Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، دارا کریمی‌نژاد امروز در نشست ستاد مقابله با کرونا با اشاره به سیر صعودی بستری‌های کرونا در شهرستان اظهار داشت: هر چه جلوتر می‌رویم مشکلات ناشی از توزیع ناعادلانه امکانات در بیمارستان دهدشت بیشتر پدیدار می‌شود.

فرماندار کهگیلویه گفت: با وجود بهره‌گیری مسؤولان شبکه بهداشت و درمان از همه امکانات و تجهیزات موجود اما جوابگو نیست و لازم است فراتر از شهرستان برای رفع مشکلت تدبیری اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از مجموعه علوم پزشکی گلایه داریم،تصریح کرد:آقای یزدان‌پناه سری به دهدشت بزنید ببینید در بیمارستان چه خبر است! با پنکه نمی‌شود به جنگ کرونا رفت.

کریمی‌نژاد با بیان اینکه امکانات سرمایشی تنها بیمارستان سه شهرستان در سطح دهه 60 موجود است، شدت گرما در نبود تجهیزات سرمایشی مطلوب را متذکر شد و افزود: بیمار نمی‌داند تب گرما است یا کرونا و کادر درمان به سختی این شرایط را تحمل می‌کنند.

رئیس ستاد کرونای کهگیلویه گفت: 11 میلیاردی که مرتب وعده می‌دهند احتمالا در این دولت تزریق نمی‌شود اگر هم برسد با توجه به تقسیم بندی بین بیمارستان‌ها مبلغ ناچیزی به دهدشت خواهد رسید.

کریمی‌نژاد اضافه کرد: بیش از اندازه به مردم کهگیلویه ظلم شده است؛ امیدواریم وضعیت غیر قابل تحمل کهگیلویه را آقای یزدانپناه و وزارت بهداشت ببینند و برای رفع آن ورود کنند.


وی با اشاره به اینکه گرمای دهدشت تا مهر ماه ادامه دارد، گفت: سیستم سرمایشی بیمارستان اورژانسی درمان شود.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه در بازدید شب گذشته از بیمارستان عرق شرم ریختم، گفت: استفاده از پنکه قابل انکار نیست ما دیدیم و این وضعیت زیبنده نیست.

کریمی‌نژاد واکسیناسیون را باعث تزریق امید در جامعه دانست و افزود: با این حال مردم نباید از اصول مراقبتی فاصله بگیرند متاسفانه 70 درصد مردم ماسک استفاده نمی‌کنند و این خطرناک است.


انتهای پیام/82016

منبع: فارس

کلیدواژه: بستری کرونایی فارس کریمی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • شلیک به اسرائیل، شلیک به آمریکا است
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی