Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در تشریح نشست کمیسیون متبوع خود گفت: در این جلسه سه موضوع با حضور کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس، سازمان برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به بررسی ابهام ایجاد شده در خصوص موضوع همسان‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی در این جلسه افزود: همسان‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی تنها برای اعضای هیئت‌های علمی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم اجرایی شده و حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های غیروابسته به وزارت علوم و مراکز پژوهشی وابسته و غیروابسته به این وزارتخانه در اجرا مشمول این قانون نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مفتح تصریح کرد: در ادامه نشست ابهام پیش آمده در اجرای جزء (۱) و (۷) تبصره (۱۲) قانون بودجه ۱۴۰۰  درباره نحوه اجرای قانون افزایش و تعیین سقف حقوق‌ها و همچنین بار مالی مصادیق جزء (۲) بند (و) تبصره (۲) بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: بعد از بحث و بررسی‌ها مقرر شد، این کمیسیون طی نامه‌ای به ریاست مجلس شورای اسلامی مواردی را برای حل این سه موضوع پیشنهاد دهد تا هرچه سریعتر اقدامات لازم صورت بگیرد.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس با اشاره به پیشنهادات کمیسیون برنامه و بودجه برای حل این مسایل گفت: از نگاه این کمیسیون منظور از همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی در قانون بودجه ۱۴۰۰، همسان‌سازی حقوق تمامی اعضای هیئت علمی‌هایی هستند که براساس ضوابط وزارت علوم به عنوان هیئت علمی پذیرفته شده و مجوز دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: این موضوع یعنی همسان سازی حقوق‌ها شامل اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت آموزش و پرورش مانند دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی و دیگر دانشگاه‌های وابسته به وزارتخانه‌های دیگر نیز خواهد شد.

مفتح همچنین در خصوص تصمیم این کمیسیون درباره ابهامات نحوه اجرای قانون افزایش و تعیین سقف حقوق‌ها و آیین نامه ابلاغی دولت طی هفته های گذشته در این مورد نیز تصریح کرد: این موضوع به هیئت تطبیق قوانین مجلس مرتبط است و رئیس مجلس نیز در حال پیگیری آن هستند.

وی اظهار کرد: کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه امروز ضمن تاکید بر اجرای قانون پنج ساله برنامه ششم توسعه بویژه ماده ۳۰ آن که مشتمل بر رتبه‌بندی معلمان، همسان سازی حقوق بازنشستگان و ... می‌شود، از رئیس مجلس در این نامه درخواست تشکیل کمیسیونی مشترک، متشکل از اعضای کمیسیون‌های برنامه و بودجه، آموزش و تحقیقات و اجتماعی را دارد تا تمامی ابعاد اجرای دائمی این قوانین را به صورت تخصصی بررسی و با اکثریت قاطع نمایندگان تصویب کند.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس تاکید کرد: کمیسیون برنامه و بودجه به دلیل تاکید بر اجرای رتبه بندی معلمان به صورت اصولی و قانونی از مرکز پژوهش‌های مجلس، دیوان محاسبات و سازمان برنامه و بودجه خواست تا هر کدام گزارش کاملی را در این خصوص به کمیسیون تا هفته آینده ارائه کنند.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: این گزارش‌ها باید شامل تعیین میزان هزینه اجرای رتبه بندی معلمان و تحقق بند (و) قانون بودجه و همچنین چگونگی استفاده از منابع درآمدی دیگر بخش‌های بودجه برای این موارد شود تا با تامین بار مالی مورد نیاز، مصوبات مجلس درباره رتبه بندی و ... در اجرا با مشکلی مواجه نشود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رتبه بندی معلمین سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه محمدمهدی مفتح همسان سازی حقوق بازنشستگان حقوق اعضای هیئت علمی رتبه بندی معلمان همسان سازی حقوق وابسته به وزارت کمیسیون برنامه برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان


به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، رضامراد صحرایی در ویراستی نوشت: «به منظور تقدیر از اقدام جهادی دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و ۹۹ دانشگاه فرهنگیان (که زودتر از فارغ‌التحصیلی به کلاس درس رفتند) در مرحله ارتقای رتبه‌بندی ۱۰ امتیاز ویژه به ایشان تعلق خواهد گرفت. 

در عنوان بخش مشارکت‌ها ۶ امتیاز و در بخش سنوات تجربی ۴ امتیاز به عنوان تقدیر در نظر گرفته شده است.

ارزش کار این عزیزان در کمک به اعتلای نظام تعلیم و تربیت بیش از این است. از تلاش‌ها و زحمات این معلمان جوان صمیمانه تشکر می‌کنم.»

طبق اطلاعاتی که دانشگاه فرهنگیان در اختیار خبرگزاری پانا قرار داده، تعداد ۵۷۰۹ نفر از دانشجو‌ معلمان ورودی ۱۳۹۹ دانشگاه فرهنگیان، در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در تمامی پایه‌های مقطع ابتدایی و دوره اول و دوم متوسطه مشغول به تدریس در مدارس هستند. 

این دانشجو معلمان در تمامی مقاطع تحصیلی مشغول به تدریس هستند و در همه استان‌ها به غیر از استان‌های اردبیل، ایلام، لرستان، خراسان شمالی، سمنان و خراسان رضوی با هدف کمک به رفع بحران کمبود معلم و تربیت آینده‌سازان این مرز و بوم آستین همت بالا زده‌اند.

همچنین طبق اعلام این دانشگاه، استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خوزستان، تهران، سیستان‌و‌بلوچستان، فارس، کرمان و مازندران بیشترین جذب این گروه از دانشجومعلمان را داشته اند.

دیگر خبرها

  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد