Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، اکبر فتحی در جلسه تخصصی بیمه محصولات کشاورزی با تاکید بر تعداد کارگزاری‌های بیمه محصولات کشاورزی، خواستار افزایش آنها شد و اظهار داشت: متأسفانه با توجه به نوع نگرش، فشارهای موجود و سیاست کارشناسی هیأت مدیره صندوق بیمه این شرایط مهیا نشده است در حالی که سطح پوشش بیمه محصولات کشاورزی می‌تواند یکی از مزیت‌های رقابتی بین شرکت‌های غیردولتی مثل شرکت‌های غیردولتی سازمان نظام مهندسی کشاورزی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با مزایا و تأثیر بیمه محصولات کشاورزی در وضعیت معیشتی کشاورزان و بخش کشاورزی گفت: باید با برگزاری جلساتی تخصصی و با حضور مدیران صندوق بیمه محصولات کشاورزی مزایا، معایب و تأثیر بیمه محصولات کشاورزی بر کشاورزان و بخش کشاورزی استان تعیین گردد تا با برنامه‌ریزی دقیق و در راستای بهبود وضعیت بخش کشاورزی با همکاری صندوق بیمه گره‌ی از این مشکلات باز شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه خسارت‌های وارد شده به بخش کشاورزی به دلیل خشکسالی‌های چند سال اخیر به سختی قابل جبران است، افزود: کشاورزان، دامداران و فعالان خسارت‌دیده بخش کشاورزی که در سال‌های اخیر محصولات خود را بیمه کرده‌اند انتظار دارند، صندوق بیمه در حد امکان و در اسرع وقت برای جبران خسارت‌ها اقداماتی انجام دهد تا بتوانند با تأمین مایحتاج خود مثل نهاده‌های دامی و زراعی به امر تولید محصولات کشاورزی بازگردند.

فتحی با تاکید بر پیگیری پرداخت خسارت‌های خشکسالی در سال‌جاری یادآور شد: علاوه بر استان آذربایجان‌شرقی استان‌های دیگری نیز از خشکسالی آسیب دیده‌اند، اما کارشناسان حوزه کشاورزی موظف هستند با بررسی دقیق میزان خسارت‌های وارده بر کشاورزان، دامداران و سایر فعالان بخش کشاورزی با رعایت حقوق آنها، اقدام به تعیین و تأمین منابع مالی کرده و خسارت آنها را پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد: دولت به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی با توجه به خشکسالی و خسارت‌های وارده بر بخش کشاورزی حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای زیرساخت‌ها تخصیص داده است که سهم هر استان بر اساس میزان خسارت وارد شده تعیین خواهد شد و نقش کارشناسان در تعیین خسارت اهمیت زیادی دارد و باید به درستی ایفا شود تا حقوق کشاورزان پایمال نشود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در ارتباط با استمهال دام‌های خسارت‌دیده در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ یادآور شد: باید در اسرع وقت نسبت به پرداخت خسارت به دامداران خسارت‌دیده اقدام شود و شناسایی این دامداران و معرفی به بانک‌های طرف قرارداد در کوتاه‌مدت انجام شود تا گره‌ی از مشکلات دامداران باز شود.

کد خبر 5261180

منبع: مهر

کلیدواژه: خشکسالی محصولات کشاورزی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا گرگان ایلام شیوع کرونا سیلاب خطبه های نماز جمعه اردبیل قوه قضاییه شورای نگهبان حجاب و عفاف بیمه محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی بخش کشاورزی صندوق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۶۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان گفت: در سیل اخیر حدود ۵۰ جهادگر از قرارگاه جهادی زیرکوه در لحظات اولیه وقوع سیلاب  به سیل زدگان خدمت رسانی کردند. 

هنری با اشاره به اینکه  ۱۱ قرارگاه‌ جهادی منطقه ای فعال هستند افزود: تمامی گروه‌های جهادی استان نیز در حالت آماده باش هستند.    وی گفت: تخلیه آب داخل منازل و جابه جایی وسایل منازل مردم ،کمک به توزیع بسته های حمایتی و هدایت مردم به نقاط امن، کمک به خودروهای سانحه دیده و گرفتار در سیل، کمک به تخلیه تعدادی مغازه در حاجی آباد،تخلیه و لایروبی منازل و محل نگهداری دام و اسکان اضطراری از جمله اقدامات قرارگاه جهادی بسیج سازندگی زیرکوه در مناطق سیل زده بود.    مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان افزود: بعد از فروکش کردن سیل، گروه های جهادی برای ساخت و ساز و جبران خسارت سیل با کمک خیران نسبت به ساخت وساز مکان های آسیب دیده سیل اقدام می کنند. 



                                                                                         

دیگر خبرها

  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است