان آمار بازماندگان تارکان از تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند

غفور حضوری در بازدید از اردوگاه فرزندان امام (ره) اردبیل اظهار کرد: تا پایان سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه به صورت رایگان در اردو‌های تفریحی و تربیتی شرکت خواهند کرد.

او با اشاره به حضور شرکت کنندگان در اردوی تربیتی و تفریحی دانش آموزان مدارس منتخب در محلات هدف حاشیه نشین خاطرنشان کرد: این اردو‌ها با محوریت کانون‌های فرهنگی – تربیتی نور و شهید رجایی برگزار شد و امید و نشاط را دو رهاورد مهم اردو‌های تربیتی وتفریحی دانش آموزان ایجاد کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: با شرکت در این اردوها، دانش آموزان در کنار دریافت مهارت‌های کارجمعی، ارتباط اجتماعی، تاب آوری، نوع دوستی و زندگی در شرایط سخت، امید و نشاط را در وجود خود تقویت و با روحیه مضاعف در جریان تعلیم و تربیت قرار می‌گیرند.

حضوری ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام یافته و با حمایت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور تا پایان سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه به صورت رایگان در اردو‌های تفریحی و تربیتی شرکت خواهند کرد که در جای خود کم سابقه است.

او ادامه داد: اردوی تفریحی و تربیتی دانش آموزان محلات هدف حاشیه نشینی در قالب تفاهم نامه همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و سازمان امور اجتماعی کشور در محل اردوگاه‌های فرزندان امام و مقدس اردبیلی برگزار شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است