Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بر اساس گزارش هیات مرکزی نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور؛ در رشته پزشکی از ۵۰۴۸ رای ماخوذه؛ محمد رازی با ۱۲۰۰ رای، نادر توکلی با ۱۰۳۵ رای، سید موید علویان با ۸۹۹ رای، علیرضا سلیمی با ۸۸۶ رای، فاطمه خوشنویسان با ۸۸۰رای، محمد رییس زاده با ۸۳۶ رای، امیر پاشا طبائیان با ۷۳۶رای، علی دباغ با ۷۱۴ رای، بابک عدلی با ۷۰۳ رای، علی صفریان با ۶۷۳ رای حائز اکثریت آراء شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رشته دندانپزشکی از ۵۲۸ رای ماخوذه؛ سعید ساعی با ۲۶۸ و بهزاد فرخ زاد با ۲۱۰ رای؛ از رشته داروسازی از ۸۵۶ رای ماخوذه؛ رامین ابریشمی با ۳۶۹ رای و فرزاد پیرویان با ۳۲۰ رای و از رشته علوم آزمایشگاهی از  ۷۲۱  رای ماخوذه؛ محمد علی برومند با ۲۸۶ رای؛ در رشته مامایی از  ۳۲۶  رای ماخوذه؛ لیلا محمدخانی با ۹۵ رای و در نهایت از رشته های لیسانس پروانه دار از  ۱۰۶۱  رای ماخوذه؛ محمد رضا اسدی با ۴۸۸ رای حائز اکثریت آراء و به عنوان اعضاء اصلی اعضای اصلی هیأت مدیره انتخاب شدند.

محمد رضا نوروزی، بابک شکارچی از رشته پزشکی، امین فلاح از رشته دندانپزشکی، بهمن صبور از داروسازی، محمد وجگانی از رشته علوم آزمایشگاهی، زهرا عابدی از رشته مامایی و مرتضی حیدری از رشته لیسانس های پروانه دار نیز به عنوان اعضای علی البدل سازمان نظام پزشکی انتخاب شدند.
 عباس مسجدی آرانی، رئیس هیأت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران  به تشریح روند برگزاری این انتخابات پرداخت و گفت: بر اساس قانون و آیین نامه انتخابات، بلا فاصله پس از اتمام زمان رای گیری در ساعت ۲۱ جمعه ۲۵ تیرماه؛ صندوق‌ها در حضور عوامل اجرایی، نظارت و همچنین نمایندگان کاندیداها در همه رشته‌های علوم پزشکی  بازگشایی شد و شمارش آراء تا ساعت ۳ بعد از ظهر روز شنبه ۲۶ تیر ماه ادامه پیدا کرد و بر اساس قانون ۱۷ نفر برای تهران برگزیده شدند.

وی افزود: برای تسریع در خواندن آرا، ده میز درنظر گرفته شد که برای هر میز سه نفر منشی برای ثبت آراء در فرم ها، یک نفر برای قرائت آرا  و یک نفر ناظر از طرف هیئت نظارت حضور داشت و  ۸ نفر هم از ناظران کاندیداها بر کار شمارش آراء نظارت می کردند.

 مسجدی سپس به روند تایید صلاحیت ها پرداخت و افزود: بر اساس قانون سازمان نظام پزشکی و آیین نامه‌ای که به تصویب وزیر محترم بهداشت می‌رسد؛ در این دوره از انتخابات ۸ درصد از ثبت نام کنندگان رد صلاحیت شدند که دلیل آن محکومیت های صنفی، قضایی و مسائلی از این دست بود.

وی از افرادی که معترض هستند خواست به جای بیانیه نویسی های سیاسی و اظهار نظر های غیرکارشناسانه، قانون و آیین نامه را بخوانند که در این صورت قطعاً متوجه خواهند شد حرف‌هایی که می‌زنند درست نیست.

رئیس هیأت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران تاکید کرد: آنطور که در فضای های مجازی و رسانه ای مطرح می شود؛ موضوع سوگیری های سیاسی و ... دلیلی برای  رد صلاحیت  ها نبوده و عمدتا افرادی که چنین شائبه ای را مطرح می کنند خودشان سابقه این گونه سوگیری ها را در ادوار گذشته داشته اند.

