Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، حرمت‌الله رفیعی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی با اشاره به تعطیلات پیش رو در عید قربان گفت: قیمت تور ترکیه با توجه به هتل مرکز اقامت و خدماتی که ارائه می‌دهد، متفاوت است. ضمن آنکه قیمت را بازار عرضه و تقاضا تعیین می‌کند. این روزها به واسطه تعطیلات پیش رو قیمت‌ها افزایش یافته درحالی که هنوز هم به اعتقاد ما، قمیت‌ها مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قیمت بلیت ایرلاین‌های خارجی از حدود ۸ میلیون تومان شروع می‌شود و بسته به ایرلاین و خدماتی که ارائه می‌دهد، متفاوت است. در این میان گاهی پروازهای چارتر که با صندلی خالی پرواز می‌کنند نرخ‌ها را پایین‌تر می‌دهند. به طور مثال هفته پیش پرواز استانبول به تهران ۸۰ هزار تومان فروخته می‌شد. اما با توجه به تعطیلات پیش رو و بازار عرضه و تقاضا، قیمت‌ها تغییر کرده است.

رفیعی گفت: پیش‌بینی می‌کنم که تورهای Uall ترکیه تا سقف ۱۸ میلیون تومان برود اما واقعیت این است که تور همان هتل که چنین قیمتی دارد، شب عید با نرخ ۴۰ میلیون تومان بود. در روزهای قبل از کرونا که ارز تا این اندازه گران نشده بود هم نرخ تور ترکیه با همان خدمات حدود ۲۵ میلیون تومان بود. حتی می‌توان گفت اکنون این تورها با زیان فروخته می‌شود. قیمت تورهای ترکیه از ۶، ۷ میلیون تومان تا ۱۷ میلیون تومان در آخر هفته جاری است.

سفر به ارمنستان

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی درخصوص برگزاری تورهای ارمنستان نیز گفت: با توجه به اعمال قانون جدید در ارمنستان برای واکسیناسیون مسافران که باید حداقل ۱۰ روز بمانند و بعد واکسن دریافت کنند، شاهد کاهش تعداد سفرها به ارمنستان هستیم و حدود ۴۰ درصد مسافران، سفرهای خود را لغو کرده‌اند.

وی افزود: حجم مسافران ارمنستان کم شده است. زمینی حدود هزار نفر و همراه با تور نیز هفته‌ای حدود ۴۵۰ نفر می‌روند. در ارمنستان شرایط بدی وجود دارد و معلوم نیست واکسنی که تزریق می‌کنند چیست. اقامت در خیابان و چنین وضعیتی که مسافران ایرانی در ارمنستان دارند، در شأن ایرانی‌ها نیست.

رفیعی درخصوص برگزاری تورهای قطر ۲۰۲۱ نیز گفت: هرچند جام جهانی قطر ۲۰۲۱ را پیش رو داریم و می‌توانیم تورهایی برای کیش تعریف کنیم و گردشگران قطر را به سمت کیش جذب کنیم اما تاکنون کار خاصی پیش نرفته و تور برای فروش تعریف نشده است. البته اکسپوی گردشگری نیز در پیش است و امیدواریم اگر امکانات خوبی برای مسافران فراهم شود، بتوانیم تور تعریف کنیم.

کد خبر 615364 برچسب‌ها ارمنستان سفر - گردشگری كرونا در ايران واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ارمنستان سفر گردشگری كرونا در ايران واکسن کرونا میلیون تومان پیش رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