 مسجدی تصریح کرد: خوشبختانه نتیجه انتخابات نشان می دهد که جامعه پزشکی به بلوغ فکری رسیده و به صورت لیستی و  سیاسی رأی نداده و انشالله افراد منتخب خواهند توانست دغدغه‌ها، در خواستها و نیازهای جامعه پزشکی، به ویژه اعضای جوان این سازمان را برآورده کنند.

رئیس هیأت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران در ادامه از رشد ۱۱ درصدی مشارکت در این انتخابات خبر داد و افزود: علیرغم همه بیانیه ها و تهدیدها و تهمت ها مبنی بر اینکه هیئت نظارت، استصوابی عمل کرده؛ این میزان مشارکت به معنی اعتماد جامعه پزشکی و تایید عملکرد عوامل اجرایی و نظارت است.

وی در ادامه گریزی هم به چالشهای پیش روی برگزاری انتخابات زد و عدم همکاری و نداشتن بانک اطلاعاتی از اسامی شرکت کنندگان را یکی از مهمترین آنها دانست که باعث ایجاد مشکل برای بعضی از اعضاء شد.

مسجدی در این خصوص گفت: برای رفع این مشکل یک میز حل اختلاف در نظر گرفته شد و افرادی از بزرگان جامعه پزشکی مستقر بودند و برای کسانی که تشخیص می دادند واقعاً عضو سازمان نظام پزشکی هستند و یا به عنوان شاغل در دستگاه‌های مربوطه، دارای حق رای هستند، مجوز شرکت در انتخابات صادر می کردند.

رئیس هیأت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران، در ادامه به موضوع اشتباه صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت در درج شماره روی ته برگ و سربرگ تعرفه پرداخت و گفت: برای رفع مشکل ایجاد شده برای  محرمانه  بودن آراء؛ ضمن هماهنگی با هیئت نظارت مرکزی، به این توافق رسیدیم که ته برگه های تعرفه و  آراء را  در یک صندوق قرار ندهیم و ته برگ های تعرفه به صورت  جداگانه و پلپ شده در اختیار هیئت نظارت قرار گرفت تا  محرمانگی آراء حفظ شود.

وی ابراز امیدواری کرد: شیوه رای گیری که آن را  قرون وسطایی نامید؛ در این دوره به اتمام برسد و نظام پزشکی جدید بتواند در آینده شرایطی برای سریع و آسان تر شدن رای گیری و شمارش آرا فراهم کند.

مسجدی سپس به وقوع  برخی تخلفات تبلیغاتی در روند رای گیری از سوی برخی کاندیداها اشاره و تاکید کرد:  هیئت در حال رسیدگی به گزارش ها است و حتی اگر افراد متخلف جز منتخبین باشند، حتماً برخورد قانونی لازم با این افراد انجام خواهد شد.

رئیس هیأت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران درباره رسیدگی به اعتراضات تصریح کرد: اگر کسی در خصوص آرای خودش یا تبلیغات یا هر موضوع دیگری که فکر می‌کند برخلاف قانون است شکایتی دارد، در فرصت دو روزه به هیات نظارت مراجعه کند؛ هیأت نظارت پس از بررسی، نتایج قطعی را اعلام خواهد کرد.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات نظام پزشکی استان تهران پزشکان سازمان نظام پزشکی جامعه پزشکی هیئت نظارت رای ماخوذه رای گیری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد

دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب زمانبندی انتخابات دبیران کل احزاب برای عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب را اعلام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، دبیرخانه کمیسیون ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی در اطلاعیه شماره یک، برنامه زمان‌بندی انتخابات دبیران کل احزاب ملی و استانی را برای عضویت در کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب اعلام کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (3) و تبصره (3) ماده (10) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب 1394 مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه 1403/1/28 کمیسیون فرا قوه ای احزاب مبنی بر انتخاب هیأت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی  و استانی جهت شرکت در انتخابات  دعوت می شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه 1403/2/9 تا روز پنجشنبه 1403/2/13 با مراجعه سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشور نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیأت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه 1403/2/22 تا روز چهار شنبه 1403/2/26 انجام و اسامی نامزدها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیأت نظارت 2روز فرصت دارند تا از روز شنبه 1403/2/29 تا روز یکشنبه 1403/2/30 اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت 48 ساعت از روز دوشنبه 1403/2/31 تا روز سه شنبه 1403/3/1به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیأت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه 1403/3/10 (انتخابات احزاب ملی راس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیات نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • کمترین تنش کارگری سال گذشته استان، مربوط به شهرستان کرمان
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور